Mad og drikkevarerOpskrifter

Layered salat om vinteren: nogle interessante opskrifter

Vinter forberedelse - vores foretrukne aktivitet af husmødre i den relevante sæson. Og de har en tendens til ikke blot at gøre det velsmagende, men også for at sikre, at det var smukt. I denne henseende, bortset fra konkurrencen lagdelte salat til vinteren: lyse, lyse, effektivt. Plus meget velsmagende. Og det kan gøres på forskellige måder.

Layered salat om vinteren med agurker, tomater i deres egen saft

I denne udførelsesform er fyldet ikke påkrævet, således at smagen af en særlig intens og elegant. Forholdet mellem ingredienser - efter eget valg, undtagen tomater og agurker bør være et tilsvarende beløb. Alle grøntsager skæres cirkler, ringe og anbragt i steriliserede halv enlitersglas i lag: løg - agurk - peber - tomater. Gentag om nødvendigt lag. Grøntsager på pakning let komprimeret fordi under sterilisering de deponeres. Når et stykke plade er fuld "på skuldrene", hældes den salt spoon, to - sukker og en knivspids koriander og hældt vegetabilsk olie (stor ske). Banker dækket med steriliserede låg omkring en halv time. Efter fjernelse hældt i hver teskefuld eddike beholderne forsegles, og en smuk sug salat til vinteren afkøles i et inverteret form under tæppet. Eventuelt opbevares i kulden.

kål option

Fans af mere traditionelle drejninger kan tilbyde andre lagdelte salat om vinteren - med agurker, løg, kål, tomater og peberfrugter. Alle undtagen kål, afskårne cirkler, hoved makulere i fine strimler. Fold grøntsager kan være i vilkårlig rækkefølge, men fortrinsvis kontrasterende lag. Den eneste begrænsning - bør begynde æglæggende med stævnen, som er placeret i bunden af en hvilken som helst arrangement. For marinaden for hver liter vand tage en skefuld salt og tre - sukker. Af krydderier - peber, ærter, laurbær og nelliker. Kan smag og noget dine kære, men det er korrekt. Marinaden koges i fem minutter, hvorefter den er fyldt med lagdelt salat til vinteren. Enlitersglas steriliseres fjerdedel af en time, under dække før forsegling eddiken tilsættes i mængden af en halv teskefuld. Traditionelt afkølet, wrap op og hovedet.

Usædvanlige salat med aubergine

Mange uden den "lille blå" kan ikke forestille mig en anstændig tabel, endda dagligt. For dem - et lag af særlige salat til vinteren. True til sit kast, nødt til at arbejde hårdt. Aubergine skiver skæres ikke tyk, tilsættes lidt salt og steg. Så det tager en stor gryde, og det udvikler en hel "bogreol":

  1. Stegt "lille blå", drysset med finthakket hvidløg.
  2. Tomater, skåret i skiver. Nogle husmødre de også fratage huden, men efter vores mening, det er for meget: tidskrævende, og tomater efter gennemgangen og mister deres udseende.
  3. Sød peber ringe eller store kvadrater.
  4. æbler kuber (når ikke skære granulat).
  5. Løg ringe.

Lagene gentages, og alt dette hældes et glas olie, tilsæt lidt salt og stuvet ved lav varme i ca. 50 minutter. I den varme salat udvidet i sterile banker. Prøv at holde i lag. Hold ønskeligt, hvis ikke køligt, i det mindste væk fra radiatorer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.