Nyheder og SamfundNatur

Wren - en fugl med en klar stemme. Udseende og opførsel karakteristika gærdesmutte

Songbird gærdesmutte har længe været kendt for sin exceptionelle stemme. I vores område kun nattergalen er i stand til at komme omkring det i denne kunst. Desuden er det en af de mindste fugle i flade af SNG-landene. Måske er det derfor i lang tid, kunne folk ikke se, hvordan ser denne usædvanlige sanger.

område

Forskerne mener, at de første gærdesmutter dukkede op i Nordamerika. Hvor deres antal er størst, og mange palæontologiske bevis for denne teori. Men som planetens klima ændres hyppigt, nogle familier af disse fugle besluttede at migrere til gunstigere region. Med denne serie af denne art har udvidet betydeligt. I dag gærdesmutte fugl (foto lavet af forskere, er det helt sikkert bekræftet) lever næsten hele territorium Eurasien, Nordafrika og en lille del af Sydamerika. Russisk beboere kan også nyde sin smukke sang, fordi deres befolkning er ekstremt høj i vores område.

udseende

Wren - fuglen er meget lille i størrelse. Selv de største eksemplarer sjældent vokse mere end 10 cm i længden. Og vi taler om børn, og de alle kan passe ind i en lille fingerbøl. I det hele Ruslands område kun én slags fugl har en meget mindre størrelse - en gærdesmutte. En anden kendetegnende for gærdesmutte er halen. Den består af flere fjer stikning næsten lodret. Som for farve, de hanner og hunner har en monoton kastanje fjerdragt. Det er på grund af denne nondescript farve mange ikke kender, det ligner en gærdesmutte. Bird fusionerede med miljøet, og det er næsten umuligt at lægge mærke til.

levested

Dette er et meget usædvanligt udseende. Det er lige godt tilpasset til livet i ørkenen, og at bo i regnskoven. Som en gærdesmutte læ bruger underskov af bregne krat, små buske og græs. Og hvis i distriktet ikke har tæt vegetation, så de fugle krummer kan bosætte sig i små huler eller sten afsatser. Udover gærdesmutte - en fugl, der er vant til at leve et stillesiddende liv. Selv i den hårde vinter, foretrækker hun at blive i sin måde. Kun en langsigtet tørke og hungersnød kan tvinge den til at flyve til andre lande. Hvad der er sandt, er der en undtagelse: to eller tre amerikanske underart gærdesmutte stadig flyver væk til varmere himmelstrøg, når vinteren kommer.

mad

Wren - altædende fugl. Men i betragtning af sin størrelse, kan det sluge langt fra alle produktionsenheder. Ikke desto mindre grundlag af sin kost er dyr mad. Så gærdesmutte gerne regale små biller, larver, sommerfugle og møl. Hvis der er en dam, kan dette rovdyr fange små fisk i det. Med ankomsten af de første kolde fjerkræ kost ændringer, som alle insekter skjule fra den truende kulde. I løbet af denne periode, er det gærdesmutte udkig efter frø af korn, efteråret bær og endda rødder. Og hvis vinteren var særlig alvorlig, kan fuglene flytte tættere på folk og stjæle fra dem madrester.

En dygtig builder

Bygning reder altid været mandlig. Ligesom en rigtig mand, han omhyggeligt passer til denne proces. Indsamling kviste og mos over hele nabolaget, bygger han en sfærisk rede med et rundt hul til indgangen. Bunden af den fremtidige hus gærdesmutte bane deres egne fjer og ned, så det er altid varmt og hyggeligt. Det er interessant, men først for nylig har forskerne lært, at for en vidunderlig hemmelighed skjulested fugl gærdesmutte. Billeder taget med et skjult kamera viser, at den samme mandlige permanent vises i nærheden af de to langt fra hinanden reder. Fortsat forskning, har ornitologer fundet, at mænd ikke er begrænset til at bygge kun ét stik. Så, færdiggøre opførelsen af huset, de straks tage et nyt job. Og det er nødvendigt for at lokke så mange kvinder som muligt.

Parring og rugeæg

Med ankomsten af gærdesmutte marts fugl, hvis stemme og det altid spredes gennem distriktet begynder at synge endnu højere. Dette antyder, at mænd er klar til at lokke den kvindelige til sin rede. Samtidig end kraftigere stemme af den herre, jo større er chancen for, at det vil ankomme til hans dame. Efter en kort ægteskab med dans, de straks flyve til den nærmeste stikkontakt. Der er en ung mor med tiden lægger en lille kobling af 5-7 æg. I dette tilfælde er det kun den kvindelige udrugning afkommet, mens Cavaliers kun lejlighedsvis bringe dem mad. Fordel efter to uger er der de første unger.

De ekstraordinære polygami gærdesmutter

Mens den kvindelige sidder på æggene, kan hannen nemt lede efter et nyt par. Især er det på grund af dette, han bygger sig et par pladser på en gang. Nogle gange er det endda går så vidt, at man trygt kan Cavalier uhlestyvat 3-4 piger. Hvad der er sandt, er en sådan adfærd findes ikke så ofte. Men på trods af hans polygami, fuglene altid hjælpe, hunner at fodre deres unger. Lad dem ikke så ofte, som de gerne vil have en kammerat, men alligevel sin gæld hanner udføre. Samtidig har forskerne lagt mærke til en sjov mønster: første kvindelige gærdesmutte får en masse mere opmærksomhed og omsorg end resten af hans "kone", tilsammen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.