SundhedPræparater

"Cordyceps" medicin. Anmeldelser, indikationer, kontraindikationer

Cordyceps svamp, der vokser i højlandet i Kina, kan tilskrives både flora i gruppen og til gruppen af fauna. Periode kold vinter den bevæger sig ned i jorden i form af en kokon, og med fremkomsten af foråret pauser hår varme udadtil, udvikle sig til en plante.

I folkemedicinen har Cordyceps været brugt i 1200 års historie. Kinesiske healere har anerkendt denne svamp som et værktøj til at hjælpe med at slippe af mange lidelser. Tianshi Corporation udviklet en biologisk aktiv kosttilskud, som omfatter kroppens naturlige kinesiske Cordyceps og mannitol. Disse stoffer indeholder polysaccharider og adenin, ubiquinon og aminosyrer, vitaminer og mineraler. Desuden er de vigtigste betjeningselementer er cordycepin og korditsepsovaya syre. Svamp hjælper med at komme af forskellige sygdomme og for at bevare sundheden af kroppen.

Betyder "Cordyceps" (Tianshi) anmeldelser, som siger det er meget effektiv brug, anbefales det til følgende lidelser:

- sygdomme i åndedrætsorganerne med en infektiøs og allergisk oprindelse (lungebetændelse og bronkitis, bronkial astma, emfysem, og tuberkulose);

- patologier af blodkar og hjerte muskel (myokardieinfarkt og risikoen for forekomst af trombotiske hændelser);

- sygdomme i urogenitale system (cystitis og pyelonephritis, hepatitis og emissioner, samt hyppig vandladning);

- patologier af blod (i nærvær trombocytopenisk purpura) ;

- udseende af maligne tumorer, til dekontaminering af de vigtigste arne.

Påfør drug "Cordyceps" anmeldelser der anbefaler det som et meget effektivt middel mod leversygdomme, til forebyggende kursus, kan reducere risikoen for skrumpelever. Tyanshi Corporation producerer dette kosttilskud i kapselform til internt brug.

Den terapeutiske effekt af "Cordyceps" af stoffet, som gennemgår punkt for den åbenlyse effekt, når det anvendes i tilfælde af luftvejssygdomme, forbedrer lunge aktivitet. Som et resultat, bliver patienten slippe af hoste og åndenød, svedtendens og svaghed. Desuden som bladene utilpashed, var forårsaget af den svage det pulmonale system.

Anbefalet kosttilskud "Cordyceps" og til at forbedre processer i nyrerne udveksling. Det stof er med til at:

- normalisering af motor-transmission processer;

- enhancement dynamics celler placeret i nyrevæv;

-.vosstanovleniyu skadet nyreglomeruli og rør;

- forhindrer ny infektion af nyrerne

- Deter uroteokikoza proces.

Anvendelse af lægemidlet "Cordyceps", gennemgår ansøgningen, som viser en forbedring i patientens velbefindende, kan slippe af med smerter i lænden og ben, iført smertende i naturen, samt at reducere hyppigheden af vandladning.

Virkningen af et kosttilskud på organismen giver moderat og i lang tid for at øge blodgennemstrømningen i koronarkar og regulere balancen mellem fosfor og calcium. Lægemiddel "Cordyceps" reaktioner af eksperter, der karakteriserer det som et værdifuldt redskab, der anbefales i patologier af hjertet, bidrager til at reducere koncentrationen af blodplader i arterier og stabil behandlingsforløb med koronar hjertesygdom myocardial.

Anvendelse af kosttilskuddet, der består af en unik svamp, forbedrer leverfunktionen, undertrykkelse af malign tumor foci i de senere stadier af sygdommen, samt give antitoksiske virkning.

Elixir "Cordyceps Phoenix" som hovedkomponenter indeholder tre højere svamp - sort, Ganoderma og Cordyceps. Hjælpestoffer til konservering, er honning indsamlet i alpine områder. Denne eliksir har flydende form og er beregnet til intern brug. De aktive ingredienser i lægemidlet hjælp genoprette funktionen af kroppens systemer og er et kraftfuldt værktøj til forebyggelse af en lang række sygdomme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.