ComputereComputerspil

Passage "Lego Batman" - Tips

Det er velkendt, at computerspil, hvor hovedrollen udføres af tallene "Lego" og dekorationer lavet af elementer af designeren, har enorm popularitet. Men i første omgang, nogle mente, at en sådan idé overhovedet vant. Da det viste sig, at ideen var meget god: de første "Star Wars" og derefter på "Indiana Jones" flyttede ind i universet af "Lego", og blev meget varmt modtaget af offentligheden. Det bør give en velkendt og elsket forsvarer af Gotham Batman. Det ser ud til, at han også måtte vente en ekstraordinær succes. Men der var det - evaluering var betydeligt lavere. Det er nødvendigt at forstå, hvorfor det skete, og at se nærmere på passage af spillet. "Lego Batman" - et spil, der kunne blive et mesterværk, og en god kvalitet projekt, men var middelmådige. Men det gav skub i udviklingen af serien, og det tiltrækker opmærksomhed.

serien "Batman" i universet "Lego"

Det er ingen hemmelighed, at spillet "Batman" i universet "Lego" er ikke alene. To mere af serien blev udgivet, og de var meget bedre end den første. Hvordan kommer? Faktisk alt er meget enkel. Udviklere Inspireret af succesen med "Star Wars" og "Indiana Jones", besluttet at flytte i en indstilling af en anden velkendt karakter, at give spillerne en uforglemmelig passage. "Lego Batman", men dette var kun en fortsættelse af de tidligere projekter. Intet nyt der blev ikke bemærket, så fans blev forstyrret de forventede et mesterværk, og fik et spil, der knap nok lever op til gennemsnittet. Da det viste sig, er det umuligt at fodre gamere krævende det samme i flere år og modtage positiv feedback. Det er her, og det blev klart, at en række lukket eller ændret. Heldigvis for mange, en anden variant af spillet "Lego" begyndte at gøre fremskridt og nye funktioner er blevet valgt, blev det mere interessant passage. Har imidlertid været umuligt at ændre "Lego Batman". Og dette spil er blevet et symbol på et vendepunkt i den politiske udvikling i denne serie.

Hvad der venter dig i spillet

Så du beslutter dig for at prøve din hånd på dette spil. Hvad forventer du af det? Er der noget du kan smide en aflevering? "Lego Batman", desværre temmelig kedeligt og ensformigt design, da det tegn optrådt på gaderne i Gotham City, som er berømt for sin mørke og mudder. I de film, tegneserier og andre videospil det så kraftfuld og imponerende, denne indstilling kan en eller anden måde slå. Men det er i forbindelse med designer "Lego" sådanne mørke udseende, helt ærligt, kedeligt. Tidligere spil var at tage deres dynamik og lysstyrke, og farverne er per definition ikke kan være. Derfor er afleveringer "Lego Batman" forvandlet til en endeløs forfølgelse af monotone gader i byen, som ikke er særlig glad.

Sådan at spille for de tegn?

Så på trods af alle de lidet flatterende anmeldelser, du vælger at spille, og nu er du nødt til at rejse på Gotham. Til din rådighed er to tegn - Batman og Robin. Passage af spillet "Lego Batman" tilbyder dig en unik mulighed for - at spille for dem begge, skiftevis at skifte mellem dem. Det er værd at bemærke, at hver karakter har deres egne fordele og ulemper, samt unikke færdigheder og teknikker, der vil hjælpe både løse problemer, og på slagmarken. Derfor skal du ikke forsøge at gå igennem hele spillet med en karakter, konstant skifte mellem dem og bruge alle dine muligheder. I dette tilfælde bør du helt sikkert huske, at desværre kunstig intelligens partner er meget lav, så den kompetent support til du ikke skal tælle. Det er ganske muligt at ændre, hvis ikke spille alene og i samarbejds-mode med en ven eller en fremmed fra netværket. Selve spillet fra dette, ak, ikke bliver lysere, så hvad er det en fortsættelse af "Lego Batman 3". Passage af dette projekt er virkelig en fryd for øjet og giver en masse muligheder.

