SundhedMænds sundhed

Svag erektion. årsager til

Uregelmæssigheder i det reproduktive system forekommer ikke kun for kvinder, men for mænd. Men dem og andre meget smertefuld oplevelse det hele. Trods det faktum, at mænd anses for at være det modsatte køn, er de generelt ikke kan gøre noget, når det kommer til eventuelle seksuelle problemer. Svag erektion er blot en del af denne liste. Hvis en repræsentant for en stærk halvdel af menneskeheden lider sådanne overtrædelser, begynder han at lukke fra andre, forsøger at gå igennem det hele for mig selv. Evne til normal samleje for stærke køn anses for at være et nødvendigt krav. Det er derfor, den oplevelse på svækkelsen af erektion under ingen omstændigheder kan ikke betragtes som nedværdigende.

, En svag erektion er således en vis dysfunktion af kroppen seksuel mandlige system. Med en sådan overtrædelse, han simpelthen ikke er i stand til at udføre et tilstrækkeligt tilfredsstillende seksuelle relationer. Generelt normal erektion - er først og fremmest at øge elasticitet og øge penis størrelse. Hvis der er en svag erektion, betyder det mandlige organ på nogen måde ikke reagerer på berøring, kærtegn nogen af forskellig art. Svækkelsen af erektion eller erektil dysfunktion, som det kaldes eksperter, der menes kun den situation, hvor problemet med denne slags er ledsaget af en mand mere end seks måneder.

Årsagerne til overtrædelser af denne type er oftest de problemer af psykisk karakter. Der er en anden grund til, som var resultatet af en repræsentant for den stærke køn kan være en svag erektion. Vi er i denne situation, at tale om eventuelle fysiologiske lidelser. Listen omfatter arealet af skader og organer, bækken væv. Dette omfatter vaskulær skade, nerverne og penis selv. Ganske ofte hos mænd er en krumning af kroppen, er der nogle ændringer i sin struktur. Neurologiske sygdomme, fejl i systemet generere et hormon kaldet testosteron, beskadigelse af vener og arterier i penis. Alt dette kan meget vel være grunden til, at den tabte erektion. I alkoholikere, narkomaner ofte observeret forstyrrelser i det reproduktive system af denne type. Ud over alt dette, må jeg sige, at selv visse medikamenter, kan urter reducere seksuel aktivitet hos mænd.

Som allerede nævnt ovenfor, mange psykologiske faktorer har ofte en stærk indflydelse på evnen af hanner til normal seksuel liv. Nervosa, stress og langvarig depression - alle disse faktorer er, hvad der fører til dysfunktion af organer fra det reproduktive system af stærke køn. Nogle eksperter hævder, at disse forhold er meget mere tilbøjelige til at forårsage en mangel på erektion medlemmer.

Som regel er overtrædelsen set ikke én gang, men gradvist. For eksempel, i første omgang manden reduceres interesse i sin partner. Så er der problemer med erektion. Også, nogle gange er det forsvinder under seksuel kontakt. Eksperter rundt om i verden siger, at med sådan en sygdom, eller for at være mere præcis overtrædelse repræsentativ for den mandlige halvdel mistede nat spontane erektioner, som er typisk for en normal sund mand.

Under alle omstændigheder bør den person, se en specialist. Til at begynde, vil lægen finde ud af, om der er nogen sygdom hos en patient, som kan føre til et fald i erektion. Hvis sådanne krænkelser ikke forekommer bliver nødt til at henvise til en anden specialist. Psykologen vil bidrage til at identificere andre faktorer, der påvirker kvaliteten af samleje. Afslutningsvis skal det bemærkes, at de såkaldte nat spontane erektioner i nogle tilfælde gemmes. Men en mand ganske enkelt at hans kvinde ikke medføre. Dette spørgsmål er også i psykologen kompetence.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.