ComputereOperativsystemer

Sådan logger på som administrator i Windows 7: En simpel metode

Windows System syvende udgave og derover, i forhold til tidligere udgivelser, har et mere komplekse regnskaber brugere ledelse. De begrænser deres udfører nogle handlinger, der teoretisk set kan skade computeren funktionsfejl. Alligevel er mange mennesker er interesseret i spørgsmålet om, hvordan du logger ind som en lokal Windows 7 Administrator for eventuelle handlinger med øgede rettigheder. Du kan gøre dette selv meget simpelt.

Hvorfor har vi brug for en administratorkonto?

I virkeligheden, i Windows syvende ændring og rang af systemadministratoren registrerer to ovenstående eksisterer. Man hører til administratoren, der oprindeligt er logget på. For det andet - det er et virtuelt rod med den maksimale effekt. selv ved indgangen til administratorrettigheder, kan dog udføre en række aktiviteter såsom problemdiagnosticering og rette nogle af problemerne i systemet. Du behøver ikke gøre en normal konto.

Hvordan kommer navnet på Windows 7 Administrator i sin enkleste form? Hvis terminalen opererer flere registrerede brugere, hvoraf den ene er administrator, skal du kun kender hans kodeord til at få adgang til systemet. Typisk systemadministratorer i store virksomheder sådanne oplysninger er ikke givet. Men hvis brugeren virkelig forstår, hvordan man kan fjerne enhver systemfejl kan være en undtagelse.

hvorvidt handlinger alle tilgængelige?

Men selv med input muligheder med lokale administratorrettigheder bedrage os selv, især ikke det værd. Nogle handlinger, såsom sletning af systemfiler eller mapper, i de fleste tilfælde, vil ikke være tilgængelige. Så, er der imidlertid en måde. Men dette er en særskilt samtale. Du kan selvfølgelig køre nogle processer på vegne af administrator, men i dette tilfælde er vi interesseret i oplysninger om, hvordan du logger på som administrator i Windows 7, hvilket betyder, at registret, men en handicappet lokal konto. Dette kan gøres ved hjælp af mindst to enkle metoder.

Sådan logger på som administrator i Windows 7 eller højere? Under Computeradministration

I den første metode, der betragtes som den mest enkle, du har brug for at bruge en computer kontrol sektion. kan fås adgang til den fra undermenuen, ved at højreklikke på det tilsvarende ikon "Desktop" eller "Explorer". I editoren, skal du først gå til kontrol menuen, og brug derefter forsyningsselskaber, hvor brugerne udvalgte mappe. Højre i vinduet vil vise alle de konti, der er registreret i systemet. I dette tilfælde skal du vælge administratoren.

Umiddelbart kan vi konstatere, at den afsendende løsning på problemet med at logge på som administrator i Windows 7 er beregnet til at omfatte den konto. Som standard er det deaktiveret, kan brugeren ikke foretage kritiske ændringer systemkomponenter og indstillinger. Dobbeltklik på linjen "uchetki" admin opkald indstillinger menuen og gå til fanen "Generelt". Her nedenfor er der en særlig konto uden for banen, hvor du skal fjerne markeringen installeret der. du kan komme til indstillingerne, og gennem højre-klik med udvælgelsen af egenskaberne for linjen. Efter bekræftelse af ændringer af systemet under administrator kan indtaste helt elementære, vælge den relevante konto på velkomstskærmen.

Sådan logger du på som administrator privilegier af Windows 7? Brug af kommandolinjen

Den anden foreslåede metode er også ganske enkel. Men det er at bruge kommandolinjen for at aktivere bruger med administratorrettigheder. Sådan logger på som administrator i Windows 7 i dette tilfælde? Først skal du ringe til kommandolinjen: cmd i konsollen "Run". Efter at du har brug for at registrere netto bruger administrator / aktiv: ja (til engelsksprogede versioner af systemet skal bruge det engelske udtryk Administrator), og tryk på Enter-tasten. Efter vellykket udførelse af kommandoen, kan du logge ind under administrator, som beskrevet ovenfor.

Bemærk: Shell i Windows 7 Kopier og Sæt ind understøttes ikke, så linjen bliver nødt til at registrere manuelt. I ottende og tiende modifikationer af en sådan funktion. For begge de ovenstående muligheder, eller efter en ændring af kommandoen har brug for at genstarte systemet, i stedet for den sædvanlige ændring af bruger ved at forlade de løbende poster. For at deaktivere en brugerdefineret optagelse af administratoren i tilfælde af uforudsete omstændigheder, skal konsollen ordinere en lignende kommando, men i slutningen af linjen for at bruge ordet «nej» (selvfølgelig uden anførselstegn).

Endelig et par tips

Permanent og uden behov for at bruge administrator kontoen anbefales ikke til at løse hverdagens problemer. Især det drejer sig om de uerfarne brugere, at deres tankeløse handlinger kan skade systemet. Selvfølgelig, fjerne kritiske komponenter vil ikke fungere. Men her er nogle indstillinger kan påvirke din computers ydeevne er meget stærk. Derudover kan ulykken fjernes og et gendannelsespunkt, og rul derefter tilbage til en tidligere tilstand vil være problematisk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.