Nyheder og SamfundJournalistik

Hvor russisk i verden: tal, fakta, sammenligninger

På spørgsmålet om, hvor mange russiske liv i verden, er der ingen præcise svar, men nogle data er: 127 millioner mennesker, af dette antal, det meste af befolkningen i Den Russiske Føderation - 86%. På resten af verden udgør 14% russisk. Lande, hvor det største antal russisk, kaldet Ukraine og Kasakhstan. Nu er der en tendens til at reducere antallet af russisk i andre lande, og i selve Rusland.

historie

Russiske stat XVI århundrede, var det vanskeligt at nævne et folkerige. Videnskabelige undersøgelser har vist, at i de dage levede ikke mere end 15 millioner mennesker på dens område. Et århundrede senere, befolkningen var ikke mere, men tværtimod, det faldt med 2,3 mio. Imidlertid kan disse data ikke anses for gyldigt, så eventuelle præcise optælling systemer i disse perioder blev ikke brugt, som er velkendt.

I det XVIII og XIX århundrede det russiske folk (i generel forstand af udtrykket) med succes tilegne sig nye territorier, blandt dem de steppe regioner i Europa, Nordkaukasus, nordlige Ural. Befolket det og Centralasien, og Fjernøsten. Næsten overalt russiske folk til at finde et fælles sprog med de lokale folk, held førte dem handel, lærte, lærte en masse at gøre med dem. Her er de linjer, skrevet på russisk historiker Lev Gumilyov mand: "Vi skal hylde vid og takt af vores forfædre ... De tilhørte de omkringliggende folkeslag som ligeværdige, selv hvis forskellig fra dem. Og på grund af dette, de stod i den ældgamle kamp for at etablere sig som princip ikke udryddelsen af naboer og venskabet af de mennesker .... " Disse ord, som ingen anden, bekræfter den fredelige karakter af mand med russisk statsborgerskab og hans evne til at tilpasse sig eventuelle betingelser.

Stor russisk afregning

Russisk og bosatte sig i den vestlige retning. Spørgsmålet "Hvor mange russisk i verden?" Det ville være uhensigtsmæssigt ikke at nævne det. Strukturen af den russiske stat i det XVIII århundrede omfattede tidligere territorier i Commonwealth, som vi nu kalder Polen, Hviderusland, Little Rusland. Det siger sig selv, at for den territoriale udvidelse af staten og blev efterfulgt af en assimilering af disse lande med det russiske folk. Nogle flyttede her på vagt, sendt af kejser, de andre flyttet - bønder og håndværkere - i håb om at finde et nyt hjem og en længe ventet fremgang.

Ved at studere emnet "Hvor mange russiske verden", siger, dengang russisk og boede i det, der nu Finland, og ved mundingen af Donau, selv om der ikke var meget.

For at sætte det i tal, kan vi konstatere, at i Ural levede 70% af den samlede russiske lever det, i Volga-regionen - 63%, i det nordlige Kaukasus - 40%. Lederen blandt den russiske befolkning kan kaldes Siberia regioner, hvor tre ud af fire beboere var russisk.

I betragtning af spørgsmålet, "Hvor mange russisk i verden lever i verden," vi fandt, at det russiske folk er for det meste afgjort på det område af staten, som hele tiden udvider i det XVIII og XIX århundrede.

Emigranter fra Rusland

I den første halvdel af det XX århundrede var der en massiv udvandring af folk, der taler i russisk fra Rusland til vestlige lande. Rusland derefter forlod de mennesker, der ikke ønsker at leve i Sovjetunionen - de nye stater, der opstod efter omstyrtelsen af kongen, og med fremkomsten af den bolsjevikiske parti, ledet af Vladimir Lenin. Kun i det land, New World chek derefter flere millioner mennesker. Bemærk, at der forlader folk for det meste fra de vestlige dele af det enorme land - Moldova, Ukraine, Litauen, Hviderusland, Letland, Estland. Omkring halvdelen af dem, der forlod havde jødiske rødder. Der var mange indvandrere fra de tidligere militære - hvide. Under Anden Verdenskrig var der en endnu en bølge af udvandring, men denne gang Sovjetunionen havde forladt havde tilsluttet den tyske hær. I slutningen af 60'erne - starten af 70-erne. XX århundrede i andre lande venstre uenige med de sovjetiske politik. Efter sammenbruddet af Sovjetunionen begyndte en anden bølge af udvandring fremprovokeret af svage russiske økonomi. Højt kvalificerede specialister blev tvunget til at forlade landet på grund af den manglende evne til at finde et job.

En fælles spørgsmål, "Hvor mange russiske liv i verden" kan opdeles i det private og se, hvor mange bor russisk i USA, Tyskland og andre lande. Således indvandrere fra Rusland er hjemsted for omkring 2.652.214 mennesker i USA. Dataene er taget fra US Census. Den mest "russiske" af byen - det er New York, Chicago, Seattle, Los Angeles, Detroit. I den første af denne liste, byen 1,6 millioner mennesker der kalder sig russisk. Til sammenligning er tallet betegne kineserne bor der det samme - 760 000 - og Dominikanerne - 620 tusind. I Californien, de lever og arbejder 600 tusinde indvandrere fra Rusland.

Russisk i andre lande

I Australien, der kaldte sig selv Russisk tælles 67.000 mennesker, omkring en ud af fire af dem blev født i Rusland.

Ganske lidt af russiske liv i lumre Brasilien, kun 100 mennesker.

Tyskland - et land, der har taget et stort antal indvandrere fra Rusland, der primært ankom her for nylig - i de formative år af den nye stat i en tid med Borisa Eltsina formandskab. Folk, der har haft tyske rødder, og hele generationer, der lever i Sovjetunionen og Rusland, i Tyskland kaldet "Russiske tyskere". Beregninger udført af de tyske offentlige tjenester, angiver antallet af 187 835 mennesker i sig selv.

Spørgsmålet "Hvor mange russiske verden" kan ikke sætte et punktum, fordi antallet af mennesker, der betragter sig selv russiske folk, er i konstant forandring, og derfor er de data, bør altid være genstand for ændringer.

Interessante fakta om den russiske udlandet

  • I USA, en amerikansk familie tjener i gennemsnit 50.500 dollars. Russisk sprog har en indkomst 47 000 dollars om året, Kina - 42 000 Dominikanske - 20.000.
  • Mere end 60% af den samlede russiske har en universitetsuddannelse.
  • Ca. 70% arbejder i lederstillinger.
  • I servicesektoren kun arbejder hver femte russisk-talende.

Vi kan kun være stolte af, hvor meget verdens russiske folk har vist sig med succes i mange sektorer af vores moderne liv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.