Nyheder og SamfundNatur

Hvordan forklare, hvad der er forskellig fra de rådyr elg?

Hvad er forskellig fra de rådyr elg? Hvad er forskellen på disse to dyr? Det ser ud til, at alt er klart. Hvis man ser på dem fra siden, vil den voksne blive klart end elg er forskellig fra hjorte. Tja, hvis du forsøger at forklare det i ord, for eksempel et barn, der er givet dette spørgsmål, så alle ville være ikke så alt for let.

Én og samme

Fra synspunkt af barnet, disse dyr er meget ens. Begge har store forgrenede gevirer, hove, og en kort hale. Og generelt er det rigtige, der ikke forstår, hvad der er forskellig fra de rådyr elg. Efter alt, er de pårørende. Moose i naturen, og der er rådyr, så han ser så meget som sin bror. Men der er også udstyret med at forklare, at det er nødvendigt at foretage en sammenlignende analyse af disse to personer.

veksellad

Vi skal starte med udseendet. Selvom sammenligningen her kan spille en grusom spøg. Hvis spørgsmålet om forskellen mellem en hjort fra elg til at svare - horn, ville det ikke være helt sandt, selv om forskellen er indlysende. For at forstå dette, må vi spørge os selv en anden. Hvis elg gevirer til at sætte til hjorte hoved, så der har vi fået? Er elg? Nej, selvfølgelig. Så dette kendetegn er ikke egnet. Det faktum, at kun et kompleks af forskellige karaktertræk kombinere at gøre et billede af et dyr. Derfor er det svært at forklare, hvad der er anderledes fra elg hjort. Ja, og om at gøre det? Det er bedre at fortælle, at dette er en slags dyr, anderledes udseende, vaner og måde eksistens.

Den elg adskiller sig fra rådyr

Dette dyr er meget stort. Hannerne er tre meter lang, to meter i højden og vejer 500-700 kg. Hunnerne har også en temmelig stor størrelse, men ikke det samme som mænd. Deer ikke vejer mere end 400 kg. Elk i skoven og steppe zoner. I Rusland, er de mere tilbøjelige til at leve i det vestlige Sibirien, Yakutia, den Ussuri regionen. De kan også findes i det nordlige Europa og i Canada. På jagt efter elge fødevarer ikke strække sig ud over det område af levesteder.

Disse dyr kan genkendes af en massiv krop og tynde lemmer, der ender i hove med læderagtige membraner. Denne struktur er med til at lede efter elg foder i sumpede områder og i tætte krat. På grund af dette kan det blive svært at spise og dermed overleve vinteren og det tidlige forår. Prøve produkt i modsætning til hjorte udvækster bred og flad. De helt tage form af en femårig alder af dyret og ikke vokser op, og parallelt med jorden. Hannerne vokse en skæg. Moose ser ikke så elegant og raffineret som deres kolleger. De adskiller sig, og for vane at leve alene eller ægtepar med unger. De hjorte besætninger holdes, som består af hanner og 7-15 hunner.

vandfugle klovbærende

En anden interessant feature er kærlighed til elg til vandet, hvor den undslipper fra varmen og myg. det er ofte tabt i dammen, og feeds uden at forlade der. I dette tilfælde fødevarer det er tjent med alger, mos, kystnære planter, som han kan nå. På andre tidspunkter, han ofte, mindst to gange om dagen kommer til at drikke. Hvis han kan lide scuba plante elg uden frygt sænker hovedet under vandet og få fat i tænderne lak greens. Kort efter fødslen, moderen lærer kalve svømning, så det er ikke overraskende, at voksne gør det med glæde, kan bevæge sig i vandet med en hastighed på 10 km / t. Om vinteren, de går på isen, mens andre frygter hjorte gøre det. Men elg ikke glide for at hjælpe de brede hove.

interessant feature

Og en anden forskel. Deer aldrig kaldt elg. Dette koncept har længe dukkede op. Det skete fra ordet "pløje". Det er et emne til pløjning jord. Først den simpleste værktøj er et spyd af træ og tråd. End instrumenter Brændte eller styrket metalspids. Fra dette værktøj og var Adjektivet "elg", det vil sige, forgrening, snørklet. Prøve produkt bare svarer til denne definition. Selvom tidligere de kaldte alle dyrene med dem, for os det kom kun i forhold til elg. de ofte bliver helte eventyr eller tegnefilm som gode, rolige og ikke-aggressive dyr. Betyder det noget, end disse dyr? Hver af dem er interessant på sin egen måde, men alle indbyggere i vores land er tættere elg. Fra barnsben var han bekendt for børn at jage ham, han frygtede selv at være i skoven alene. Selvom han aldrig er kommet til mennesket. Med tynde høreapparater elg høre rolige skridt selv på 1 kilometer.

Mennesket har altid vist interesse for ham. Dens velsmagende kød, mælk, nærende, horn har også ansøgning. Mange, især dem, der fik dem på jagt, er stolte over, at de hænger i deres entre i stedet for en bøjle. Så nu i særlige gårde producerer eksperimenter i domesticering af denne nyttige dyr, at alt det, som folk kan få fra det, blev det mere overkommelig. Her er forskellene i rådyr og elg.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.