Nyheder og SamfundNatur

Interessant bregne - Salvinia natans

Fern Salvinia natans - små, flyder på overfladen af vandmasser plante, der tilhører Salvinievyh familie. Denne type arter af slægten Salvinia - den eneste voksende på det område af Den Russiske Føderation. Anlægget er ofte dyrket som et akvarium.

Salvinia natans: struktur og udseende

Denne årlige bregne med en tynd stilk, nåede femten centimeter i længden og har i hvert knudepunkt af de tre blade hvirvler. Stem flyder på vandoverfladen. To solide ark deraf er ovale-elliptisk form lidt hjerteformet base. De er toppet med vorter, der er på toppen indeholder en masse tykke korte hår. Den nedre overflade af blade har en tæt dækning brunt hår holde luftbobler. Dette muliggør Salvinia holdt på vandoverfladen. Tredje ark er under vandet, dissekeret på behårede whiskers og dele meget ens i udseende til rødderne. Faktisk han bare varetager rødderne suge vand og næringsstoffer, og også stabiliserer bregne.

Lifecycle Salvinia flydende

Ved foden af bladene under vandet, er der klynger af 07:56 sori sfæriske. Nogle af dem indeholder makro- og microsporangia og efterfølgende dannes mandlige og kvindelige gametofytter. Hver megasporangia dannet fire megaspory, men udvikler sig kun én af dem. Typisk, i en form microsporangia fireogtres mikrosporer.

Som regel i efteråret Sori falde af og synker til bunden af reservoiret. Der er de tilbringe vinteren, og foråret er ødelæggelsen af deres skal. Sporangia flyde på vandoverfladen, og spire. Efter at have brudt væg sporangier danner mikrosporer trehkletochny mandlig gametofyt og derefter dannet af to spermatogene celler og to to sterile dens celler. Hver af dem producerer fire sædceller. Spiringselementet, megaspory bryder også skallen til dannelse af den kvindelige gametofyt. Det dannede tre arkegonium, men efter befrugtningen udvikler sig fra dem kun én.

Arealet af fordeling

Salvinia natans har en temmelig bred vifte: Det er udbredt i afrikanske farvande, tempererede og tropiske områder i Asien, samt i det sydlige og centrale Europa. På det område i Den Russiske Føderation, er bregne hovedsageligt findes i den sydlige del af den europæiske del, i Fjernøsten, det vestlige Sibirien. Salvinia flydende fremherskende i vandområder med langsom strømmende eller stillestående vand, oftest det kan ses i de oxbows af store russiske floder.

Brugen og betydningen

På en overflade aktive reservoirer bregne-lignende, og andre typer, Salvini, danner tætte krat der blokerer adgang af lys til vandmassen, hvilket ofte fører til væsentlige ændringer i et reservoir af miljøforhold. Som et resultat, i mange stater Salvinia flydende plante anses skadeligt. Alligevel er der i denne bregne og nyttige egenskaber: for eksempel sine krat tjene som en glimrende tilflugtssted for fiskeyngel.

Som tidligere nævnt, Salvinia svævende dyrket som akvarieplanter. Men det er fortyndet, ikke blot som et dekorativt element af beholderen, som indeholder fisk, men også som en god naturlig shader til andre planter, der foretrækker diffust lys.

Indholdet af bregne

Det er bedst at sætte Salvinia flydende i de varme tempererede eller tropiske akvarier. Ved vilkårene for indholdet af de særlige krav i planten ikke viser. For det er ligegyldigt nogen vand hårdhed, enten surhed - og i blødt og hårdt vand bregne vokser lige godt. Temperaturen i tanken bør holdes på mindst 24 grader Celsius. Hvis vandet opvarmes kun til 20 grader, plantevækst bremser (bladene bliver mindre), men ikke stoppe helt.

Hvis din tank har Salvinia flydende, regelmæssigt udskifte vandet. Som kunstige lygter anbefalet beholder fitolampy med en effekt på tre watt per liter, og lysstofrør. Hvis du bruger glødepærer, så sørg for, at deres magt var lille, ellers kan du tørre op i luften.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.