ComputereComputerspil

Systemkrav Arma 3. Arma 3 Systemkrav Minimum

Høj kvalitet taktiske skydespil sat i nutiden - er en sjældenhed. Faktum er, at de fleste udviklere er fokuseret på aggressiv militær aktion, som de ser mere spændende, dynamisk, derfor tiltrække et stort publikum. Men der er også dem, der foretrækker at metodisk og omhyggeligt renset området, koordinere handling med sine partnere og har ret til kun én fejl, så den anden vil helt sikkert blive dødelig. De samme aggressive skytter din helt ofte har en sundheds bar, måske er der også en stribe af panser, så du vil være i stand til at modstå det enorme antal hits før fjenden vil have en chance for at slå dig ihjel. Selvfølgelig, ligesom de fleste, men ArmA viser, at ikke alle spil er skabt for de fleste. Og i 2014 udgav han den tredje del af den taktiske skydespil. Handlingen her foregår på øen, som blev skabt på grundlag af ægte græsk geografisk objekt. Dette projekt er imponerende for alle, herunder de fremragende grafik, så du bør finde systemkravene ArmA 3, før du installerer dette spil på din computer. Du har måske den pre forbedret.

Operativsystem

I de senere år har computerspil blevet mere krævende af operativsystemet. Hvis de gamle spil kan køre på det nye operativsystem i kompatibilitetstilstand, de nye spil på ældre operativsystemer du ikke bliver kørt. Systemkrav ArmA 3 i denne henseende er meget klart - du helt sikkert nødt til at have Windows Vista, skal du enten Windows 7. Tidligere populære version af "Windows" XP ikke længere er egnet, desværre, for nutidens projekter, så du bliver nødt til at geninstallere softwaren eller at oprette en separat virtuelt system med mere avancerede styresystemer. Så hvis du ønsker at spille moderne spil som ArmA 3, bør du tænke på forhånd om, hvordan du har installeret den nødvendige styresystem. Men systemkrav ArmA 3, desværre, er ikke begrænset til kun at operativsystemet. Desuden er yderligere krav opdelt i minimum og anbefalede. Hvad betyder det, du lærer på.

Minimumskrav til processor

Systemkrav ArmA 3, som i andre computerspil kan opdeles i minimum og anbefalede. Hvis din computer opfylder minimumskravene, skal du indstille den laveste indstilling. Du vil være i stand til at spille kun på den mest enkle version af spillet, for det meste i grafiske udtryk. Hvis konfigurationen af din maskine opfylder de anbefalede krav, kan du nyde de højeste indstillinger, alle de effekter og grafiske lækkerier, som udviklere. Hvis din computer ikke opfylder selv de minimumskrav, så sandsynligheden for, at spillet vil køre ekstremt lille. Så når det kommer til processoren, der er minimumskrav til ArmA 3 er sat til omkring 2,5 GHz. Spillet ArmA 3 - er ikke den mest krævende af i dag, så du trygt kan køre det selv på langsomme maskiner. Selvfølgelig, de maksimale indstillinger, du vil ikke få, men vil være i stand til at spille præcist.

Anbefalede krav CPU

Som allerede nævnt ovenfor, de fleste af parametrene i computerspil, er der ikke kun minimal, men de anbefalede krav. Når det kommer til processoren, spillet ArmA 3 kræver lidt mere end med minimale anmodninger. For at køre den på den højeste indstilling, skal du 3 GHz CPU ydeevne. Men hvis din computer opfylder disse krav, så kan du intet at bekymre sig om. ArmA 3 spil vil køre problemfrit på din maskine, det vil glæde dine øjne.

RAM

Med hensyn til RAM er der ingen overraskelse, at hun kunne lære spillet ArmA 3. Gennemgang af forslaget hedder det, at minimum indstilling kan indstilles i sagen, hvis din computer har mindst to gigabyte RAM. Det er overflødigt at sige, at næsten alle computere, herunder bærbare computere, der er så meget RAM, så problemerne med lanceringen af ArmA 3 skulle opstå på minimum indstillinger. Naturligvis, vil du ikke være i stand til at nyde det bedste gameplay, men vil være i stand til at dykke ned i den spændende verden og fuldt ud at opleve de mekanik og dynamik i spillet, plottet drejninger, og meget mere, der forbereder dig til ArmA 3. Anmeldelse alt, hvad du vil præsentere projektet -Theme separat samtale . Hvis du er interesseret i de anbefalede krav til RAM, bør du nok læse mere.

