ComputereOperativsystemer

Sådan ændres Windows 7 bruger. Skift mellem brugere, ændre brugernavn og adgangskode

Hvis pc'en i brug, ikke kun dig, men andre mennesker, så de hver især kan lave din egen konto. Du kan tilpasse "uchetku", så som du ønsker: ændre desktop tapet, udseendet af mapper, proceslinjen, installere den nødvendige software for dig, og meget mere.

Enhver bruger oprettet en konto med "administrator" privilegier eller "gæster". I det første tilfælde vil personen have flere muligheder. Han vil være i stand til at åbne nogle programmer, som ikke er tilgængelige for andre "brugere at" tilføje eller fjerne konti.

Når computeren er "syv", og det er designet til flere medarbejdere, skal du vide, hvordan du ændrer Windows 7 bruger. Efter at have læst denne artikel, vil du også lære at ændre password og kontonavnet ved hjælp af praktiske måde for dig. Som et resultat, vil dine oplysninger kun være tilgængelig for dig eller folk, du fortæller din adgangskode.

Hvordan at tilføje en ny "Konto"?

For at oprette en konto til en ny bruger, skal du gå til menuen "Start" og klik på ikonet, der er placeret øverst i vinduet. Efter linket "Administrer en anden konto", klik på afkrydsningsfeltet, der giver mulighed for at skabe en "uchetku".

Dette åbner en side, hvor du kan se en graf, hvor det er nødvendigt at indtaste brugernavn og angive den type adgang (administrator eller normal). Klik nu på "Opret konto".

Hvis du ikke ønsker, at andre personer, der arbejder på computeren, kan du fjerne programmer eller ændre vigtige filer, og indstil derefter "Normal adgang". Hvis den person, du har tillid helt, kan du give det den rigtige "Administrator".

Bruge et par minutter, kan du tilføje en ny bruger på din pc.

Som i "windose" 7 skifte mellem konti?

Så hvis din computer hver pc-bruger har "uchetku", er det nødvendigt at vide, hvordan at skifte mellem dem. Når du starter din computer, er det muligt at vælge en bestemt "bruger", ved at klikke på det relevante ikon. Men hvad nu, hvis operativsystemet er allerede indlæst? Sådan ændres Windows 7 bruger?

For at skifte fra en konto til en anden, kan du bruge en af disse metoder:

  • Tryk samtidigt på «Ctrl», «alt» og knappen «Slet». Den "Home Screen", hvor du skal klikke på "Skift bruger";
  • Brug "hot knapper» - Win + V. På nøglen «Win» skildrer OS logoet "windose";
  • Gå til "Start". Nær indstillingen "Luk", klikke på trekanten for at få genvejsmenuen. Vælg "Skift bruger".

Det er bare nok, kan du skifte mellem "uchetki" brugere.

Sådan ændres brugernavnet på Windows 7?

Hver pc-bruger kan give sin konto et navn eller ændre den eksisterende.

For eksempel, hvis du har købt en brugt / har en computer, har du sandsynligvis ønsker at ændre dit brugernavn. Dette kan også gøres ved hjælp af en af to enkle måder:

  • Ring til "Kommandoprompt" og indtaste til "lusrmgr.msc" (uden anførselstegn). Der vises et vindue, hvor du skal vælge underafsnittet "Brugere". Højreklik på, at "brugeren", som vil omdøbe. klik på den relevante indstilling i genvejsmenuen, og tryk derefter på «Enter». Nu klik igen på det allerede omdøbt bruger RMB og gå til "Egenskaber". Du har brug for en fanen "Generelt". Her indtastes igen et nyt navn.
  • Gå ind i menuen "Start" og klik på pladsen ikonet øverst i vinduet. "Ændre navnet på din konto," klik på linket. Indtast din indstilling og klik på "Omdøb".

Sådan ændres en brugers adgangskode?

Du ved allerede, hvordan du ændrer Windows 7 bruger, men hvad nu hvis du har brug for at ændre din adgangskode? Du kan gøre dette ved at trykke på «Ctrl» knap, «Slet» og «Alt». Vælg nu "Skift adgangskode ..." og indtaste den nuværende adgangskode og derefter to gange den nye. Det sidste skridt - at bekræfte dine handlinger.

Alternativt kan du gå til "Start" og klik på brugerens ikon. I "Skift din adgangskode" vindue, der åbnes, skal du klikke på linket. I de relevante felter indtaste den aktuelle og nye password to gange.

Nu kan du ændre brugerens Windows 7 adgangskode, og derved beskytte sig mod tyveri af værdifulde oplysninger, der er på din konto.

konklusion

Så du lært at oprette brugerkonti, ændre deres navn og adgangskode. Hvis en PC er designet til flere mennesker, giver det mening at skabe hver af dem en særskilt "uchetku". Samtidig den rigtige "Administrator" kan bare være dig.

Brugeren kan tilpasse udseendet af operativsystemet, som det er praktisk for ham. For eksempel er nogle mennesker er villige til at "Proceslinje" var placeret i toppen eller siden. Nogle "nick" ikke kan lide at ændre standard Windows-tapet, den anden - de ønsker at se på skrivebordet, noget lyst og morsom. Der er en mulighed som helst "Konto" for at tilpasse efter deres egne præferencer, og at vide, hvordan du ændrer Windows 7 bruger, vil alle være tilfredse, fordi viljen, hvis det er nødvendigt, at skifte til sin "uchetku".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.