FormationGymnasier og universiteter

Petersborg Medical Academy of Postgraduate Uddannelse: historie, fakulteter. Rector KORT - Otari Givievich Khurtsilava

Petersborg Medical Academy of Postgraduate Studies (MAPS) har en lang historie.

, который в 1896 г. получил почетный титул Императорского. Det begyndte 1885/06/03, med åbningen af Klinisk Institut, som i 1896 modtog den honorære titel af kejser. Ideen om at skabe denne institution, der ejes af sådanne kendte figurer i medicin 19. Som IP Tærter, NF Zdekauer, EE Eichwald.

behovet for at skabe

Imperial Klinisk Institut, et af målene, som er postgraduat uddannelse af læger, der er blevet åbnet gennem indsatsen fra Grand Duchess Elena Pavlovna og hendes datter Catherine Mikhailovna. De er den højeste Beskyttelse Institut. Når de hans hus blev bygget på et projekt skabt af akademiker af arkitektur RA Gedike.

Dette institut var afgørende for udviklingen af den indenlandske medicin. Efter alt, i den anden halvdel af det 19. århundrede. Kun et par russiske læger var i stand til at forbedre deres viden ved at deltage postgraduate fakulteter udenlandske universiteter. I dette land er i akut behov for kvalificeret arbejdskraft, især i et land læge.

Deltagelse af Grand Duchess

I 1823, den yngste søn af kejser Paul I giftede sig med en prinsesse af Württemberg Frederick Charlotte Mary (efter vedtagelsen af ortodoksi - Elena Pavlovna). Det var en af de mest oplyste og uddannede kvinder i Rusland af denne periode. Kejser Nicholas Jeg ringede selv hende en "videnskabsmand af familien." Elena Pavlovna konstant nedladende kendte figurer af russisk kultur og videnskab.

Forudsat det er velgørende pleje og medicinske uddannelsesinstitutioner. Elena Pavlovna skelnes liberale synspunkter. Hun bidrog aktivt til bonde-reformen i Rusland, hvorefter den første give slip på deres livegne.

Ideen om medicinske forskere om oprettelse af en særlig institution med ansvar for forbedring af læger, var stærkt støttet af Grand Duchess. Og i 1871 blev Elena Pavlovna overdraget til det ønskede område. Dette er et plot i byens centrum, placeringen af som var Kirochnaya gaden. Senere den og åbnede Klinisk Institut. Opførelsen af institutionen prinsesse blev doneret til 75 tusind rubler. Lige så vigtigt for institutionen og dens videre udvikling og havde støtte fra andre donorer. De ofrede til de behov, kapital konstruktion, indkøb af udstyr, samt indholdet bliver i etableringen af frie senge.

Aktiviteterne i instituttet under regeringstid af Romanov

Imperial Klinisk Institut besøgte læger, der ønsker at forbedre deres viden på grundlag af de nyeste resultater af videnskab. De indspillede for betalte og gratis kurser, lyttede til foredrag af berømte professorer.

I sine tidlige år den nuværende St. Petersborg Medical Academy of Postgraduate Uddannelse havde fire afdelinger:

- terapi, arbejder under vejledning af Eichwald e.e.;
- patologisk anatomi med bakteriologi (Head - professor Mikhail Afanasyev);
- Kirurgi (angreb fra professor Monastery ND);
- Patofysiologi (Head - Professor AV Lel).

Siden 1894, Klinisk Institut begyndte at komme ind til Undervisningsministeriet. Hans sønner blev engageret i protektion af prinsessen, skytshelgen for Ekaterina Mikhailovna, der også er kendt for sine mange barmhjertighedsgerninger og næstekærlighed. Dette Duke George G. og Michael G .. Den første af disse var en administrator institution indtil 1909, og den anden - indtil 1917

Takket være donationer Instituttet var i stand til at fortsætte og udvikle deres aktiviteter. Arbejdede det avancerede medicinske forskere til at udfylde hullerne i den viden om udøvere land læge, der giver dem mulighed for at gøre sig bekendt med de mest avancerede på det tidspunkt metoder til at komme af med sygdommen, så læger til at holde de nødvendige videnskabelige krav selv provinsniveau og begrunde de forhåbninger placeret i dem. Den Klinisk Institut omfattede sådanne fremtrædende professorer som NV Sklifosovsky, DO Ott, Teeling GF, AK Limberg, OO Mochutkovsky, NA Mikhailov, DL Romanovsky og andre.

