LovStat og lov

Flag og våbenskjold Jekaterinburg

Hovedstaden i Ural er mere end halvanden tusinde kilometer fra Moskva, men det har ikke været forskånet den bølge af omdøbning, som fandt sted over hele Rusland under den politiske uro i det XX århundrede. Opkaldt efter den første russiske kejserinde, byen i 1924 til 67 år, kaldet Sverdlovsk, til minde om politiker helt anden slags. Emblem af Ekaterinburg tre århundreders eksistens af byen har ikke været immun relaterede metamorfose.

Fæstningen og anlægget

Petr Veliky tydeligt opmærksom på vigtigheden af minedrift og metallurgi for en vellykket udvikling af deres reformer, økonomiske og militære udvikling i Rusland. I foråret 1723 på den østlige skråning af Mellemøsten Uralbjergene, på bredden af den Iset floden begyndte opførelsen af den største på det tidspunkt, "jernværk" plante. Han blev, som de siger nu, den vigtigste virksomhed. Dag, da de først blev testet, drevet af vand, store hamre til smedning Kritsa - klumper af jern fremstillet af jern - var datoen for Ekaterinburg Uddannelse - November 7, 1723.

Ring til byen til ære for hustruen til kejser Peter foreslog Georg Wilhelm de Gennin - det tætteste samarbejdspartner med tsaren-reformator, som ledede opførelsen af anlægget. Teknisk udstyr, avanceret teknologi Ekaterinburg plante første gang var de bedste i Europa. Den nye hovedstad i minedrift distriktet var bestemt til at spille rollen som en af de tunge industrielle lokomotiver land i fredstid og pålidelig bagende, der leverer våben og ammunition til fronten under krigen. Gennem det blevet lagt jernbanelinjen, der forbinder Europa og den østlige del af landet - Ekaterinburg er blevet porten til Sibirien.

Attributter for minedrift og metalindustrien, symbolerne på grænselandet af Europa og Asien, og modtog en våbenskjold Jekaterinburg. De er til stede i de moderne urbane plakater, i den første version, som er udviklet af King of Arms of Peters tid.

Grev projekt Santi

Count Francesco Santi, eller Franz Matveevich Santi (1683-1758) var grundlæggeren af russisk heraldik. Jekaterinburg våbenskjold og var en af mange forsøg på at bringe motiverne hos den russiske Armorial zar Alexei Mikhailovich, kendt under navnet "Titulyarnik" (1672), den klassiske europæiske traditioner. Nogle historikere indrømme deltagelse i skabelsen af den første våbenskjold Heraldik af hovedstaden i Ural russiske Stepan Andreyevich Kolycheva (1674-1735) eller den fremtrædende russiske historiker Vasily Nikitich Tatishchev (1686-1750).

Billede fabriksgulvet til højovnen og minens malm udvinding gik ind i første Jekaterinburg våbenskjold. Den indeholder en beskrivelse af de kejserlige russiske attributter - kongekrone med røde bånd og to ovaler med monogrammer af Peter og Catherine I. Ud over dem på en sølv sky, der udsender gyldne stråler, ligger på tværs liggende stang Entwine slanger og gyldne fanfare. Cloud - i et grønt område, minen og anlægget - i den røde.

Amtet by Perm guvernørposten

Under regeringstid af Katharina II, bære aktivt ud administrativ reform. Som et resultat, den ene af dem Ekaterinburg modtaget status for en by som en del af guvernørposten i Perm. I juli 1783 blev det godkendt af Hans Majestæt Jekaterinburg våbenskjold designet med henblik på dets nye status. Den forfatterskab tilskrives sine kendte politikere og forskere til grev Mikhail Mikhailovich Scherbatov (1733-1790), der var på et tidspunkt King of Arms.

Alle emblemer, der er udviklet til byerne Perm guvernør, har den samme struktur og en ensartet farve. Et skjold delt i to. Den øverste del af skjoldet er det samme - det våbenskjold Perm - i en rød boks med en sølv bjørn at sætte det tilbage evangeliet med guldramme og en sølv kors på toppen. Nederst - på det grønne felt rudokopnaya sølvmine og smelteværket.

