TravelingRetninger

Hvordan til at fejre nytår i Suzdal?

Nytår - en vidunderlig vinter ferie, som vi alle ser frem med stor forventning. Forberedelserne til det begynder at blive udført på forhånd. Tænkte gennem alt: hvad at lave mad på bordet, mødes i hvilken kjole, underholdning, gaver til venner og slægtninge. Men det vigtigste - er valget af det sted, hvor vi vil se fra det gamle år og velkommen det nye. Det er ikke underligt, de siger, at som det er mødes, så bruge det.

Der er masser af muligheder: hjemme med venner og familie, ferierejser, i restauranter og cafeer, og mange andre. Valget afhænger af dine ønsker og evner. Men hvis du beslutter, at den bedste løsning ville være at ændre hjemmet på en tur til en af de russiske byer, anbefaler vi dig at fejre nytår i Suzdal. Ved at gøre dette valg, får du et hav af positive følelser og en masse spændende oplevelser.

Nytår fest

Denne by var en af de første russiske byer. Dens grundlægger Yuri Dolgoruky. En by på omkring 1.000 år. Han retmæssigt ejer titlen - "perlen i Golden Ring i Rusland". Det ligger på Kamenka floden, i Vladimir-regionen.

Efter at have besluttet at mødes her til nytår bringer dig til et sted, hvor der er et stort antal historiske monumenter. Det ser ud til, at alt her ånder historie. Men Suzdal - det er ikke kun de monumenter af arkitektur og skulptur, er det også en by, hvor der er et bredt udvalg af steder at tilbringe nytår.

Gamle gader og træhuse, snedækkede træer giver indtryk af, at du er i realm af julemanden. Det er så nemt at tro på et eventyr, hvilket er grunden til turister elsker så meget at komme her. Fjern hus på nytårsaften i Suzdal i kælderen. Hvordan du kan få her?

Ture nytår i Suzdal

Det kan nås på flere måder:

 • Med tog via Moskva eller Sankt Petersborg til Vladimir. Fra ham til Suzdal med bus, afstanden er ikke særlig stor, kun omkring 30 km.
 • Personlig transport.
 • Bus.

For ikke at spilde tid på at lede efter boliger, er det bedst at reservere en turné i Suzdal. Hus på nytårsaften eller hotelværelse - nogen af de muligheder, du kan vælge for dig selv.

Programmet omfatter: rejseudgifter, møde, indkvartering, måltider, festlig måltid og underholdning. Prisen kan være fra 15.000 til 40.000, afhængigt af niveauet for indkvartering og underholdning kompleks.

For dem der kan lide at planlægge en uforglemmelig ferie i sig selv, Suzdal - Nytår med Europa dine eventyrlige drømme. Varianter kan være forskellige.

Hvor skal vi hen i nytårsaften i Suzdal?

Blandt de mest populære er:

- Celebration i det centrale torv. Her vil din opmærksomhed blive tilbudt en teatralsk underholdningsprogram selve Julemanden og hans hjælper Snow Maiden.

- Det er muligt at tilbringe nytårsaften i en af restauranterne i byen. En lang række fødevarer indstillinger, en fantastisk atmosfære, velvalgt musik og underholdning - alt dette venter dig i enhver lokal restaurant.

- Besøg en af byens mange templer. I nytårsaften er altid overfyldt. Suzdal Kreml blev bygget i den tid af Vladimir Monomakh. Han er en af de foretrukne steder for beboere og turister. Du vil holde en studietur af templet, og så kan du have en god tid og spise på restaurant "Refectory".

Familieferie i Suzdal

Nytår - er først og fremmest et sommerhus. Hvis du kommer til Suzdal med din familie og venner, at den bedste løsning fejre - at bo i familiens ejendom "Dobrolyubov."

En vigtig fordel ved dette sted er afstanden fra byen, her hjemme rolig og hyggelig. Komfortable værelser, en stiliseret russisk gammel tid, god mad, plads til børn og en russisk bad. Fejr det nye år, vil det være muligt at gå ind i gården og begynde fyrværkeri. Sidder her ser erfarne lærere og animatorer.

Nytårsaften med virksomheden i Suzdal

Uden nogen problemer, kan du leje et hus her. Hvis du kommer til en stor virksomhed, vil det være en af de mest profitable muligheder. Bare husk, at det skal gøres på forhånd.

I løbet af dagen kan du gå rundt i byen, hvor der er noget at se. Gå på indkøb, købe gaver, hvis du stadig ikke har haft tid til at gøre det. Om aftenen, gør alle de nødvendige forberedelser til nytårsaften er gået uden problemer. I morgen kan du gå til russisk bad, som oftest er på det område af huset, eller slentre gennem snedækkede skov.

Top 10 julegaver, som du kan købe i Suzdal

 1. Væg ur. Der er forskellige arter. Mest populære med lokalbefolkningen og et stort antal turister ikke kun fra Rusland, men også i hele verden - i form af træhuse, håndmalede. Alle unikke stykker, ikke som de andre.
 2. Produkter fra Gzhel. Støtter for æg, krus, plader.
 3. Kasser lavet af birkebark håndlavet. Du kan købe dem forskellige former og størrelser. Spektret af brug af kasser er bred nok: for smykker, kosmetik, tørklæder og meget mere. Varianter vil bede din fantasi.
 4. For børn, kan du købe en dukke i nationaldragt. Her solgte de et stort antal meget overkommelige priser.
 5. Keramiske produkter. Kasser, skeer, tallerkener, kopper. Håndværkere kan gøre bare gaver.
 6. Kits til varmt. Priser - fra 35 til 100 rubler.
 7. Produkter fra perler øreringe, halskæder, halskæder, ringe.
 8. Lace, som kan bruges til at dekorere hjemmet eller som et element i udsmykning af tøj.
 9. Malede støvler. For nylig, den nationale slags vinter sko er meget populære, ikke kun i landsbyer, men også i byerne. De fleste anerkendte fashionista vil ikke nægte mig den glæde at modtage en gave, såsom eksklusive ting. Hvilket ikke kun behager øjet, men også varmer dine fødder i vinterkulden.
 10. Broderede bomuld håndklæder.

I Suzdal stort udvalg af gaver, som er forskellige sjældne egenart. Hver af dem bærer en partikel farve af en af de ældste russiske byer.

anmeldelser

Talrige besøgende til byen siger, at det bedste sted at fejre nytår bare ikke finde. Trækirker, ren luft, et stort antal kommercielle butikker og butikker, hvor du kan købe julegaver til deres venner og slægtninge, en bred vifte af underholdning faciliteter.

Meget populær blandt turister nyder hotellet "Pushkarskaya Sloboda" (Suzdal). Nytår kan findes her i selskab med venner og familie cirkel.

Det er ligegyldigt, hvem du kommer her - med et stort selskab med venner eller en lille familie. Nytår Celebration vil tilfredsstille de mest krævende og lunefulde smag. Efter alt, er dette sket det vigtigste, uden hvilken det er meget svært at forestille sig den mest magiske nat - en mulighed for at tro på mirakler.

I nytårsaften så ivrige efter at komme ind i et eventyr. Kom til en af de smukkeste byer i Golden Ring i Rusland, og du vil have en stor mulighed for at fuldt ud at opleve vinterferien, kastet ud i atmosfæren i det nye år. Du vil forstå, at mirakler ikke sker kun i et eventyr.

Sjov og glæde dig i Suzdal og magiske julenat!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.