Kunst og underholdningFilm

Filmen "Children of Monday": skuespiller Igor Sklyar, skuespiller Irina Rozanova og mange andre stjerner af russisk filmografi med hovedrollen

En rørende melodrama med gode skuespillere og god humor - alt dette gælder for filmen "The Children of Monday". Skuespilleren Igor Sklyar, skuespilleren Irina Rozanova og Tatiana Dogileva viste igen, at de er gode kunstnere, fordi deres figurer vil sympatisere, sympatisere og bekymre sig for deres skæbne. Så, "Children of Monday" - hvad var denne film om, og hvem var de andre russiske aktører i det?

"Children of Monday": skuespiller Igor Sklyar og hans karakter Dima Medyakin

Dodger af skæbnen og den rige forretningsmand Dima Medyakin lærer at han er konkurs, bliver brutalt fuld og vågner op i hans første kærligheds landsby - Lidochka Ovdeeva. Så begynder filmen "The Children of Monday".

Skuespilleren Igor Sklyar spiller i ham en konkurs forretningsmand, hvorfra alle vender sig væk, og som endog betragtes som død. Men han fortryder ikke den tabte, og håber at starte et nyt liv under et nyt navn og med en kvinde, som han engang elskede, men forladt. Kun her i dette "nye" liv trækker Medyakin hårdt sine gamle vaner: han lærer tilsyneladende ikke sine fejl. Så vil han stadig starte med en ren skifer?

Igor Sklyar blev berømt takket være den rolle, Kostya Ivanov spillede af skuespilleren i filmen Karen Shakhnazarov "Vi er fra jazz". Før det kom han frem i den musikalske film "Pas på kvinder" og spillede da Zhora Vitkovski i krigsfilmen "Battalions ask for fire". I dag kan skuespilleren ses i filmene "The Saboteur. Krigets ende "," Empire's Fall "og tilpasningen af" Adventures of Sherlock Holmes "2013

"Children of Monday": skuespillere og roller. Irina Rozanova som Lidochka

Irina Rozanova blev skudt i mange gode film: "Klims livs Samgin" af Viktor Titov, "Interdevochka" og "Anker, stadig et anker!" Af Pyotr Todorovsky. I 2001 blev hendes filmografi suppleret med filmen "The Children of Monday".

Skuespillerne Irina Rozanova og Igor Sklyar spiller allerede på billedet en middelaldrende kvinde og en mand, der i deres ungdom elskede uselvis hinanden. Men så gik helten Sklyar i forretning, giftede sig med en mere piercing søster til sin tidligere elsker og kørte ud til Moskva. Lida forlod at bo i landsbyens vildmark i hendes forældres hus.

Mange år senere ser Sveta Ovdeeva ud på dørstokken og smider den berusede Medyakin bogstaveligt talt lige ved sin søsters fødder. Det viser sig, at hun aldrig elskede ham, men nu bliver hun ødelagt af en sorg-forretningsmand, og hun behøver ikke at holde sig overhovedet. Lida giver midlertidigt ly til Medyakin, men besvarer alle hans frieri på den mest uventede måde: han lover at give i øjet, og han smider de tidligere elskede firecrackers. Om Lida og Dima vil forblive sammen, vil seeren kun finde ud af det endelige billede.

Tatyana Dogileva som Svetlana Medyakina

Filmen "The Children of Monday", hvis skuespillere og roller ikke vil forlade nogen ligeglade, blev et andet skærmværk for den uendelige Tatiana Dogileva. På billedet fik hun rollen som magten og stans Svetlana Ovdeeva.

Svetka tager først den fremtrædende brudgom fra sin egen søster og bor så sammen med den ulovne, mens han i det mindste har en tilstand, og så snart manden er ødelagt, truer hun ham først med en pistol til at slukke for damp og tager hende til sin søster i landsbyen med Øje ud

Hvis filmen "The Children of Monday" ikke blev løst i en humoristisk genre, så ville det selvfølgelig være som et drama. Men direktør Alla Surikova viser alle begivenhederne fra en helt anden vinkel. Hvert øjeblik i heltenes liv er fyldt med let humor og komedie. Før os er ret genkendelige livskarakterer: Narcissisten Lovelace Medyakin, som faktisk er en forvirret person i livet, den rigtige og kaste Lidochka, den løgnige amerikanske prædikant og endog den alkoholiske militiaman, der starter hver pligt med et stop.

Victor Pavlov som evangelistpræster

I filmen "Children of Monday" optræder skuespilleren Victor Pavlov prædikenevangelist Johnny Buck. Johnny "bærer sandhedens lys" i den lokalitet, hvor Lidochka Ovdeev er bosat. Samtidig er prædiken moderat korrupt, en lille tyv og meget hyklerisk. Men det forhindrer ham ikke fra dag til dag at holde møder nær floden og fortælle lokale beboere om Gud.

Victor Pavlov er velkendt for publikum om rollen som en opfindelsesstuderende i filmen "Operation" Y "og andre eventyr i Shurik", samt rollen som en middelmådig Kotov i Svetlana Druzhininas maleri "Midshipmen, forward!"

Andre rollespillere

I filmen "The Children of Monday" gik en meget farverig rolle til Sergei Nikonenko: hans kaptajn fra militsen Yatsenko begynder hvert ur med tømmermænd, tager bestikkelser og korsfæstelser om ære og pligt.

Skuespilleren Tatyana Kravchenko spillede en spektakulær Margot: en kvinde "i saften", som længes i landsbyens natur af romantik og stormfulde personlige liv.

Armen Dzhigarkhanyan i billedet fik rollen som bankmand, og Natalia Krachkovskaya - episodisk rolle som salgskvinde.

Alexei Zharkov spillede en ikke-opdagende, men en troende alkoholisk Vasya. Og Gennady Nazarov er en roguish direktør for en fyrværkerifabrik, der tjener sine medarbejderlønninger kun med firecrackers.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.