Af teknologiElektronik

Adapter til fræsere vil arbejde længere meget god

Walk-hjulet traktor til landbrugsarbejde - uerstattelige ting, især i en stor husholdning. På en gård på landet, i offentlig institution arbejde der året rundt for sådan en utrættelig assistent. Ikke overraskende, denne teknik efterspørgslen stiger år for år.

Forsigtig ejer, købe en sådan anordning til deres behov, selvfølgelig, vil sørge for, at enheden har været inaktiv i en multi-funktionel og ikke uden grund. Dette vil kræve en masse ekstra tilbehør, og dets montering forenkler adapter walk-hjulet traktor betydeligt. Det er denne enhed er et link, der forbinder walk-behind og tilbehør: Kartoffel, Hiller, plove, ploskorezy, harver, etc.

Det viser sig, at dette er en værdifuld enhed forvandler en simpel walk-behind mini-traktor og markant udvider sin kapacitet. Skal forstås som følger: først adapteren er installeret på basen, og først derefter den er forbundet ved hjælp af forskellige fastgørelsesmekanismer. Udskiftning én type udstyr til en anden tager ikke meget tid.

Trolley adapter til motor kultivator - en mekanisk indretning, som består af en ramme og et sæde, et par hjul og koblingsblokken.

Under den slags ting, behøver du ikke at manuelt styre walk-behind, undertiden udøver en stor indsats. Styreenhed kan ske via en løftestang, der sidder på operatørens placering. Alt udstyr, der skal anvendes i dette tilfælde er for øjnene af arbejderen. Mulighed for at arbejde siddende sparer en masse energi og sundhed.

Skuddene adapter at lette gennemførelsen af mange af ground handling operationer og oprydning: grave og radrensning, ridging, sprøjtning, lugning plantning, grave kartofler, garbage collection og sne. For ham kan du pick up truck med et organ til transport af gods. At øge antallet af samtidigt anvendte pistoler (par plove, kamformer og lignende) anvender en dobbelt universalkobling. Måler til nem betjening regere. Adapter til fræsere udstyret med en speciel pedal, takket være som vedhæftede filer kan altid løftes fra jorden, hvis du ønsker at udføre en U-vending eller flytte fra sted til sted. Nogle modeller har en teleskopstang. Hjul er normalt installeret kraftfuld, er udstyret med kuglelejer.

Adapter til fræsere kan i høj grad forenkle arbejdet af en landmand, især når store områder der skal behandles. De mange forskellige af disse enheder kollektivt kan imødekomme den aktuelle efterspørgsel, vælge den mekanisme kan være stort set alle walk-hjulet traktor. Men det er denne enkle enhed er ret dyrt, så nogle af landmændene - af alle handler håndværkere - spørger sig selv om, hvorvidt der skal adapteren til fræsere egne hænder. I det store og denne opgave kan lade sig gøre, selv om det kræver visse færdigheder, en tilstrækkelig mængde af materialer, særlige tegninger, som kan findes uden problemer. En ting er sikkert: i butikken købt eller lavet i hånden adapter i alle tilfælde vil være en stor hjælp i hårdt arbejde for landmanden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.