Under regeringstid af Romanov familien et par filialer blev åbnet i instituttet, nemlig:

- øje;
- nervøs;
- gynækologi
- otorinoparingologicheskoe;
- syfilitisk;
- Urology.

Ved 1915 den 211-sengs hospital tjente instituttet.

Efter første verdenskrig på grundlag af instituttet, som blev senere SPb MAPE har hospitalet været indsat og organiseret kurser for sygeplejersker. Lige før revolutionen fandt sted i klinikken behandles et stort antal patienter. Deres antal har oversteget 23.000 mennesker.

Ankomsten af Folkeparti Power

Efter revolutionen begyndte Klinisk Institut finansieret af staten. Postgraduate uddannelse af læger var i det obligatorisk. Siden 1924 navnet på institutionen har ændret sig. Det blev omdøbt Statens Institut for Advanced Medical Studies, eller GIDUV. Som før, det virkede mange prominente medicinske tal i landet. Blandt dem: akademiker NN Perov, professor RR Sundhedsskadelig, JL Lovtsky, RV Kiparsky, GD Belonovsky. I perioden fra 1920 til 1930. Sammensætningen af lægerne instituttets tilføjet mange akademikere og professorer, er stolt af sovjetisk medicin. Blandt dem: VA Oppel og ZG Frenkel, VL Polenov og ES London, PG Corley og AA Limberg, ON Pidvysotsky og mange andre.

Jeg faldt GIDUV prestige og i efterkrigstiden. Instituttet arbejdede så berømte videnskabsmænd som LA Orbeli og MF Glazunov, N. Pandekager og VS Ilyin, VL Vanevsky og GV Golovin, DC Khmelnitsky og SA Hajiyev, AV Vorontsov AG Jordnær, og mange andre.

I den sovjetiske periode GIDUV succeser var præget af en række højt statslige priser. Så på tærsklen til sin halvtredsåret instituttet blev tildelt en honorær leninordenen. Han fik navnet SM Kirov. Ved hundredåret for instituttet har modtaget bekendtgørelse af Oktoberrevolutionen.

I 1985 oplevede han på baggrund af en bog, der beskriver historien om Klinisk Institut. Til ære for hundredåret for institutionen museet blev åbnet. Alt dette er anerkendt berettigelsen af mennesker, takket være indsatsen, som for første gang ikke kun i vores land, men i hele verden begyndte at fungere et særligt system, der fungerer af hensyn til forbedring af læger.

tempel

Tilbage i 1860, efter næsten 2 år efter det begyndte opførelsen af bygningen af den kejserlige Klinisk Institut, arkitekt RA Gedike projektet blev præsenteret på enheden af kirken. Det blev pålagt at Prinsesse Helena Petrovna.

Temple begyndte at bygge akademiet når arbejdet er slut i hovedbygningen er fuldt implementeret. Ved 1883/01/09, blev kuplen rejst, installeret kuppel med et kryds og færdig male loft og vægge. Næste Kommissionen, overvågede opførelsen af instituttet, indgivet et andragende til Metropolitan St. Petersborg og Novgorod Isidore med et andragende om åbningen af kirken. Problemet blev løst ved den hellige synode af 27/10/1884 Kaldet Temple of the Sts kejserinde Helena til ære for prinsesse Beskyttelse Elena Pavlovna.

Kirke malet den berømte dekoratør SI Sadikov. I september 1883 Templet blev etableret todelt ikonostase. Hans forventede selv RA Gedike og udført værksted I. Schroeder. Den første i november 1884 på ikonostase blev hejst billede. De beskæftiger sig med at skrive en kunstner ND Kuznetsov.

Tilbage i juli 1884 seks kobber klokker blev installeret i klokketårnet. I januar i det følgende år optrådte altertavle prøve.

Nogle genstande blev udført i templet og marmor skulptur. mestre var involveret i dette arbejde VD Repin og G. Botto.

