HjemlighedReparationer

Udsmykning en ramme hus: boligindretning. Mulige indstillinger og deres fordele og ulemper

Hvis du har afsluttet opførelsen af et træhus, du stadig nødt til at tænke over sin boligindretning. Den eneste måde du kan opnå en hygge og komfort i værelserne.

teknologi

Lignende værker er holdt i to etaper, hvoraf den første giver et groft manipulation, mens den anden - efterbehandling. Indledningsvis foretage en overflade af vægge, loft og gulv, under sådanne ordninger betød fjernelse af gamle belægning, samt forberedelse og indstillingsoverfladerne. Fine finish er det afsluttende trin, når overfladen udsættes for tapetsering, installation overtræksmaterialer eller farvning.

Valget af materiale til den ru finish

Det kan tage flere måneder ydre finish ramme hus. Interiør efterbehandling udføres i samme periode. Besøger isenkræmmer, vil du være i stand til at vælge det materiale, der vil passe det tildelte budget og særlige karakteristika. For at udføre en grov finish er mest almindeligt anvendte OSB eller gipsplader. Med fordel i disse tilfælde er evnen til at skjule fejl vægge med flade plader. Installation sådanne væv kan være buet eller ru på overfladen. Med GCR kan danne kompleks udformning af præparatet. I en kort tid vil du være i stand til at producere paneler, forbereder dem til videre arbejde.

GCR og ulemper ved at bruge OSB for grove arbejde

Hvis du har købt kan gøres et nybygget træhus interiør du gipsplader selvstændigt. Men dette materiale har nogle ulemper, som vil komme til udtryk i en reduktion af gulvplads ved montering ark på ujævne vægge. Hvis nogen være, at den først monteres knogler, som vil være noget fjernet fra basen. Dette gælder for OSB, der har en tykkelse på mere imponerende. Hvis du bruger dette materiale til justering af loftet, kan det være svært uden yderligere løfteanordninger malerier gøre.

Men nogle gange beskrevet, løsninger er kun rimeligt.

Fordele og ulemper ved anvendelse af tapet

I betragtning af muligheder for indretning frame hus, kan du være opmærksom på traditionel tapet, som er repræsenteret på markedet i en lang række, kan de være papir, acryl, vinyl, glasfiber og ikke-vævede. Hver af disse typer af finish har sine positive og negative egenskaber. For eksempel papir væg og har mindst en lav pris, men meget ustabile over for virkningen af lave temperaturer og fugt, og selv uden at de er meget kortvarig. De kan bruges som en midlertidig løsning.

Indvendige finish frame hus, fotos hvoraf præsenteres i artiklen kan udføres ved anvendelse af vinyl eller akryl tapet, der er modstandsdygtig over for mekaniske skader og er holdbare. Det sidste er karakteristisk for holdbarhed og modstandsdygtighed over for fugt. Ejere af private hjem, der vil sprede interiøret, at vælge en række ikke-vævede dækning, som er lavet af opskummet vinyl, kan den bruges som grundlag for yderligere dekorative maleri.

Den værste fjende ramme træhuse - Fire. Hvis du ønsker at gøre hjemmet mere ild sikker, er det værd at købe glasfiber tapet, som sammen med den mekaniske styrke af forskellig modstand mod flamme. I dette tilfælde, kan de med held anvendes til farvning.

Positive og negative træk ved foring

Ganske ofte sidst gjort boligindretning ramme clapboard hus. Det er ikke tilfældigt, da materialet er i stand til at bringe komfort hjem og naturligt look. Træ vægge vil give en højere lyd og varmeisolering. Afhængig af disponible midler, der afsættes til reparation, kan du vælge lægterne, som vil gælde for visse sorter.

På overfladen elementer ikke vil hoppe af, hvis du foretrækker at køje-klasse. Forbrugere, der ikke har nogen frygt for tilstedeværelsen af chips og pletter udvalgte efterbehandling klasse A. Materiale udpeget klasse B, hvis en af lamellerne vil få revner og knob.

I betragtning af materialer boligindretning ramme hus, kan du vælge plastik foring, der kan indstilles uafhængigt, da det egner sig ganske enkel installation. Denne finish er lave omkostninger og ikke udsættes for skadelige bakterier. Med hjælp af plader usandsynligt at opnå komfort i rummet, og kunstighed af materialet vil være synlige med det samme. For akustiske og varmeisolerende egenskaber PVC ringere modeller af naturlige træ, men kan den installeres i områder med høj luftfugtighed.

Regnskabsmæssig sheetrock væg dekoration

skal overholdes Teknologien når produceret færdig ramme hus. Indretning, som nævnt ovenfor, kan indbefatte anvendelse af drywall. Det kan bruges til at skjule eventuelle uregelmæssigheder, der vil fjerne arbejdskrævende tilpasning base. Fastsættelse malerier lavet på en metalramme, som fremskynder manipulation. Den resulterende frie rum mellem den faste væg og pladen kan fyldes med isoleringsmateriale, samt at lægge elektriske ledninger og andre meddelelser.

