LovStat og lov

Pensionsalderen for tjenestemænd i Rusland

I henhold til den nye lov, er pensionsalderen for tjenestemænd er øget. Pension af offentligt ansatte - denne fordel, som han modtager i mange værker i en af de føderale regering positioner.

En føderal medarbejder - en person, der arbejder på kontoret af Federal Tjeneste, og som modtager en kontantydelse fra statsbudgettet.

Tildeling af fordele

Muligheden for at modtage pension vises, hver embedsmand, alle betingelser. Ifølge loven, hvis følgende betingelser borger kan forvente at modtage en pension:

 • ikke mindre end 16 års erfaring i den offentlige sektor;
 • nået pensionsalderen for tjenestemænd.

Hvis afskedigelsen er også muligt at søge om fordele, hvis:

 • Der har været et fald i staten eller offentlige institutioner likvideret.
 • Ved afskedigelse fra kontoret.
 • Hvis du når pensionsalderen for tjenestemænd.
 • På grund af dårligt helbred, som forhindrer yderligere at leve et normalt arbejdsliv.

Med udgangspunkt i funktionalitet og funktioner i de officerer arbejder, er der tre typer af offentligt ansatte.

Den første type - personalet, hvis beføjelser udvides til hele landet.

Den anden type - de ansatte, hvis beskæftigelse er begrænset til kun én region.

Den tredje type - de væbnede styrker og personer, der er sidestilles med dem.

For hver type er der en vis alder, at have nået det, du trygt kan gå på en ferie. I gennemsnit er det defineret 60 år. Efter anmodning fra den institution medarbejderen kan arbejde i længere tid, op til 70 år.

Ret til en pension

Et lovforslag for at hæve pensionsalderen for tjenestemænd er en række ændringer, der trådte i kraft den 1. januar 2017. Ifølge de nye udkast pensionsalder borgere skal øges til 65 år for mænd og 63 for kvinder. . I dette arbejde erfaring vil også øges fra femten til tyve år.

Oprindeligt beregnet til at sende mænd og kvinder til at gå på pension som 65, men efter lovforslaget om revision af alder af kvinderne blev ændret. Nu er alle de damer, som arbejder i den offentlige sektor kan gå på pension i 63 år. Også i lovforslaget foretaget ændringer, der giver dig mulighed for præcist at spore pensionsalderen for tjenestemænd og erhvervserfaring:

 • i administrationen af en pension i 2017, skal du have arbejdet i mindst 16 år;
 • 2018 - 16,5 års tjeneste;
 • 2019 - 17 år;
 • 2023 - 19 år;
 • med en pension efter 2025, skal du have et minimum af tyve års erfaring.

Den foreslåede forhøjelse af pensionsalderen for offentligt ansatte og ændringen tid indebærer en gradvis overgang. I 2017 en kvinde kan gå på pension efter at have nået en alder af 55,5 år, og mænd - 60.5. Det næste år, at hæve pensionsalderen for tjenestemænd til at ske i yderligere 0,5 år, vil han være 56 og 61 år for kvinder og mænd. Gradvist alder bør nå mærker i 63 og 65 år.

størrelsen af pensionen

Projektet er at hæve pensionsalderen for tjenestemænd er også påvirket af størrelsen af betalinger. Fra og med i år, beregnes ydelserne på grundlag af anciennitet, og spænder fra 45% til næsten 80% af lønnen.

Nu, for hvert arbejdsår for pensionsforsikring sættes 3% af indtjeningen. Det vil sige, hvis i første omgang på at nå pensionsalderen pension var 45%, i et år vil det være 48% af lønnen. Hvert år vil udbetalingen stige.

Anciennitet og pension

At gå på pension er ikke nok hensigtsmæssigt at alder er angivet i lovforslaget. Også, du har brug for at have erfaring. I 2017, han var 16 år gammel. Samtidig oplevelsen af pensionisten kan regne med 45% af hans løn. Hvis dette års erfaring på pensionister i fremtiden vil være mere end tyve år, vil han udpege mere end halvtreds procent af lønnen.

I 2020, til et minimum anciennitet være 17,5 år, som vil blive tildelt 45 procent af pensionsudbetalinger, beregnet ud fra lønnen. . Og i 2025 den samme procentdel angivet for tyve års anciennitet.

