Kunst og underholdningMusik

Kinesiske musikinstrumenter: historie og sorter

Kinesisk traditionel musik, samt hele den kinesiske kultur, et par tusinde år. På grund af landets isolation fra europæiske Himmelske værktøjer er kendetegnet ved deres unikke smag mod vest. De (sammen med resten af det nationale musik) absorberet musikken elementer af tibetanerne, uighurerne, Manchuerne, mongolerne, og så videre. D.

klokker byanchzhun

Traditionel kinesisk musikinstrumenter er opdelt i flere typer efter det materiale de er lavet af: bambus, silke, træ, metal, sten, græskar, keramik og læder. Mange af dem er meget eksotisk, og nogle er blevet glemt i løbet af en lang kulturel evolution. For eksempel opstod en betydelig nytænkning af spilleteknik efter etableringen af en enkelt imperium, når de lokale regionale karakteristika blev reduceret til en enkelt standard.

En række kinesiske musikinstrumenter er formet af ritualer og religion. Disse var herunder klokker. De er væsentlig forskellig fra den europæiske. Den første egentlige Bianzhong kaldet byanchzhun. De erstattede den indiske type runde værktøjer sammen med udbredelsen af buddhismen til Riget i Midten. Byanchzhun var så populær, at dukkede op i nabolandet Sydkorea og endda udlandet i Japan.

chok

Ud over de store klokker i Kina optrådte mindre modeller eller en anden enhed. Disse omfatter dyangu. Denne kinesiske percussion instrument er en flad tromle, som også ligner en tamburin. For ham særlig tæppebanker inkluderet. Sammen med dyangu ofte spiller på hlopushkas paybanyah. De er lavet i form af plader, suspenderet i et bundt.

Syantszyaogu - Kinesisk percussion instrument som trommer. Dens krop er lavet af træ og placeret på en særlig cylindrisk rack. Designet har været en kilde navn på værktøjet. Syantszyaogu kan oversættes som "elefant ben". Normalt er dette værktøj bruges solo. For at spille den er indstillet lidt på skrå - så praktisk musiker hamrer på den med fingrene og palmer.

vind

Ifølge den internationale klassifikation af kinesisk vind musikinstrumenter har deres udenlandske kolleger. For eksempel traditionelle di på enheden ligner en tværgående fløjte. Dens krop er lavet af sukkerrør eller bambus. Færre modeller er lavet af sten, som jade.

En anden kinesisk blæseinstrument ligner den Sheng mundharmonika. Forskere anser det for en af de ældste i klassen. Sheng består af horn, tungen og mundstykket. Hans musik er meget variabel én, som han var glad for kunstnere, ikke kun fra Kina. Sheng bruges ofte i orkestret især for at berige lyden og ændre tonen.

String

Kinesisk instrument erhu violin overvejes. For at spille det bruger vibrato. En anden native violin er huqin. Han dukkede op i midten af VIII århundrede og vundet udbredt popularitet i hele Kina. Undertype huqin - Jinghu. Da han dukkede op med Beijing opera, er det ofte kaldes "Beijing violin."

Hver kinesisk strengeinstrument musikinstrument i oldtiden blev lavet med silke strenge. Og kun i det XX århundrede, der ligner den vestlige praksis af skiftende stål på stål og nylon.

Syv-strenget kinesisk citer variation kaldet "guqin". Den adskiller aflange hus en meter lang og 20 cm bred. Guqin betragtes som en af de ældste nationale musikinstrumenter. Han begyndte at aktivt at bruge allerede i III århundrede f.Kr..

plukkede

Traditionel kinesisk musikinstrumenter, der anvendes i folkemusik ensembler sychzhu spil. Disse omfatter plukning sansyan (eller syantszy). Han blev også udbredt i udførelsen af sange tantsy. Sansyan har meget til fælles med lignende instrumenter Setar Central- og tanbur. Nogle forskere mener, at det kom efter den mongolske invasion af Riget i Midten.

Fra sansyanya det sker ligesom japansk instrument shamisen. Traditionelt var det mest almindelige i den nordlige del af Kina. Hans dæk er ofte lun slangeskind. Andre funktioner sansyanya - en lang hals og en mangel på bånd på indehaveren af pind. En anden repræsentant for plukket string er Guzheng. Herom fra 21 til 25 strenge. Nogle kunstnere, når man spiller Guzheng anvende plektre ligesom guitar picks.

andre værktøjer

Nogle kinesiske musikinstrumenter er blevet historiske artefakter. Disse omfatter Zhu. Dette fem-strenget instrument afveg udvidet lang dæk. Mest af alt, var han som en dulcimer og citer. Zhu højdepunkt popularitet kom i den periode af Warring stater i V - III århundreder. BC. e. Endelig er det forsvandt i om X århundrede i tiden Song Empire.

Pipa - kinesisk lut, der tilhører den plukket string type. Hendes krop er pæreformet. Når du spiller de Pipa musikere nødvendigvis sidde og nyde en plekter. Dette værktøj har vundet popularitet i Kina endemisk på grund af sin alsidighed. Det har været brugt og bruges i orkestre, ensembler og solo. Pipa dukkede op i III århundrede. Omtrent i VIII århundrede blev det overtaget af japanerne kaldte det bivoy.

Kinesiske bækkener lighed betragtes som en snor Yangqin. Også, det ser ud som den persiske santur og dulcimer. Det er mest almindeligt i forbindelse med kinesisk opera, hvor den spillede for akkompagnement. Yangqin lavet af træ, giver det kropsform en trapez. At helbrede lyden af bambus klappere brugt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.