Mad og drikkevarerVin og spiritus

Tsimlyanskoe champagne - valget af mange

Tsimlyanskoe champagne er ikke forgæves er et af de første steder på vinmarkedet. Vi alle kender og elsker. Nu, måske allerede vil du ikke finde en mand i Rusland, der mindst én gang i sit liv ikke drak denne vin.

historie

Navnet kommer fra dybet af vores historie, som vi er glade for at fortælle dig. Når Peter Jeg stoppede i Tsimlyanskaya landsby. Var kraftig regn, det var nat og det var langt til Cherkassk. Kongen mødte Cossack Klemenov. Han troede, at han var en regelmæssig officer, ikke at vide, og argumenterede med kongen på hans ordrer. Den næste morgen, Peter jeg talte om, hvem han virkelig er, og fortalte om de vidunderlige vinmarker, som han havde set i udlandet. Han landede et par vinstokke på egen hånd, og fra dette hele historien om vækst begyndte. I begyndelsen af det nittende århundrede har det vokset omkring 30 tusind vinstokke, som klimaet har bidraget til dette. Vines blev importeret fra forskellige lande: Tyskland, Ungarn, Iran og andre.

Nu er dette område anses vugge Don årgange.

Plant og vin

Factory gjort leverancer til flere sociale arrangementer i Pushkin, i 2014 det fejrede sit 228. jubilæum. Tsimlyanskoe champagne og andre mousserende vine er den pynt af udstillinger og konkurrencer. De modtaget priser og er at finde flere og flere fans.

Den mest kendte blandt vin - "Kosak kvinde" "Tsimlyanskoe funklende" eller På grund af hans mange priser. Denne champagne er lavet af druer fra en enkelt teknologi og sorter Plechistik Tsimlyansky sort. Tilberedningen er perfektioneret i årtier og omfatter nye originale metoder, som giver champagne elegance og speciel smag.

Teknologi, tid-testet

Hemmeligheden ligger i det faktum, at druerne høstes sent - i oktober. På dette tidspunkt, dels tørrede bær, eller mere korrekt, uvyalivayutsya. Høsten blev placeret i et skur eller under markiser og uvyalivali endnu mere inden udgangen af november til det kolde vejr. Sukker bliver under en sådan opbevaring til 35-40%. Efter dette blev druerne malet på et rivejern (tidligere anvendt knæk teknologi i specielle poser). Peretortye bær blev anbragt i et åbent kar, blandet indtil indtil ingen papirmasse begyndte at vandre, og det tillader. Tsimlyanskoe champagne før du når den er klar, langsomt vandrede og stoppet, først i slutningen af gære. Sød vin hældes i tønder og opbevares indtil marts, indtil det er ryddet. Så er det på flaske og tilproppet. I halsen på hver flaske er bundet med ståltråd eller sejlgarn og dyppet i harpiks. Tsimlyanskoe champagne blev stående i pitten, der er specielt trukket ud, hvor at sætte flasken på hinanden, hvilket gør et lag af halm og jord. Der er et andet roam og standset ved tilsætning af sukker og kuldioxid. Nu, selvfølgelig, champagne, vin, cognac er lavet med hjælp af moderne udstyr, der bruger avanceret teknologi.

Tsimlyanskoe champagne. Pris og distribution

I øjeblikket er der officielle butikker i mange byer. Hvert år listen over byer, er stigende, og selv udvider i udlandet. Alt dette sker kun, fordi de vinproducenter observere århundredgamle tradition for at gøre. Tsimlyanskoe champagne er berømt for sin unikke smag og lav pris nok. Egne virksomheder vinmarker giver mulighed for at udvide produktionen.

Druesorter anvendes i produktionen af mousserende vine, du falder i kærlighed og efterlade et uforglemmeligt indtryk på kunden. Blød, let smag er Tsimlyanskoe champagne. Prisen varierer fra lav til middel, så det bliver tilgængeligt for købere med forskellige budgetter. For eksempel er de fleste billige omkostninger p 150-200, og dyreste, elite sorter, -. 5000 s. per flaske. Mousserende vine foretrækker mere end 70% af kvinder og piger, med en dejlig halvdelen af befolkningen hælder til den mere søde til deres slags. Tynd natur foretrækker champagne Tsimlyanskoe. Anmeldelser af damerne forlod ham mere end flatterende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.