BilerBiler

Hvor tonet maskinen selv ved hjælp af filmen.

Toning bilruder, det vil sige, at ændringen i deres refleksion egenskaber og lystransmission er blevet meget populære i vores land. Det er virkelig gør bilen en perfekt enhed, især på varme sommerdage. Toned til bilen - det vil sige at slippe af med de negative virkninger af skarpt sollys, som ikke alene kan varme bilen til et sådant niveau, at der i dens indre ikke kan findes, men også skader beboernes fag, og ødelægge hans udstyr - mange af de elementer anvendt til bil interiør design lavet af plast, som er let deformeret af varmen, og dens overflade - til "udbrændthed". Det er grunden til den beslutning om, hvordan tonet bilen i sig selv er for mange et vigtigt aspekt diskuteres blandt bilister ofte. Oftere er der et spørgsmål, hvordan tonet maskine for gæster at nyde kølighed og storslåede ydre af bilen ikke bliver til problemer med den trafik politifolk.

Så hvordan tonet selv bilen? Der er to typer af toning - ved hjælp af sprøjtning, og ved at stikke særlige vindue film. Den første sort er ganske udbredt i 90'erne i sidste århundrede, mistede i dag popularitet på grund af kompleksiteten af dens gennemførelse, samt den manglende evne til at føre glas til sin oprindelige tilstand. Det vil sige, der er kun specielle eftersynkronisering filmen, ud over at have den nem installation og en række andre fordele. For eksempel filmen giver glasset en vis beskyttelse mod revnedannelse under udsættes for små sten. Passagerer, til gengæld er beskyttet i tilfælde af glassplinter i tilfælde af en ulykke. Hertil kommer, at en sådan toning er med til at reducere byrden for øjnene af føreren i løbet af dagen i den lyse lys. Udover toning i stand til at forskønne udseendet af maskinen, selv at puste nyt liv i det. toning film udføres i mange garager, men hvis du ønsker at spare penge, bliver nødt til at læse instruktionerne, som selv tonet maskine.

Instruktioner om, hvordan man korrekt tonet bil med hjælp af filmen:

For det første skal du købe den passende film til toning. auto dele markedet i dag byder på en masse muligheder for produkter for enhver smag. Når du vælger et behov for at være forsigtig - ikke alle film svarer til GOST standarder, så valget bør behandles med forsigtighed.

For det andet er det nødvendigt at fjerne og grundigt vaske alle vinduerne. Glem ikke, at glas vaskeprocessen er også vigtigt, såvel som et klistermærke film, fordi enhver plet af støv på glasset, resulterer i en "boble". Efter vinduerne vaskes, bør de tørres af med en tør klud, men kun en, der ikke efterlader et fnug og tråd.

Det tredje trin ved den endelige som selve den tonet maskinen, skal være en proces med fortynding af sæbeopløsning. Til dette blev opløst i rent vand på ca. 4 dråber shampoo eller vaskemiddel per liter vand.

Følgende film præcist bøje hjørnet startende fra det nederste hjørne. Efter otkleyki film med det transparente lag, skal den straks sprøjtes med sæbevand, under anvendelse af en sprayflaske. Efter dette, videre til glasset sprøjtning. Forberedende proceduren er afsluttet, er du klar til at filme buffs. Derefter, ved en plastik eller gummi spatel nødvendig for at uddrive luft og vand, der er akkumuleret under filmen, anvende bevægelse rettet fra midten mod kanterne.

Efter alle de bobler under filmen vil blive fjernet, kan du begynde at trimme overskydende kanter af filmen. For at gøre dette, skal du bruge kniven. Glas derefter tørret enten i luft eller ved hjælp af en hårtørrer. Efter toning er gjort, er det ikke anbefales at hæve eller sænke vinduerne i syv dage. Endvidere kan en film ikke vaskes ved anvendelse af præparater, som indeholder slibemidler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.