Strukturen af niveauerne

Så du kan hurtigt og præcist at passere niveauer, du har brug for at tænke over, hvad der kræves af dig. Som i de tidligere spil i serien, er det nødvendigt at indsamle oplysninger om den designer "Lego", som du vil optjene point. Som i "Lego Batman 3", er passagen bygget på dette, bortset fra at den tredje del af alle er meget sjovere, interessant og dynamisk, mens først alle meget ensformigt og temmelig kedelig. Naturligvis vil du møde et par gåder, der vil gøre dig tænke over, at afgøre, hvad den karakter er bedst at bruge, og hvordan. Men det overordnede indtryk er ikke den mest iriserende - passerer "Lego By: Batman" er forsinket og ikke forårsager enden spilleren har ingen følelser.

Ved hjælp hele vejen rundt

Det er, hvad dette spil skal have ros, fordi det er for sin interaktivitet - kan du ødelægge mange genstande såsom skraldespande, lanterner og så videre. I dette tilfælde kan resterne bruges til at fuldføre mere end afleveringer "Lego: Batman 1". Men her udviklerne kunne prøve lidt mere: gamere ventede på interaktivitet og fik det, men meget mindre end vi gerne ville. I betragtning af, at grafikken i spillet er ikke den mest kraftfulde, kunne det blive stillet til rådighed for ødelæggelsen af flere objekter, ikke bare et par stykker på én skærm. Under alle omstændigheder, har du mulighed for at bruge resterne til deres egne formål. Du kan slippe elementer til at skabe en "kat" og andre nyttige værktøjer, der vil være nyttige på det niveau. Passage af spillet "Lego By: Batman" fra det bliver mere interessant. Men det er stadig ikke nok til at rette op på de tidligere fejltagelser udviklere.

Kostumer til karaktererne

En anden nyttig råd til dem, der ønsker at kunne spille i projektet "Lego Batman" - ved hjælp af kostumer. Forandring kan være i særlige kabiner til forklædning. Selv kabiner i generelle form kan ikke findes. Du henter deres poster efter niveau af flytningen, så se omhyggeligt for ikke at gå glip af de ønskede elementer. Efter alt, kostumer - det er en af de mest kraftfulde værktøjer i Batman og Robin i dette spil. Der er i alt fire stykker for hver karakter, og alle de kostumer har deres egne særlige egenskaber, fordele og ulemper. Så du nødt til at tænke, før du bære en bestemt kostume, at han vil give dig, og det vil hjælpe passere niveau. Hvis du kun bekymre sig om udseendet af dine karakterer, så er det ikke godt at medbringe.

Bosses i spillet

Naturligvis som i andre spil i serien, i "Batman" har særlige chefer, der venter dig i slutningen af hvert niveau. På et eller andet tidspunkt bliver du nødt til at konkurrere direkte med de to chefer i træk. Det er de overraskelser for dig klar til at spille "Lego Batman". Passage (Krasaton skabte det eller andet videobloger - uanset) du kan komme i handy, da den viser, hvordan en sejr over dette eller hint chef. Du kan også bruge tekst guider til at besejre de mest magtfulde modstandere. Men selvfølgelig først og fremmest bør du prøve din hånd selv, måske du kunne gøre det uden hjælp.

Opsummering

Så kan vi roligt sige, at den "Lego Batman" - en af de blege og uinteressant projekter i en serie af spil i universet af "Lego". Men glem ikke, at dette spil har givet et skub som en trilogi, "Batman" i "Lego", og hele serien. Desuden vil fans af superhelte stadig få masser af nydelse fra sin passage, ligesom de fans, "Lego". Så ikke afskrive projektet, især i betragtning af, at passet vil det ikke være meget vanskeligt. "Lego Batman" - et spil, der ikke kan betragtes som bindende for visning. Men på samme tid, vil det ikke bære til en mislykket projekt. Simpelthen, det var et mislykket eksperiment, der tillod denne serie til at fortsætte med at udvikle sig på en optimal måde. Og nu er det populært over hele verden og har snesevis af spil.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.