Kunst og underholdningFilm

Teenage sjov i filmen "elite samfund". Skuespillere, figurer og dramatiske plot tape

Hvem drømmer ikke om livet, som lever en berømthed? Hvem er ikke fristet af muligheden for at blive lige så rig som de klareste stjerner i Hollywood? Om begrænset søde liv, der kan blive en realitet, fortæller maleriet "Elite samfund." Skuespillere, figurer og andre interessante oplysninger - i denne artikel.

Opfindelsen er baseret på den sandhed

Grundlaget for billedet fik en reel historie, der skete i Hollywood Hills. I selskab med flere teenagere, besluttede at drage fordel af staten kendte skuespillere og offentlige personer, han trådte stjernen derhjemme, tage på hukommelsen så meget. Som forklaret senere, uheldige kriminelle, de handlede under indflydelse af lidenskab, de ønskede at få en smag af det virkelige liv. Producer af filmen, Sofia Coppola, mødtes med Nick Prugo, lederen af banden, beriger beløb på over tre millioner. Hans historie blev afsæt for skabelsen af billedet i billedet af Mark - den eneste fyr i al-pige hold.

"Elite Company" film kom ud i 2013. Dens premieren fandt sted inden for rammerne af den 66. Cannes Film Festival, som blev overværet af alle de vigtigste aktører, der spillede i filmen. Inden jeg går til dem, er at sige, at plottet synes virkelige Hollywood-stjerne. Lindsay Lohan, Orlando Bloom, Paris Hilton og Kirsten Dunst dukkede op i episoder; billedet ramte også dokumentariske skær med andre kunstnere.

komponenter af succes

Filmen forårsagede ikke negativ feedback, efterlader en neutral finish. Som påpeget af kritikere, kan det næppe kaldes en meget kunstnerisk. Tværtimod, det er vilkårlig materiale foder Sofiey Koppoloy, der selv skrev manuskriptet, har produceret og sætter filmen. Hvad har bidraget til succesen af billedet "elite samfund"? Aktører, der spillede hovedrollen! Skærmen har været meget lyse hold, der er umuligt ikke at sætte pris på. I kollektive tvister opstår, hvilket påvirker forholdet mellem hovedpersonerne. Hver af dem - individuel, i modsætning til alle andre. En vis forudsigelighed, der opstod under afspilning gør afventer med interesse et bestemt resultat, da det bliver klart, at lange "friendly band" vil ikke vare.

Teenagere - grundlaget for alt

For Sofii Koppoly ungdom genre er en af favoritterne. Over skuldrene lidt instruktørens værker, men de er alle forbundet med problemerne i ungdomsårene vokser op. Som erkendt af Sofia, hendes længe ønsket at fortælle om livet for berømtheder, som i sidste ende afspejles i filmen "elite samfund". Aktører fordelagtigt vælges blandt uklar stjerne. Undtagelsen, måske, var Emma Watson. Det var hendes anden spillefilm, som blev udgivet efter færdiggørelsen af franchisen guiden Harry Potter. Den "elite samfund", hun spillede en narcissistisk Nikki, der ønsker at "stjæle" og ønsker at "lede landet." Enig temmelig usædvanlige og selvmodsigende karakter.

Stien starter stjerner

Billedet af en ydmyg ven, Rebecca, inkarnerer 18-årige amerikanske Katie Chang. Det kan betragtes som en nybegynder i filmen. De første skridt hun gjorde en 20-minutters kortfilm "Pretty Girl", og derefter lyser op i filmen "Universal birder vejledning". Falde i "Samfundet ..." var en stor succes for hende. Og selv om billedet har tilladt producenterne at være opmærksom på det, kan hun ikke prale af en karriere. Efter to års pause, Katie Chang vender tilbage med en mindre rolle i thrilleren Tim Blake Nelsons "Anæstesi".

Måske den næste talentfulde unge skuespiller nogensinde kommer til toppen af popularitet. På indfødte Gulfport Izrael Broussard, udvalgt fra hundredvis af ansøgere, Sofia Coppola har et stort ansvar. Han måtte harmonisk slutte kvindernes hold, som nøglen af historien er heltinden. I første omgang, Mark holder i baggrunden, og så bliver næsten leder af banden. Han er forelsket i en af pigerne, og i det store og accepterer at blive en medskyldig kun af denne grund. Skuespilleren Israel Broussard debuterede i serien "Sons of Anarchy". Det er sjældent at finde i filmene, og derfor rimeligt at sige, at "elite samfund" er det mest berømte værk af hans rekord. I 2015 medvirkede han i teenage-drama "Den ideelle høj". I samme år planlagt en familie billede, "Jack af røde hjerter", hvor den vigtigste rolle Broussard.

"Elite samfund": Skuespiller

Som jeg nævnte ovenfor, Sofia Coppola - til en elsker opdage nye navne. Hvad er velkendt for seerne Taissa Farmiga? Først og fremmest slægtskab med de mere succesfulde søster Vera. Den "elite samfund" TAISS spillede en af de vigtigste tegn opkaldt Sam. Aspiring skuespillerinde debuterede i sættet søster filmen "Himmel og Jord", hvor den spillede karakter i en ung alder. Sammen medvirkede i komedien "Middleton", og i 2013 Farmiga Jr. medvirkede i gyserfilm "Psychic 2". Blandt nyere værker Taissy - melodrama "6 år" og thrilleren "The Last Girl".

Spillet rollen som Chloe, en ung skuespillerinde Claire Julien Alice debuterede i en cameo rolle i "The Dark Knight". Desværre, efter den "elite samfund" pige handlede ikke i film.

Hollywood-stjernen Leslie Mann spillede i filmen mor til en af de heltinder. Hendes navn behøver ingen introduktion. Skuespillerinden fjernes kun i film, der vil være en succes. Mann selv at eksperimentere med forskellige genrer, men foretrækker komedier.

Blandt de andre stjerner, der dukkede op i "elite samfund", kan kaldes Gevina Rossdeyla, Carlos Miranda, Logan Miller, Erin Daniels og andre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.