ComputereComputerspil

E1103 - fejl i 2013 FIFA

Mange spillere tror at de vil spille i FIFA 2013 uden problemer, hvis de køber en licenseret version af produktet. Der er naturligvis mindre problemer, og du kan altid kontakte teknisk support for at få et professionelt svar samt hjælp. Men tror ikke, at du slet ikke vil have nogen problemer. For eksempel E1103 - en fejl, der kan forekomme både på piratkopierede versioner af spillet og på licenserede kopier. Derfor garanterer ingen dig, at spillet vil fungere som et ur, du skal betale for det. Så hvis du har en sådan fejl, bør du helt sikkert læse denne vejledning for at forstå alle mulige løsninger.

Kernen i problemet

Så før du beslutter dig for at løse problemet, skal du først forstå, hvad det er. E1103 - En fejl, der kan opstå, når du starter spillet FIFA 2013. Du kan have en skærm med spilets pauseskærm, men efter det vil alt hænge, og hvis du afslutter, vil du modtage en besked, der siger, at denne fejl kun står. Derefter bliver du opmærksom på, at spillet ikke har filen rdl.dll, så den kan ikke starte. I hvad kan der være en grund til? Og vigtigst af alt - hvordan man eliminerer E1103, en fejl, der har forkælet nerverne langt ikke en ti af spillere?

Deaktivering af antivirusprogram

Hvis du downloadede den piratkopierede version af spillet, så bør du først og fremmest tænke på at deaktivere antivirusprogrammet. E1103 - En fejl, der fortæller dig, at du ikke har en fil på din computer, hvilket betyder, at der er stor sandsynlighed for, at den blev blokeret af dit antivirusprogram. Når du downloader piratversioner, skal du altid deaktivere antivirusprogrammet før installationen - dette gælder ikke kun FIFA 2013, men alle andre spil. Faktum er, at de får mulighed for at køre uden disk og uden licens på grund af at der er spræk indført i dem - et særligt program, der bryder beskyttelsen. Og mange antivirusser kan definere det som en trussel, så karantæne eller slette den.

Hvis filen allerede er slettet, skal du huske det, slette spillet og installere det igen med antivirusprogrammet deaktiveret. Aktivér antivirusprogrammet og tilføj filen til undtagelserne, så næste gang du starter spillet, er der ingen problemer. I FIFA 13 forekommer fejl E1103 ganske ofte, men ikke altid er det på grund af antivirusprogrammet. Som det blev sagt før, opstår denne fejl også for de spillere, der bruger en licenseret kopi af spillet.

Installation af den nødvendige distribution

Fejl i FIFA 13 og andre computerspil kan ofte skyldes, at du ikke installerede den nødvendige distribution til spillet. Tidligere for at kunne spille, måtte du bare installere og køre spillet. Men nu er der yderligere sideprogrammer, der skal installeres efter installationen af spillet selv, så det fungerer normalt. Og hvis du ikke har nogen dll-fil, kan det betyde, at du ikke installerede den nødvendige version af et af disse sideprogrammer. Derfor skal du downloade installationsprogrammet DirectX, VCRedist, samt nogle andre.

De ovennævnte to programmer er imidlertid nøglen til FIFA 2013, så i dette tilfælde skal du tage vare på dem først.

Fil replay0.bin

Følgende situation kan opstå for alle, men du behøver ikke at dykke i denne grund til hvorfor fejl e1103 kan forekomme. Hjælp i den konfiguration, du finder i denne vejledning - i løsningen er der intet kompliceret eller skræmmende. Du skal blot finde en fil kaldet replay0.bin og slette den. Derefter opretter du en ny fil med samme navn og udvidelse, men gør det tomt. Når du er færdig med dette, skal du lave de sidste detaljer - gem filen, og gør den så skrivebeskyttet. Dette forhindrer gentagne indtastning af oplysninger i det, hvilket forårsager ovenstående fejl at forekomme.

Manuel søgning

Den sidste måde at løse problemet på er nogle gange effektiv, men det anbefales stadig ikke at bruge det, da det er ekstremt uprofessionelt. Når der vises en fejlmeddelelse på skærmen, kan du se, hvilken fil der mangler. Kopier navnet, hvis det er muligt (hvis ikke, husk), og gå derefter til siden af enhver søgemaskine og se i netværket, hvor du kan downloade en sådan fil. Download det, kopier det til spilmappen og prøv at starte det igen. Husk at alt dette gør du på egen risiko og risiko - du kan ødelægge spilklienten eller endda bringe en virus til computeren. Men i bedste fald kan du opnå et positivt resultat, og spillet vil fungere. Det anbefales dog, at dette trin erstattes af en appel til teknisk support, da du vil være i stand til at yde professionel assistance og fortælle os, hvad det kan være forkert, hvilke tests, der skal udføres, og hvad du skal gøre næste gang. Således kan du løse problemet uden at ty til brugen af farlige metoder, hvis effektivitet ikke er 100%, og som kan true din computer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.