Kunst og underholdningFilm

10 mest skræmmende skabninger fra horror film

Vi ved en masse forskellige tegn, der nemt kan skræmme dig til eneste af sin slags forfærdelige, overnaturlige, uventede handlinger, og så videre. D. Seriemordere og psykopater kan skræmme os til døde og efterlade en dårlig mærke i vores hukommelse. Men det er alle mænd. Og hvad kan vi yderligere skræmme? Forfærdeligt, forfærdeligt skabninger. Når der er en ny skabning i filmen - det er hvad der gør os gyse og frygt.

Lad os huske de mest frygtede skabninger fra populære film.

Shark fra "Jaws" (1975)

Dette er en forfærdelig skabning, der kan sætte spørgsmålstegn ved din næste tur til stranden. En kæmpe hvid haj - det er noget, du aldrig ønsker at se, når du er i vandet. En masse af blod og en velvalgt baggrundsmusik Dzhona Uilyamsa gøre dette væsen dødelige, men alle elementer af filmen er perfekt kombineret med hinanden.

Krokodille af "Lake Placid: Lake of Fear" (1999)

Denne rædsel med elementer af komedie (film faktisk til tider meget morsom), hvor der er en farlig 9 meter lang krokodille, der tog den sorte Sø og jagten på hjælpeløse mennesker (og bjørn). Sommetider filmen springer og sjove øjeblikke, men det betyder ikke, at skabning ikke bliver dit værste mareridt.

Piratfisk fra den samme film (1978)

En anden farlige undersøiske Guard "fyre", som en eller anden måde faldt i floden. Nær floden var en børns lejr. Disse voldsomme og stadigt sultne små fisk angreb teenagere, der svømmede i vandet. "Piranha" - en satirisk gyserfilm, der er en parodi på filmen "Jaws" nævnt ovenfor.

Snake af "Anaconda" (1997)

Dette er en gyserfilm om et hold af forskere (herunder Dzhennifer Lopes, Aisa Cube, Dzhona Golta), der gik på en tur til Amazonas regnskov for at jage den gigantiske anakonda. Hvem ved, hvad de kan forvente fra sådan et stort monster? De fyre kunne ikke engang antyde, at dette væsen kan sluge det hele menneske!

Efter filmen blev vist på storskærm, efterfulgt af for meget kritik, men som ikke stoppe båndet til at blive mega.

Gorilla fra "Congo" (1995)

Dette eventyr film med en kompleks plot. En anden gruppe forskere tog til Afrika på jagt efter diamanter. Under de fleste af disse søgninger, opdager de, at diamanter er beskyttet af farlige gorillaer. Congo - stor gorilla (lokale beboere), diamanter målmand, han er i stand til at dræbe nogen. Som et resultat af alt dette er meget dårlige konsekvenser.

Får fra filmen "Black Sheep" (2007)

Dette er en komedie gyserfilm produktion fra New Zealand instruktør Jonathan King, der viser os, hvordan genteknologien kan virkelig gå galt. Her ser vi, hvordan selv den mest dumme får efter genmodificering kan blive til blodige mordere.

Filmen modtog en masse gode anmeldelser og box office beløb sig til millioner $ 4,9. Dette er et must see!

Spiders fra "Araknofobi" (1990)

De mindre skabninger, så de er forfærdeligt, er det ikke? Edderkopper kan snige hvor som helst, og du vil ikke engang mærke til! Vi anbefaler ikke, at folk, der har araknofobi, se denne film, fordi der er for mange edderkopper godt. Det er en amerikansk gyserfilm instrueret af Frank Marshall, hvis box office udgjorde 53.21 millioner dollars. Her finder du en spændende historie linje, som forårsager at være forberedt på det faktum, at disse snigende skabninger kan komme ud af TV-skærmen og angribe lige på dig. Sydafrikansk edderkop ved et uheld sendt til USA med båd, og der mødes med en lokal edderkop. Deres efterkommere hemmeligt snige i en lille by i Californien, og det er her den virkelige rædsel begynder.

Fugle af den samme film (1963)

Det er en amerikansk gyserfilm instrueret af Alfreda Hichkoka. Gennem båndet dig i rædsel besidder en stor flok fugle. Lyder vinke vinger ender med pludselige anfald af fugle, og disse angreb bliver værre, når der flyver monstre besluttet at angribe den håndfuld af små børn. Dette er en klassisk 3D-film. Du kan virkelig føle truslen fra fuglene!

Myrer fra filmen "It" (1954)

Hvis du foretrækker en rigtig papirkurv, denne sort-hvid film fra realm af science fiction til dig. I New Mexico ørken blev fundet enorme reden af gigantiske myrer. Deres unormal ændring var forårsaget af en atomprøvesprængning, det og gjort dem til monstre, der spiser mennesker! På den anden side, selve filmen stadig gør os tænke alvorligt over spørgsmålet om radioaktivitet i vores moderne verden.

Myg fra filmen "Mosquito" (1995)

En anden stor sci-fi-thriller, instrueret af Gari Dzhons. Dette er en film, der gør os meget had myg. Her vil du lære, hvad der sker, når normale myg lever af fremmede kroppe. Filmen, med sine til tider skræmmende effekter og dialog i sin tale fået en masse dårlig kritik. Generelt båndet er så som så - ikke for alle!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.