Den indvielse af kirken fandt sted efter indvielsen af Klinisk Institut. Men det videre arbejde med indretningen af templet var ikke enden. Driften af kirken varede indtil 1919, da den 25. marts, blev det lukket og likvideret fire år senere. I begyndelsen af trediverne af bygningen blev revet ned kuppel og placeret i det en fundamental institution bibliotek. Det var ikke før marts 1998 mens administrationen af Akademiet for at træffe en beslutning om restaurering af kirken. Alle nødvendige arbejde er afsluttet midt på foråret 1999. Samtidig producerede ikoner. Til deres skriftligt inviteret kunstner EI Zavaliy. Hun udførte billedet af Frelseren på tronen og Jomfru Hodegetria, Saints Constantine and Helena, samt ærkeenglene Gabriel og Michael. Hendes hånd hører ikon "Ophøjelse af korset" og "det Hellige Kors." Over de kongelige døre skildrer bebudelsen kunstnere arbejdede NA og NG Bogdanov.

Alt arbejde udføres på pevkasah udføres ved hjælp af æg tempera kunst. Kohler kun fremstilles af naturlige pigmenter, der ligner dem, der anvendes i gamle dage gamle russiske optagere. Denne azurite og cinnober, lapis lazuli og okker, glaukonit og vivianite, samt mange andre. Ved konventionel russiske Technologies forgyldning vas dannet (mønstrede skæring tøj). I slutningen af alle ikoner var dækket med lak. Dette gav ekstra farver lysstyrke og beskytte arbejdet mod den negative påvirkning af miljøet.
Indvielsen af templet fandt sted den 1999/06/03, var han rektor blev udnævnt domkirkepræsten Prokofev Aleksandr Aleksandrovich.

Brownie Temple Academy giver avanceret uddannelse af læger, var den eneste i byen, og tilbage til sin historiske plads i de eksisterende medicinske institutioner. Til dato er der foretaget de guddommelige liturgi, bryllup, dåb, bøn, mindehøjtideligheder og begravelser.

omdøbning

I 1992 GIDUV, i henhold til den nyligt vedtagne lov "om uddannelse", holdt sit første nogensinde certificering. Og siden 1993, ifølge regeringen bekendtgørelse fra 16.04 1993 № 662-p, blev det omdannet til Akademiet, fik navnet «Sankt Petersborg Medical Academy of Postgraduate Uddannelse." Samtidig institutionen har udstedt, og dens nye charter. I 1994 har Petersborg Medical Academy of Postgraduate Uddannelse modtog sin første licens fra den russiske stat udvalg for videregående uddannelse. Ifølge dette dokument, for akademiet blev stadfæstet ret til at udføre aktiviteter med sigte på at forbedre uddannelsen af læger inden for rammerne af postgraduat og yderligere uddannelse.

MAPS Udvidelse af arbejde resulterede i opdagelsen af en lang række nye afdelinger. I 1995 var der allerede 84, og i ti år - 87. På akademiet periodisk rejst kvalificering af St. Petersburg læger og andre regioner i Rusland. I løbet af året antallet af studerende i institutionen var omkring 26 tusind. Man.

transformation

Siden 2011, MAPS Petersborg ophørte sin uafhængige eksistens. For at forbedre medicinsk uddannelse har Sundhedsministeriet besluttet at fusionere de to ældste universiteter i landet. 12.11.2011, blev dannet af den nordvestlige State Medical University opkaldt efter II Mechnikov. Det omfatter to institutioner. Dette hotel i St. Petersburg Medical Academy of Postgraduate Uddannelse og St. Petersborg Medical Academy. II Mechnikov.

Ifølge de grundtekster af det nordvestlige State Medical University opkaldt efter II Mechnikov er grundlægger i lyset af Den Russiske Føderation sundhedsministerium. Juridisk adresse: St. Petersburg, Kirochnaya Street, Bygning 41.

