SundhedAlternativ medicin

Terpentin salve. Brugen af terpentin til behandling og foryngelse

Bare et par årtier siden, terpentin var en uundværlig del af enhver hjem kit. Vores bedstemødre brugte den til smerter i ryggen eller led, til opvarmning komprimerer for forkølelser og mange andre lejligheder. Så betyder det det var ufortjent glemt, og i dag sin popularitet vokser igen.

Så hvad er det terpentin? Terpentin eller terpentin (terpentinolie) - forarbejdet vare på basis nåletræ harpiks, oftest pine arter. Hovedparten - oleoharpiks - harpiks, øjeblikkeligt dampdestillation. Til dato er der to typer af produkter beregnet til forskellige formål. Terpentin - et teknisk spørgsmål og flygtig terpentinolie, der anvendes i medicinske og kosmetiske formål.

Æterisk olie er en del af mange medikamenter. Den mest berømte af dem - terpentin salve. Anvendelsen af dette middel til behandling af neuralgi, myositis, gigt hjælper med at reducere smerte, fordi de salve virker som en distraherende måde. Irritere huden, terpentin, en del af salven, forbedrer blodcirkulationen og virker som et antiseptisk.

Eftersom oleoharpiks efter forarbejdning bliver stærke antimikrobielle egenskaber, kan terpentin anvendes, ifølge traditionelle healere, for helende sår, trofiske sår, mastopati. Nogle healere tilbyde at bruge den æteriske olie indeni, men den klassiske medicin mod det.

Spørgsmålet er: Er det ikke skadeligt for sundheden terpentin salve? Sin ansøgning om rastirok skade vil ikke forårsage, skønt overdreven brug kan forårsage forbrændinger. Hvordan kan bruge dette værktøj korrekt? Når myositis, gigt og andre sygdomme i led eller muskler salve skal gnides ind i det ramte område og derefter dække eller rulle op hans varmt tørklæde.

Hvis der anvendes salve til bronkitis, eller SARS, derefter gnides hendes bryst, ryg, fødder. hjerte område at gnide det er umuligt, kan det føre til takykardi. Når kolde ben kan flyde (hvis der ikke forhøjet temperatur) ved tilsætning til vandet et par dråber terpentin. Warming effekt og antiseptisk effekt af æteriske olier vil bidrage til hurtigt at slippe af med forkølelse.

Men i dag, mere saft er populær ikke kun som en terpentin salve. Brugen af æteriske olier til badning nåletræer vokser i popularitet. Læge Zalmanov bevist, at terpentin blanding, en del af den kolde, varme eller varmt bad, gavnlige virkninger på metabolisme. Det er derfor, der kommer nødhjælp fra sygdomme i muskler og led. Hertil kommer, terpentin hjælper med at tabe sig, strammes, opfriske huden.

Forbered afgørende bad er let selv derhjemme. Apoteket sælger det færdige produkt Skipar. Linjen består af tre produkter: hvid, gul og blandede emulsioner.

Den gule emulsion tilsættes til bad vil hjælpe brænde overskydende fedt opløser uønskede stoffer akkumuleret i leddene, det hjælper med at reducere trykket. Vandtemperaturen i sådanne bade 40-42 grader. Den positive effekt af bade med gul emulsion er kraftig svedafsondring. Normalt, mens de tager terpentin bade er, og for to timer efter den person frigivet fra 2-3 liter sved.

Hvid emulsion derimod forøger trykket. Vandtemperaturen i hvilken det tilsættes - 38-39 grader.

Men ikke nødvendigvis at købe Skipar. Klar terpentin sælges på apotekerne som terpentin salve. Brugen af disse stoffer vil give samme effekt, men billigere. Til fremstilling badet et par dråber terpentin tilsat til vandet en bestemt temperatur. Ud over den terapeutiske effekt af disse behandlinger stimulere og rense huden, hæver sin tone.

Brug terpentin for enhver form for behandling anbefales at være meget forsigtig. Han havde en masse kontraindikationer, og misbrug af midler kan forårsage forbrændinger eller forgiftning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.