Mad og drikkevarerVin og spiritus

Spotykach: opskrift på en klassisk, især madlavning og anmeldelser

Spotykach - alkoholiske drikke et hjem, som anses for usædvanligt damer: Skat, er ikke meget stærk, let at drikke og, som navnet antyder, opererer harmløs, men sikkert. Hvad andet en kvinde har brug for at slappe af og have en god tid i godt selskab? Ved udarbejdelsen af den mirakuløse tinktur er ganske enkel og består af et minimum af økonomisk overkommelige og tilgængelige ingredienser: modne bær og frugter, alkohol eller vodka, sukker og krydderier. Gør det hele året rundt; Grundprincippet er, at infusion komponenter regia, og derefter blande dem med sukkersirup.

valnød Spotykach

For at gøre denne drik, som derefter vil blive værdsat af husstanden, skal du ½ kg umodne kerner af valnødder, skåret i 4 stykker. Den forberedte råmateriale er forpligtet til at udfylde med vodka (3 kopper) og insistere i 1 måned. Og et sted for denne proces er bedre at vælge solenergi. vodka skal derefter dekanteres, tilføje en halv kop sukker, kirsebær gruber (15-20 stykker), kanel og en knivspids af nelliker 3 ting. Infunderes for omkring en uge, indtil fuldstændig opløsning af sukker. For at fremskynde processen fartøj med indhold kan periodisk rystet. Det færdige brandy dræne igen og hældes i en ren glasbeholder. Udgangen er en vidunderlig Spotykach (opskrift klassiske og vist sig ikke at være en mester i fremstilling husholdningsartikler likør).

Spotykach baseret på kaffe

Rart at komme sammen med venner og diskutere aktuelle spørgsmål til et glas dames drink på en kop kaffe grundlag.

Processen med udarbejdelsen bringer sand fornøjelse, næret af forventning om slutresultatet. Kaffe Spotykach opskrift ... klassisk, tid-testet ... I en mængde malet kaffe skal 6 spsk fylde seks kopper kogt, varmt vand, dag indsprøjter og dræner og tilsæt 2 kopper sukker. Den resulterende sammensætning kræver varme til at simre, næsten bringe i kog. Den varm kaffe Siropchik fjernes fra varmen og hæld i det en tynd strøm af 500 g vodka. Igen sat på ilden, mens omhyggeligt styre opvarmningen. Den første forekomst af damp fjernes fra beholderen plade, til kølige væske flaske.

Ladies drikker tranebær

Den oprindelige, let at drikke og drikke kan blive en festlig bord. For at forberede tranebær Spotykach behov 1 kg tranebær, som skal være en god buste, skylles grundigt under rindende vand, mos med en ske, sat i en linned pose til at dræne saften. Så vand (3,5 kopper) sukker og kilogram forberede sød sirup, som er nødvendig under madlavning og rør konstant fjerne skum. Yderligere, tilberedningsvæsken kræves for at tilføje saft resulterende masse kog, derefter fjernet fra varmen og hæld i 750 g vodka tidligere infunderes vanilje (inden for 2 dage). Trylledrik grundigt røre og kog ved svag varme. Bring til en byld ikke. Cool og hæld i flasker. Køligt og tørt sted - under sådanne forhold, anbefales det at bestemme tranebær Spotykach. Opskrift på en klassisk, derefter kogt og lagret nalivochku brug i klassisk.

hindbær potion

Smukke højrød nastoechka bør være i skraldespande hver familie. Tid til dens forberedelse tager lidt, til tider mere glæde af savoring sådan en dejlig drink som Spotykach. Klassisk opskrift: 1 kg hindbær nødt til at sortere, vaske og tørre grundigt. Derefter sætte i en beholder og potoloch mørtel, for at fremhæve saften. Fra 1,3 kg sukker opløst i 3,5 kopper vand, til at koge sød tyk sirup, under konstant omrøring og fjernelse af skummet. Den søde masse tilføje hindbær saft og kog igen. Fjern fra varmen, blev blandingen fortyndet med 700 gram af vodka, omrør og kog igen simret uden kogning. Det resulterende Spotykach påkrævet at afkøle, hældes i en glasbeholder, kork og bestemme for opbevaring på et køligt, tørt sted.

Lækker tinktur af chokeberry

Rowan Spotykach. Opskrift på en klassisk og vil imponere selv de mest krævende gourmet. Fremstillingsprocessen ligner de tidligere opskrifter, som råmateriale til Spotykach aronia bær anvendes - en værdifuld kilde til store mængder af nyttige sporstoffer er anbefalet til mennesker med nedsat fordøjelsesprocesser og thyroidsygdomme. I én klynge af bær høstet et vitamin og mineral kompleks, en gavnlig effekt på forbedring immunitet og normalisere respiratoriske og kardiovaskulære system. For mennesker, der bor i miljømæssigt ugunstigt stillede områder, frugterne af røn - er en Guds gave, fordi det kan befri kroppen af tungmetaller og radioaktive stoffer.

Til fremstilling velsmagende og sund Spotykach kræves for at sortere kvalitativt vaske, tørre på køkkenrulle og potoloch i enamelware 1 kg chokeberry. Den resulterende masse er foldet i en linned pose og lad den dræne saften. Parallel kræves for at tilberede sød sirup, hvis komponenter er 3,5 kop vand og 1,2 kg sukker. Tilberedningen bør altid fjerne skummet. Den resulterende sirup er nødvendigt at hælde saft af røn, gylle igen at koge og fjern fra varmen. Så, for at den næste drink opløse 750 gram vodka, igen sat på en lille brand og kok, uden kogning. Klar til at drikke kølig, hældes i flasker, kork og omhyggeligt vente på den rigtige lejlighed for sin smagning.

Højdepunktet i middagsbordet - blomme Spotykach (klassisk opskrift)

Plum likør - er en anden historie. Snarere tværtimod: blomme Spotykach enhver samtale! Til dets fremstilling kræver 1 kg drænende skyl, tør, skåret i halve, fjerne gruber og kog ved lav varme med 0,7 kg af sukker og 1,5 liter vand. Skrivning i kog og derefter ved en anden svag varme i 20 minutter og afkøles derpå, hæld ½ liter alkohol og til flaske.

Resultatet af en sådan vedholdende indsats vil være godt forberedt og godt i øjeblikket Spotykach.

Opskrift på en klassiker: solbær

Skyl og ren potoloch 1 kg sort (eller rød) ribs. For at opnå den nødvendige vægt bær saft ordentligt overvundet. Langs svejsningen tyk sirup (1 kg sukker + 4 kopper vand), der supplerer solbær juice, forpresset. Væske re-kog, fjern fra varmen, opløses fire glas vodka og cool. Drik til flaske, kork og identificerer i et mørkt og køligt sted.

En klassisk opskrift Spotykach

Hæld 0,7 liter vodka og insistere på et mørkt sted i 2 uger følgende ingredienser:

  • 10 gram muskatnød,
  • 5 gram kanel,
  • 5 gram safran,
  • 5 gram af nelliker,
  • 20 gram vanille.

Vær sikker på at ryste hver dag. Stamme og koges i 1 kg sukker, uden at give sød kog vægt. Cool, filter og hældes i en glasflaske. Udgangen er duftende med duft af vanille og krydderier Spotykach. Klassisk opskrift af tinktur er ikke svært for en nybegynder i drikken forberedelse kan være en god start.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.