ComputereOperativsystemer

Hvilket er bedre: Mac eller Windows?

Det er tid til at se på det mangeårige kamp mellem de to førende operativsystemer til computere, Windows og MacOS. Hvordan er de de nyeste versioner? Så vidt de er populære? Måske er det tid til at flytte fra det ene operativsystem til det andet? Apple-software har længe været beskrevet som det bedste design, og nemmere at bruge, mens Windows er mindre blank, men mere fleksibel og alsidig løsning. Er der et gran af sandhed i denne forenklede godkendelse til et minimum? Det viser sig, at moderne versioner af systemerne er så funktionel og kongruente, at de gamle parametre kamp ikke længere finder anvendelse i dette tilfælde. Begge systemer tilbyder alle de grundlæggende funktioner, som brugere kan forvente af et moderne operativsystem, og hvis vi taler om daglig brug, vil begge systemer nærme den gennemsnitlige bruger uden problemer.

Computere til gamere

Men hvis vi betragter dem mere detaljeret, kan du finde en masse forskelle. Hvis du er en gamer, du højst sandsynligt vil bruge Windows-system, som du kan ændre hardwaren i din computer, afhængigt af dine behov. Det betyder, at du kan opbygge din egen computer fra bunden, eller blot udskifte den forældede model af grafikkortet til et mere moderne og produktive. Desuden MacOS stadig mangler de fleste af de computerspil, der er tilgængelige på Windows.

malware

På den anden side, Windows er mere modtagelige for virus og ondsindede angreb, af den simple grund, programmer, der er forskellige versioner af styresystemet til dato, optager en stor del af markedet, så de er meget mere enkel og let mål for kriminelle. Dette betyder ikke, at MacOS generelt ikke udsat for angreb fra malware og virus. Bare dette operativsystem er mindre populære mål ubudne gæster.

stemme assistent

Begge operativsystemer har den nyeste version af Voice Assistent: Cortana på Windows og MacOS på Siri. De kan være nyttige, når du ønsker at finde ud af vejret for dagen eller finde noget på internettet, men de fleste brugere ikke bruger dem næsten. Det ser ikke så naturligt som brugen af voice assistenter på en smartphone eller tablet, og på personlige computere, har de ikke altid arbejde så effektivt, som vi gerne vil.

Den største fordel ved MacOS

Den største forskel, der eksisterer mellem de to operativsystemer er den hardware, som du vil bruge. Apple laptops i mange år er den gyldne standard for, hvordan skal se ud som en veltilrettelagt, pålidelig dagligdags computer, som du kan købe uden at tænke over sine tekniske egenskaber. Der er mange billigere muligheder, men den MacBook Pro foran dem i alle henseender. Men det er værd at bemærke, at de nyeste opdateringer i rækken af MacBook Pro, som omfatter især en unik "touch bar", gjorde det stadig for dyrt, hvis du vil have en computer med gode tekniske egenskaber. Og hvis du vil bruge MacOS, du rent faktisk vil være bundet til Apple-hardware uden mulighed for erstatning.

Den største fordel ved Windows

Vinduer, tværtimod, er designet til at være kompatibel med en bred vifte af computer hardware, lige fra personlige computere og bærbare computere til smartphones og tablets. Det betyder, at du kan købe som en meget billig notesbog og ultra-moderne computer. Hvad der er endnu bedre, er der masser af muligheder inden for dette område, så du kan vælge, hvad du bedst kan lide. Nå, igen, er det muligt at bygge din egen computer med de krævede specifikationer fra bunden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.