Hvad er fordelene ved de reformer? Den nyoprettede stat medicinske universitet har et stort potentiale. Til dato, den er i stand til at udføre en tæt koordinering og samspil mellem de kliniske, pædagogiske og forskningsarbejde. Alt dette giver os mulighed for at producere yderst kompetente fagfolk, der ikke kun besidder den nyeste viden, men også at kunne anvende dem i praksis, og gennemføre en kvalitet postgraduate uddannelse af læger.

rektor

Til dato SZGMU dem. Mechnikov ledet af Otari Givievich Khurtsilava. Future Professor, MD, født 1950/06/23 i byen Tbilisi. Hans karriere begyndte i 1967. Så Otari Givievich Khurtsilava bosatte sig i sin hjemby som en velordnet i en ambulance station. I 1969 trådte han Leningrad VVS-Hygiejnisk Medical Institute, som med held dimitterede i 1975. Næste var arbejdet internere kirurg i Leningrad Hospital for behandling af invalider i Den Store Fædrelandskrig. Siden 1976 Otari Givievich - en læge af Leningrad station, ambulance, og fra 1983 til 1995 - endoscopist i den medicinske enhed nummer 7 "Kirov Plant". I 1981 sluttede han sig til Institut for ambulant behandling og diagnosticering af tumorer Research Institute. II Petrova. Her blev han en klinisk praktikant.

I 1995 forlod han sin stilling som rektor MAPS Simbirtsev SA Og op til fusionen med Academy of University of dem. II Mechnikov OG Khurtsilava her var prorektor til klinisk arbejde.

han med succes forsvarede i 1998 ph.d.-afhandling, og i 2008 - Doctor. I perioden fra 1999 til 2007, OG Khurtsilava var lederen af forbøn hospital, som er en af de mest fremtrædende sundhedsfaciliteter i St. Petersburg.

Otari Givievich - forfatter og medforfatter til en lang række artikler i medicinske tidsskrifter. I 2000 var han formand for det videnskabelige og Organisationskomitéen i den første russisk-amerikansk Symposium, at spørgsmålet om interventionel kardiologi. I 2009 var han medlem af præsidiet for den videnskabelige komité organiseret for 4. Tværfaglig konference om Perinatology, obstetrik og neonatologi.

Otari Givievich Khurtsilava tildelt en medalje i Chet af 300-året i St. Petersborg. Det har også bekendtgørelse af St. Daniel i Moskva af den russiske ortodokse kirke.

Jobs Universitet. II Mechnikov

Til dato, denne uddannelsesinstitution kandidater næsten 4.300 elever. Og 3.000 af dem taget på den budgetmæssige form af uddannelse og viden på 1200 løn, de modtager. Ud over russiske borgere på universitetet, er der studerende, der kommer fra forskellige lande.

Med sin omfattende medicinsk og videnskabelig forskning-baserede institution lærer de 650 medicinske praktikanter, samt mere end 1.100 medicinske beboere. På universitetsområdet gennemført ph.d. forskning 460 kandidatstuderende, ph.d.-studerende og kandidater til en vis grad. Her lægerne i St. Petersborg og andre russiske regioner forbedre deres faglige kvalifikationer. Hvert år er antallet er omkring 30 000 mennesker.

I SZGMU dem. Mechnikov udført og medicinsk-diagnostiske aktivitet. Den udføres med 25 forskellige medicinske profiler ved hjælp af 800 senge placeret i seks kliniske lokaliteter tilhører institutionen. Hvert år læger SZGMU dem. Mechnikov er højt kvalificeret hjælp 40.000 patienter på hospitalet, og 300 000 - en ambulant basis.

Med hensyn til forskning, på universitetet den udføres i fuld overensstemmelse med de relevante områder af biomedicinske videnskaber. Der lægges særlig vægt på forskning udført på området for sundheds- og epidemiologiske tendenser og folkesundheden.

På lang sigt, er universitetet fokuseret på effektiv udnyttelse af resultaterne af anvendt og grundlæggende forskning i opbygningen af en støttende pædagogisk miljø, der giver en kontinuerlig proces med uddannelse af kvalificeret personale.

hovedopgaver

Hvad er den vigtigste mission SZGMU dem. II Mechnikov, sammensat af St. Petersborg Medical Academy of Postgraduate Uddannelse? Hvad er formålet med institutionen? Ifølge administrationen og hele lærergruppen, de er som følger:

- at forberede højt kvalificerede specialister, der har modtaget medicinsk uddannelse i Rusland, i stand til at arbejde med succes i det 21. århundrede;
- at foretage innovative forskningsaktiviteter og gennemførelsen af sine resultater i praktisk uddannelse og sundhed;
- gennemførelse af yderst effektiv lægehjælp til borgerne i landet;
- i dannelsen af åndelig og moralsk retskaffenhed russisk læge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.