HjemlighedKonstruktion

Isoleringsmaterialer til rammen hus: Udvælgelseskriterier

Ikke værd en lang tirade om emnet i vores barske og uforudsigelige klima - alle ved det. Det er derfor, i vores land er et presserende problem opvarmning af huse. I dag taler vi om, hvordan du vælger varmeapparater til en ramme hus.

Udfør ekstern opvarmning

Oftest anvendes til dette formål glasuld, basalt uld, samt forskellige typer af syntetiske isolatorer. Vælg deres "tilfældige" kan ikke anbefales, fordi hver af dem har sine egne karakteristika. Således prisen på tilsvarende, tilsyneladende materialer kan afvige væsentligt. Lad os betragte hver af disse typer af varmeapparater.

Isoleringsmaterialer materialer til rammen hus: skum

For eksempel polystyren. Når der anvendes en hvilken som helst syntetisk lim kan det let fastgøres til stort set alle overflader, hvor den kemiske reaktion er så fast dertil "stærk smag", som sikkert kan betragtes som en del af væggen. Det tager ingen råd, svamp og mug. Mange kemikalier (undtagen benzin og acetone) ikke forårsage meget skade dette materiale. Og kun når de udsættes for åben ild, begynder han hurtigt at gnave, "forædlende" luften er ekstremt skadeligt og farligt at ryge, til at trække vejret, som er uønsket. Men det koster næsten en krone. Her er blot ti år senere efter påbegyndelsen af driften af skummet er næsten helt slidt op, og hans evne til isolering falder til næsten nul. Denne proces fremskyndes tidobbelte, hvis en permanent indvirkning på polystyren ultraviolet stråling. Kort sagt, er det ikke nødvendigt at isolere deres kapitalstruktur som mindst en gang i et par år, vil du blive tvunget til at ændre den.

Valg isolering til frame hus: bazaltovataya, glasuld og vermiculit

Og hvad med basalt uld? Denne indstilling er meget mere end at vinde. Især i betragtning af, at den moderne byggebranchen producerer dusinvis af sin art, dramatisk forbedring af deres kvalitet, afhængigt af en lang række forskellige additiver tilsættes til uld. Men først er du nødt til at gøre høj kvalitet lægte for sin tilknytning til overfladen. Stenuld er relativt billig, ikke-brændbar og kan tjene i årtier, end de kan prale, ikke alle isoleringsmaterialer til rammen hus.

Fra affaldet glas og rent calciumcarbonat gjort kendt for alle glasuld. For dens fastgørelse anvendes alle de samme kasse træ barer. Det er værd at det er dyrere polystyren, basalt uld men billigere. Termisk isolering som det er gennemsnitlig, men holdbarheden er imponerende: hvert hus er isoleret med glasuld, kan du glemme alt om disse problemer i mindst 50 år.

Sane pris og god kvalitet er karakteriseret som vermiculit, hvilket er godt fuld immunitet over åben ild. Eftersom det fremstilles i form af løse granuler under opførelsen af bygningen, er dette materiale tilsættes ofte direkte ind i betonen. Apparatet har en ideel varmeisolering, og dets levetid er ganske lang.

Gør indvendig isolering

Nogle specielle finesser her. Modsætning udendørs arbejde kun ligger i det faktum, at materialet på den indre overflade af væggen væk mindre. På samme tid ved at vælge isolering til væggene i en ramme hus, være opmærksom på det næste punkt at købe kun det materiale, der er ved lav lydstyrke har gode varmeisolerende egenskaber. Under alle omstændigheder, ved montering af varmeisolerende materiale ikke efterlader nogen mindste hul, hvorigennem varm luft blæser udad heldigvis. For at spare på kvalitetsmaterialer, at købe dem fra tvivlsomme producenter er også ikke anbefales - vores egen fare.

Så vi kort talte om egenskaberne af de mest almindeligt anvendte materialer til varmeisolering af bygninger, og endda en varmelegeme til en ramme hus til at vælge - du bestemmer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.