Mad og drikkevarerOpskrifter

Madlavning spaghetti Bolognese

Bolognese eller Bolognese sauce anses for at være det perfekte supplement til pasta. Jeg må sige, at der er mange variationer af denne opskrift. Selv i Italien, hver kok har deres hemmeligheder madlavning denne sauce. Med hensyn til den officielle version (og der, og dette er registreret i det italienske køkken af Akademiet), at det er sammensat af oksekød (hakket), pancetta (en slags bacon, kogte italiensk opskrift), løg, stammede selleri, gulerødder, tomat sauce, bouillon, tunge fløde, olivenolie og rødvin. Som du kan se, er ingen krydderier i officielt registrerede opskrift ikke inkluderet.

Så lad os starte madlavning spaghetti bolognese med en recept, der betragtes som en klassiker. Forvarm en pande af olivenolie og hæld hakkede pancetta. Steg til de er gyldenbrune. I mellemtiden, tre gulerødder på et rivejern, sønderdele løg og selleri stammede. Send grøntsager til stegt bacon og passeruem dem på lav varme, ikke giver dem mulighed for at blive gyldent.

Tilsæt derefter hakket oksekød (et pund), og fortsætte med at stege indtil kødet mister sin lyserøde farve. Nu hældes i panden et hundrede og halvtreds milliliter rødvin og ulme, indtil væsken fordampning. Hæld tomatsauce og suppe, dække pan dæk til og lad gryderet på en meget svag varme i mindst to timer. Så, klædt med sauceske tunge fløde. Serveres spaghetti bolognese, drys fadet med revet parmesanost og finthakket basilikum. Den bedste drink til denne ret - rødvin.

Som allerede nævnt, denne opskrift - det er bare en "lærred", som du kan genopfinde en række saucer. For eksempel er mange fans af krydrede ikke forestille spaghetti bolognese uden oregano og muskatnød. Nogle kan lide at tilføje forberedt saucen hakket hvidløg. En anden ofte anvendt indstilling - udskiftning af tomatsauce med friske tomater, hvorfra du skal først fjerne skræl. Selv en sådan bestanddel som hakket oksekød, kan erstattes af en anden type kød. Nogle italienske kokke foretrækker at bruge til madlavning spaghetti bolognese kylling eller kanin kød. Andre tages som kødet komponent proshutto (italiensk skinke) eller mortadella (Bologna). Der er endda en mulighed madlavning sauce gras med tilføjelse af hvide svampe. Kort sagt, denne opskrift - plads til kulinariske fantasier.

Vi fortæller dig hvordan man laver saucen bolognese, tilpasset til russiske forhold. Pancetta - ikke en hyppig gæst på vores hylder, så det kan erstattes af enhver bacon, eller blot bruge til madlavning er ikke ren hakket oksekød, og blandet - oksekød, halvt svinekød. Og hvis du ønsker at tilberede en ret med mindre fedt, kan denne komponent udelades helt.

Hvis du er madlavning et fad, under forudsætning af, at det vil have børn, kan du udelukke fra opskriften og rødvin på ganen sådan annullering vil ikke påvirke meget. Mange kan ikke lide og stammede selleri, og selv købe det i vores butikker er ikke altid muligt, så denne grøntsag kan helt erstatte alle de sædvanlige persille.

Så forberede saucen, tilpasset vores forhold, vi får brug for tre hundrede gram hakket kød, en løg og gulerødder, 3-5 spsk tomatpuré eller 2-3 friske tomater, en kop bouillon (ideelt set - oksekød), to spiseskefulde hakket persille, vegetabilsk olie, salt og om ønsket enhver krydderi.

Sekvensen af præparatet ikke meget forskellig fra den klassiske opskrift. I to spiseskefulde olie, der er nødvendige for at stege grøntsagerne, og tilføj dem til det hakkede kød og fortsætte med at koge, bryde op klumper dannet en gaffel eller spatel. Så hæld bouillon, tilsæt tomatpuré eller friske tomater og pureret simre, idet kolben rystes, ti minutter. Så smag til med salt og smag. Samtidig med madlavning spaghetti sauce kog i en stor mængde vand med tilsætning af skeen salt og vegetabilsk olie.

Klar spaghetti spredt på en plade, hæld saucen. Top kan du drys med revet ost og pynt med greens. Vores spaghetti med bolognese sauce, kogt på tilpasset opskrift klar. Du kan optage en prøve!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.