LovStat og lov

Ukrainsk ambassade i Moskva. Ambassade i Ukraine

Efter sammenbruddet af Sovjetunionen mellem Rusland og Ukraine, der var en række politiske og geopolitiske tvist, vedrører primært ejerskab af Krim, Sevastopol, samt lagt ud på Sortehavet flåde af den sovjetiske hær. Dukket også alvorlige økonomiske problemer, især forsyningen af visse europæiske lande på grund af det faktum, at størstedelen af olie- og gasrørledninger fra Rusland til Europa dirigeres gennem Ukraines område. At bilægge disse tvister og andre lande skal være hurtigst muligt at etablere diplomatiske forbindelser.

Historien om diplomati mellem Ukraine og Rusland

Begyndelsen af diplomatiske forbindelser mellem de tidligere broderlige republikker begyndte i august 1991, hvor i Moskva fra Kiev første diplomatiske mission blev sendt. Det blev ledet af befuldmægtiget repræsentant i Ukraine Kryzhanovsky VP i Rusland, hvilket ville blive den første ekstraordinære ambassadør.

I februar 1992, Den Russiske Føderation og Ukraine Minsk underskrev en bilateral protokol om godkendelse af diplomatiske forbindelser, der giver for udvikling af kulturelle, politiske og økonomiske bånd i de to lande, samt en udvidelse af venskabelige forbindelser mellem deres folk og borgere. Efter undertegnelsen af protokollen i samme år, den ukrainske ambassade i Moskva begyndte sine officielle aktiviteter.

Ukraines ambassadør i Rusland

Siden 1991 blev ambassaden ledet af syv ambassadører Overordentlig og befuldmægtiget:

 • i august 1991 til september 1994 - Kryzhanovsky VP.;
 • fra januar 1995 til november 1999 - VG Fedorov.;
 • fra december 1999 til december 2005 - Beloblotskiy NP.;
 • fra april 2006 til april 2008 - Demin OA.;
 • fra juni 2008 til marts 2010 - KI Gryshchenko.;
 • fra og med juli 2010 til i dag - Elchenko VY

Ukrainsk ambassade i Moskva, adresse og kontaktoplysninger, tidsplan

Diplomatisk Ukraines mission til Den Russiske Føderation er placeret på adressen: 125009, Moskva, Pereulok. Leontief, 18.

Officiel hjemmeside: russia.mfa.gov.ua.

Telefon: 00 7495 - 629 46 42; 629 35 42.

Ukrainsk Ambassade er åben mandag til fredag fra 9:00 til 18:00, en pause fra 13:00 til 14:00.

ambassaden

Den administrative bygning med missionen er en historisk bygning på fundamenterne af midten af det XVIII århundrede, som indtil 1880'erne havde en visning af palæet i empirestil. I 1880-1890-erne bygning det blev renoveret specielt til den nye ejer - greve Alekseya Uvarova, den berømte russiske arkæolog og historiker, barnebarn af den sidste Hetman af Zaporizhia hær. Som et resultat af omstruktureringen udført af arkitekterne Bykovsky KM og Soloviev SU, bygningen fik et nyt udseende og en ædel eklektisk indretning. I 1919 blev bygningen delvist ødelagt på grund af eksplosionen af en bombe plantet af anarkister, men i 1922, restaureret af arkitekten VM Mayat

struktur af ambassaden

Ukrainsk ambassade i Rusland har 9 grundlæggende og specielle interne enheder:

 • visum-afdelingen;
 • enhed militær lægger;
 • tjeneste af udenrigspolitikken;
 • Forkyndelse af indenrigspolitik;
 • Sektion af informationer arbejde;
 • Institut for Militære-tekniske, videnskabelige og tekniske samarbejde;
 • Institut for kulturelt-humanitært samarbejde og informationsarbejde;
 • kontor;
 • rengøring.

Ambassade i Ukraine har omkring 20 diplomater i forskellige rækker: militære lægger, konsuler, rådgivere, sekretærer.

Den konsulatområdet ambassaden

Ifølge officielle data af tællingen af befolkningen i Den Russiske Føderation, der blev afholdt i 2010, på det område af Rusland er hjemsted for 1,95 millioner etniske ukrainere, eller 1,35% af den samlede befolkning. Ifølge uofficielle oplysninger i Den Russiske Føderation er hjemsted for omkring 3 millioner indvandrere fra Ukraine. Det største antal af ukrainere bor i Moskva-regionen, St. Petersburg, Krasnodar, Voronezh, Rostov og Tyumen regioner.

For at beskytte interesserne for ukrainske borgere, give dem international juridisk bistand, samt at fremme udviklingen af politiske, handelsmæssige og videnskabelige forbindelser mellem to nabolande ukrainske konsulat opererer i Rusland.

Ukrainsk ambassade i Moskva i strukturen har en konsulær sektion servering distrikt, der dækker Republikken Bashkortostan Buryatia, Komi, Mari El Mordovien Tatarstan, Tuva, Khakassia, udmurt og Chuvash Republic, Krasnoyarsk Territory, Belgorod, Bryansk, Vladimir, Voronezh, Ivanovo, Irkutsk, Kaluga, Kirov, Kursk, N. Novgorod, Moskva, Orenburg, Orlovskaya, Penza, Perm, Ryazan, Saratov, Samara, Smolenski Tverskaya Tambov, Tula, Yaroslavl region og Agins s Buryat, Koryak, Komi-Perm, Taimyr, Evenk, Ust-Orda Buryat selvstyrende Okrug.

I Den Russiske Føderation, i betragtning af størrelsen af de besatte områder af landet arbejder også generalkonsulat i Vladivostok, Rostov ved Don, Tyumen, St. Petersburg.

Hvad sker der med den diplomatiske mission Ukraine?

På trods af den seneste udvikling i Ukraine og forværring af forholdet til Rusland, er den ukrainske ambassade i Moskva fortsætter sine aktiviteter. I marts i år, Ukraines ambassadør Ekstraordinær til Den Russiske Føderation Elchenko VY Det blev midlertidigt trukket tilbage fra ambassaden for rådgivning om situationen på Krim-halvøen.

Efter nederlaget i den russiske ambassade i Kiev i juni 2014 og gengældelsesaktioner fandt sted i nærheden af bygningen af den ukrainske ambassade i Moskva. I dag, den danske ambassade i Ukraine og Rusland stærkt beskyttet for at undgå yderligere uro og for at sikre sikkerheden for medlemmer af diplomatiske repræsentationer.

På nuværende tidspunkt på den del af Ukraine overvejer et fuldstændigt ophør af diplomatiske forbindelser med Rusland, men, som påpeget af den stedfortrædende chef for AP i Ukraine Valeriy Chaly, at de ukrainske myndigheder nøje undersøge de mulige konsekvenser af en sådan politisk skridt. Anyway, uanset afgjort politik, de broderlige folk i Rusland og Ukraine vil fortsætte med at opretholde et forhold. Desuden er mange borgere i disse lande forbundet af slægtsbånd.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.