Kunst og underholdningFilm

"Blue Velvet" - en historie om dæmoner skjult i sjælen af hvert

Kriminalitet thriller "Blue Velvet" har modtaget 17 priser ved forskellige internationale filmfestivaler, men selv i disse dage er i hjerterne på seere tunede skinhellige puritanske indignation og retfærdig vrede. Årsagerne til denne opfattelse af filmene er plot drejninger. Et billede Historien begynder med, at hovedpersonen, en ung mand, Jeffrey Beaumont vender tilbage til sit hjem, ved første øjekast, en respektabel og smuk by Lemberton. Det faktum, at hans far blev indlagt på hospitalet efter et akut anfald af en ukendt sygdom, og lægerne har stadig ikke etableret en konkret diagnose. I ønsket om at koble af fra dyster tanker hovedperson går en tur gennem de øde udkant og uventet finder en reel menneskelige øre. En ung mand er glade for at annoncere den frygtelige opdagelse af det lokale politi og Williams mødtes med sin datter Sandy, som har vist ikke alligevel nogen nysgerrighed om sin utilsigtet opdagelse. Unge i samtalen, finde ud af, at det måske i ulykken er relevante lokale skønhed, kabaret sanger Dorothy, hvis kronen rum, den sang "Blue Velvet", skøre skøre alle de mænd i nabolaget. Jeffrey, drevet af ungdommelig maksimalisme, kunne ikke modstå fristelsen til at foretage en uafhængig undersøgelse og for at afsløre alt om livet i den fatale fristerinde. Så han vil stå over for en scumbag Frank Booth med sadomasochistiske tendenser, opleve den korrumperende indflydelse af en ond passion for Dorothy ondt forelsket i ham Sandy.

En hilsen til maestro Alfreda Hichkoka

Skaber David Lynch film med filmen "Blue Velvet" forsøgte at nøje følge visse traditioner genren "sort film", en psykologisk thriller og spænding, og tunet udviklingen af historien uforvarende sender beskueren til værker af Alfreda Hichkoka. Samtidig Lynch dristigt introducerer funktioner hård melodrama, tvinger helten til at gøre back-breaking, pinefuld valg mellem ubønhørlige tiltrækning til den sexede kvinde af mystik og relationer med søde, men almindelig pige. For at være ærlig, alle i stand til at overvinde en uforklarlig trang til en følelse af fare, hele mystiske, gys, fordi det giver det, selv for en kort periode, lave en bred vifte af grå kedelig rutine.
Hvor sandt en dygtig stylist Lynch meget tæt på de højt besungne æstetik postmodernismen, som om vride inde genre kanoner specifikke, ironisk nok på påvirket æstetik virkeligheden, og det hjælper gardin af blå fløjl.

"Blue Velvet" - stamfader til "Twin Peaks"

I min ydmyge mening, "Blue Velvet" - en film skabt med en slags manisk inspiration, men desværre alt hans dæmoniske-mystik i løbet af handling spredes ligesom morgendisen. Selv at blive overrasket, fordi troen på den mystiske kilde til ondskab ikke er virkelig nødvendigt, at manden selv er helt i stand til enhver form for ondskab. Man behøver blot at tænke på: filmen "Blue Velvet" i 1986 frigivelse af en enstemmig afgørelse fremtrædende filmkritikere er blevet en reel stamfader til "Twin Peaks" mystisk kult-serien.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.