Hvad er inkluderet i længden

At hæve pensionsalderen for tjenestemænd beregnes parallelt med stigningen i anciennitet. Dette er et sammendrag måler varigheden af civil tjeneste, under hensyn til den pågældende aktivitet ved bestemmelse ret til ydelser af føderale medarbejdere.

For en pension for mange års tjeneste medregne tjeneste i de føderale medarbejder positioner, staten civile kontor, den føderale regering positioner.

I overensstemmelse med det nye udkast tager hensyn til anciennitet embedsmænd følgende kriterier:

 1. Pensionsalderen for tjenestemænd i Rusland.
 2. Tilgængelige erfaring skal matche kravene i pensionskassen for Den Russiske Føderation på registreringsfordele.

Nyt lovforslag om at hæve pensionsalderen for tjenestemænd giver mulighed for at fortsætte udførelsen af tolden i følgende specialer:

 1. Anklagere.
 2. Ansatte i undersøgende udvalg.
 3. Militær, der tjener på kontrakt.
 4. Brandmænd.
 5. Nakrokontrolya myndigheder.
 6. Kriminelle udøvende organer.
 7. Skat politiet.
 8. Toldere.
 9. Parlamentsmedlemmer og dem, der arbejder i den lokale regering.
 10. Medarbejdere mezhpraviltelstvennyh organisationer.
 11. Nogle holdninger institutioner, det arbejde, som er nødvendigt til staten.

Pension enheder af ovennævnte erhverv afhænger af anciennitet, deres gennemsnitlige månedsløn, taget i det forløbne år pådrage civil tjeneste.

Beregningen af den gennemsnitlige månedsløn pension

Den gennemsnitlige månedsløn er beregnet ud fra den gennemsnitlige månedlige løn for løn, som omfatter følgende fordele:

 • løn per måned i overensstemmelse med den holdning;
 • løn til titlen;
 • anciennitet bonus;
 • alle former for præmier;
 • et fast beløb på ferie, materiel bistand.

På dette grundlag er det taget hensyn til den fulde løn, ikke blot grundlønnen. Beregningen får ikke perioder, hvor der ikke var nogen betaling: ferie for egen regning, den periode af handicap. Hvis der på dette tidspunkt var opladning, så beregningen af deres pensioner ikke tage hensyn til.

Beregning af den samlede pension er lavet ved at dividere løn for året i tolv. Hvis regnskabsperioden var de dage, hvor en borger var uden løn, er mængden af pension beregnes ved at dividere summen med antallet af arbejdsdage og multiplicere med det gennemsnitlige antal arbejdsdage i måneden.

Forøgelse af pensionsalderen

Fra 2017 til hæve pensionsalderen for tjenestemænd. Lovforslaget blev vedtaget i foråret 2016. Nu Pensionsalderen borgere, der arbejder i statslige og føderale institutioner, kommer efter at have nået 63 og 65 år for kvinder og mænd henholdsvis.

Imidlertid besluttede sådanne indikatorer til at gå langsomt, hvert år at forhøje pensionsalderen i seks måneder. I 2017, bør den alder være 55,5 og 60,5 år. Af 2026, vil pensionsalderen for offentligt ansatte mænd skal nås. Kvinder kommer til de nye data kun for 2032 Ud over alder, der blev tildelt en pension, skal du have arbejdet i tyve år, før denne periode var 15 år. Erfaringer, samt alder vil stige gradvist i seks måneder.

År pensionsalder og anciennitet

Afslutningsvis skal det bemærkes, at for året på pension, skal du have den nødvendige erfaring, passer den lovlige alder:

 • 2017 - kvinder 55,5, mænd 60,5 år, 16 års erfaring.
 • 2018 - kvinder 56, mænd 61, 16,5 år.
 • 2019 - kvinder 56,5, mænd 61,5, længde 17.
 • 2020 - kvinder 57, mænd 62, 17,5 oplevelse.
 • 2021 - kvinder 57,5, mænd 62,5, længde 18.
 • 2022 - kvinder 58, mænd 63, 18.5.
 • 2023 - kvinder 58,5, mænd 63,5, 19 år gammel.
 • 2024 - kvinder 59, mænd 64, 19.5.
 • 2025 - 59,5 og 64,5 henholdsvis og tyve års erfaring.

Siden 2026 erfaring ikke bør være mindre end tyve år, og alderen af mænd vil nå 65. På samme pensionsalder for kvinder vil fortsætte med at stige hvert år i seks måneder til 63.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.