Våben for Bernhard Kone

Siden 1860, Alexander II udført sin administrative reform, hvor oprettelsen af nye emblemer for mange russiske byer blev leveret. Dette arbejde ledes af den berømte konge af våben Berngard Vasilevich Kone. Han skabte for Jekaterinburg våbenskjold, forblev ikke-godkendt.

I midten af kompositionen - en sølv skjold med det øverste venstre hjørne af våbenskjold Perm, hvilket betød, at byen hører til provinsen Perm. I midten - en sort metal smelteovn med mørkerøde flammer i bunden af skjoldet - to rækker af sort og guld hætter. Skjoldet er kronet tårnet sølv krone med tre stikben, bag ham - to på tværs lagt picks, Alexander omslynget bånd.

Coat of Arms of Sverdlovsk

Blandt de heraldiske symboler af præ-revolutionære tider blev trukket ud af cirkulation og våbenskjold Yekaterinburg. Billeder med de muligheder for by- symboler blev offentliggjort i pressen og på de vigtigste gader i forberedelse til fejringen af den 245. årsdagen for hovedstaden i Uralbjergene. Den endelige version blev vedtaget i 1973.

Det bestod af en sølv skjold omfattende rød (mørkerød) billede fæstning perimeter konstrueret med Jekaterinburg plante. På det - en guld eller sort gear og bandet af azurblå farve, der angiver Iset floden. Oven i bandet - fem afkortede strimler og det stiliserede billede af den fredelige atom. Til venstre på tavlen - oprør zobel, højre - firben.

Symbolikken i den nye æra

I september 1991 har afgørelsen fra bystyret i Jekaterinburg våbenskjold blevet restaureret. Vektor af offentlige mening på det tidspunkt var rettet mod benægtelse af kommunistiske ideologi og alt forbundet med det. En reel støtte og nødvendige vejledning forsøgte at finde i fortiden, til tider meget fjernt.

Men det viste sig, at brugen af heraldiske symboler på to århundreder siden, er urimeligt i slutningen af XX århundrede. I 1996 begyndte arbejdet på en ny våbenskjold og flag. Først var der en konkurrence blandt moderne heraldik, historikere og kunstnere, efterfulgt af en offentlig diskussion. Men indsendte skitser, som tilbyder en bred vifte af stempel elementer - traditionelle og sjældent brugte - ikke har modtaget den fulde og enstemmige godkendelse.

Nogle muligheder er ikke fundet godkendelse blandt byens borgere, til tider nye flag og våbenskjold Ekaterinburg ikke bestå en prøve i Heraldisk Rådet under præsidenten for Den Russiske Føderation. Den endelige version af den urbane symbolik blev godkendt i foråret 2008 på baggrund af et projekt udviklet Germanom Ivanovichem Dubrovinym, hædret arkitekt i Rusland.

De moderne arme Jekaterinburg. Billeder med beskrivelse

Hovedbestanddelen af våbenskjold - et skjold, delt i to sænkes, krydsede marken - grøn (den traditionelle farve for Uralbjergene) og guld. Den øvre del, som ligner skitsere fæstning Jekaterinburg anlæg omfatter sølv billede med krave log angiver rudokopnuyu aksel og gamle smelteovn med et mørkerødt flamme i ovnen. Den nedre del af skjoldet skærer den vandrette dobbelt blå bølgelinie, omkranset med sølv - et symbol på Iset River.

På toppen af skjoldet - tårn guldkrone af fem tænder med tilføjelse af en laurbærkrans. På hver side - de to figures-chargers dyr. Venstre - der symboliserer den europæiske del af Rusland, på højre - Asien symbol - sibirisk zobel. De er dekoreret med kraver af sorte og gyldne egern pels, og de, ligesom vagterne i byen, blottede tænder og en fremspringende skarlagenrøde sprog.

Bjørn og zobel er baseret på en guld bånd - symbolet på den vigtige status af kapitalen i Uralbjergene. I midten af båndet på toppen af skjoldet - billede drusen - sammenvoksede krystaller - impersonations rigdom undergrunden Ural.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.