Anbefalet RAM

Hvis to gigabyte RAM til ArmA 3 - systemkravene er minimale, maksimum, selvfølgelig, en lille smule højere. For at spille du har arbejdet i de bedste indstillinger, skal du enten købe en anden bar på to gigabyte, eller ændre hukommelsen fuldstændigt. Faktum er, at for at opnå optimal drift af det spil, du har fire gigabyte RAM. Det er på denne volumen fungerer de fleste computerspil i vores tid med maksimal indstillinger, så du ikke vil fortryde, hvis du køber den hukommelse strip - de vil stadig komme i handy i fremtiden. Selv spil, der er berømt for de mest utrolige systemkrav, vil arbejde på minimum indstillinger, hvis du har fire gigabyte RAM. Hvad kan vi sige om ArmA 3 - System maksimum Krav fra dette spil lavere end for mange minimum. Derfor vil du være i stand til at køre det uden problemer.

Video hukommelse

En anden vigtig parameter, som du bør overveje, før du installerer - dette krav til grafikkortet. Umiddelbart opmærksom på, at en vejledning i, hvordan du installerer ArmA 3, bemærkes det, at dette spil ikke vil fungere med fordelingen DirectX 9. For at køre dette projekt, du har brug for et skærmkort, der understøtter mindst DirectX-version af det tiende, og han etablerede distributionen. Desuden er mængden af videohukommelse bør ikke være mindre end 512 megabyte, eller du kan ikke køre dette spil overhovedet. Men det bør ikke være noget problem, da computere og de fleste bærbare computere har en hukommelse. En anden ting - køre Arma 3 ved maksimal indstillinger. Der er allerede en smule mere kompliceret.

Den optimale mængde videohukommelse

Som det er tilfældet med andre vigtige parametre for grafikkortet har et minimum og et anbefalet niveau, og hvis den mindste er sat til omkring 512 megabyte, så anbefales - dobbelt så højt. Det betyder, at mindet om dit grafikkort ikke bør være mindre end en gigabyte, så du kan nyde al den skønhed og visuelle effekter, til dig af de spiludviklere. Desuden vil du nødt til at få en DirectX 11, da det er denne version af distributionen er nu nødvendigt for at vise de bedste visuelle effekter. Derfor skærmkortet skal understøtte DirectX 11, men problemet med, at du er usandsynlig - den tiende udgave er noget som en overgangsordning variant mellem niende og ellevte, så de kort, der understøtter DirectX 10, de fleste af støtte og DirectX 11.

Ledig plads på harddisken

Også, du helt sikkert nødt til at tjekke, hvor meget du har ledig plads på harddisken. Spillet kræver ikke så meget plads - kun femten GB. Men det tal er registreret i kolonnen minimumskrav, som er angivet i den anbefalede smule anderledes værdi - fem og tyve. Denne desynchronization der af den grund, at for installationen, og til at køre spillet systemet bruger en back-up harddisk plads, og hvis det er for lidt, spillet simpelthen ikke vil starte eller vil arbejde med bremserne og halter. For at undgå dette, altid holde ekstra ti GB ledig plads til dit spil til at fungere ordentligt.

Udbredelse og netværksfunktioner

I første omgang er de spiludviklere kommer til at distribuere dit projekt med alle midler, men i sidste ende deres planer har ændret sig en smule. Selvfølgelig kan du købe en ægte kopi af spillet og i butikken, du selv vil bringe dig hjem, eller det tager en kurer. Men på det samme spil klient er stadig direkte forbundet til Steam-systemet, så du skal bruge en konto på det system. Så meget nemmere at købe spillet i Steam, hvor det vil blive registreret med det samme, og du vil være i stand til at spille ArmA 3 på netværket uden problemer. Hvis du henter en piratkopieret udgave, så er du sandsynligvis ikke vil være i stand til at spille med nogen på Internettet - for dette vil du nødt til at installere ekstra software og gøre komplekse indstillinger. Når du køber en licens som alle muligheder bliver straks aktiveret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.