Lille vægt af gipspladerne vil ikke skabe en ekstra byrde for overlapningen, så du kan opbygge vilkårligt komplekse geometriske mønstre, som undertiden er multi-level lofter.

I første omgang vil føreren udføre markup starter forstærkende skruer UD-profil, så ledninger er lagt i særlige plastkasser eller korrugeret rør af PVC. gipsplader skal lægges på profilen og løse skruer på metal. Hat lukkeanordning være forsænket til 1 millimeter. Selv uerfarne håndværker færdig ramme hus kan foretages. Boligindretning med hjælp af gipsvæg vil blive afsluttet i løbet af få dage. Gennemførelse af data manipulation ikke involverer tilstedeværelsen af føreren af særlige færdigheder.

Dannet mellem arkene samlinger skal være fyldt med kit, vil værktøjet brug for at slippe af med den overskydende materiale, udføre justering af leddene. Efter indtastning i kurset kornet sandpapir slibemaskiner, som vil tilpasse leddene til at forberede ark til efterbehandling.

Anvendelse af plader OSB

Disse malerier mount teknologi er ikke meget forskellig fra den, der anvendes til plettering væggene i gipsplader. Den eneste forskel står en imponerende vægt OSB. Af denne grund, det kræver brug af mere pålidelige og holdbare lynlåse. At fastsætte bladene til en træramme bør anvendes spiral 50 millimeter negle. I leddene af skruer installeret i intervaller på 15 cm. Langs kanterne af væggene i den kant du har brug for at forlade huller centimeter, men afstanden mellem pladerne, som ikke har forbindelse bør være to millimeter. Hvis du planlægger at bruge OSB at danne gulve, derefter lagt ark nødvendigt at placere dem vinkelret på strøerne.

Arket installationen er ikke alle færdig ramme hus. Indretning omfatter behandling af overfladen af huden. Derefter plader er lakeret i 3 lag, som hver især skal være godt tørret. En sådan belægning virker som en beskyttelse materialestruktur mod indtrængning af fugt. Hvis du beslutter at dække overfladen af den ru bund gips eller maling, så skal du først anvende primer.

Fordele bruger i boligindretning imiteret træ

Over tid, er strålen simulering bliver stadig mere populære, især når man sammenligner med clapboard. Lokaler efter afsluttende arbejde modtager en varm og æstetisk tiltalende. Alle fordelene ved dette materiale er forbundet med kvalitative egenskaber, som udtrykkes i fravær af svind. Over tid, behøver den lille rille ikke knække, da rillerne er forsynet med afstresning inden artiklerne. Ved installation tid og lønomkostninger vil være minimal. Fordelene indbefatter den kendsgerning, at en sådan finish er ikke bange for udsættelse for ultraviolet lys.

Hvis du vælger en bestemt type træ, så vil de ikke påvirke den fugt. Omkostningerne ved et sådant materiale er meget lavere sammenlignet med en fuld profileret eller limtræ. Og hvis du holder en installation kvalitet, vil forekomsten af sådanne vægge være næsten ikke adskiller sig fra den naturlige logaritme. Interiør færdig ramme hus efterligning træ er ikke bange for konsekvenserne af høje og lave temperaturer.

De væsentligste ulemper ved træ efterligning

På trods af at produktet under fremstillingsprocessen behandles af forskellige protivogoryuchimi sammensætninger og konserveringsmidler, de ikke længere er brandsikker. Under drift, er du nødt til at håndtere den tømmer en gang om året, ellers vil det være dækket med revner, ændre dens farve, og når de udsættes for ilden lyser. Hvis du vil være interiør ramme hus med sine egne hænder efterligning af træ, vil træet tage sig af for varigheden af operationen, der dækker overfladen af væggene i beskyttelsesudstyr og maling.

Det er umuligt ikke at nævne en anden ulempe, som udtrykkes i dyre dele af typen af indvendige vinkler, for at være dekorerede elementer og eksterne forsyninger. Hvis du ikke ønsker til væg minder færdig foring, så er du nødt til at bruge de paneler, hvis bredde begynder med 90 millimeter.

Ulemper efterligning tømmer fra fyrretræ

Hvis den indvendige væg ramme hus vil være en efterligning af træ, er det vigtigt at vælge den rigtige slags træ. For eksempel, fyr har nogle ulemper, blandt dem gummosity hvilket indikerer en øget brandfare. Før udførelse af installation, trods det faktum, at fabrikken er blevet behandlet materiale flammehæmmere, vil brand fremkalde sammensætningen. Det er værd at huske, at duften af fyrretræ er holdt i lang tid, efter en vis tid, det kan begynde at irritere. Derfor bør overvejes denne funktion i udsmykningen af beboelsesrum.

konklusion

Interiør færdig ramme hus OSB er lavet oftest i det tilfælde, hvor der er ingen mangel i headspace. Ellers er det bedst at vælge de ark drywall.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.