FinanserValuta

Den monetære system i USA: Dollar sedler og mønter

USA tegner sig for en relativt kort historie om dens dannelse. Men i løbet af denne tid i den pågældende stat var et stort antal hændelser, der har påvirket livets udvikling, ikke kun på hjemmemarkedet, men også langt ud over landets grænser. Sagen er, at det er den nye verden (som Amerika blev kaldt efter åbningen) har en kraftig løftestang for indflydelse på verdenssamfundet. Vi taler om den amerikanske nationale valuta - dollaren.

BNP for staten indtager en enorm andel af den samlede verden. Det er takket være en bæredygtig udvikling af landet og velfærd sin nationale valuta betragtes som den vigtigste reservevaluta af verdensøkonomien.

New World Dollar

dollar sedler, som er kendt af det moderne samfund, der oprindeligt havde en helt anderledes udseende. Udstedelse af kontante enheder startede i USA i 1861, da landets borgerkrig fandt sted, kaldet "The War of the nord og syd." Selv udgivet mens pengesedler er stadig en fuld tilbud. Hver dollar inkluderer et hundrede cent. I dette nummer af pengesedler kan kun være institutioner, der er medlemmer af den amerikanske Trust, som kaldes Federal Reserve System.

Alle dollar sedler, som blev udstedt før 1971 blev bakket op af guldreserver. Så er denne lov er afskaffet, og i det øjeblik udledningen af pengesedler omfatter manglede en "fast" og "metallic" base. En interessant pointe er, at der ud over USA, anses dette for at være den nationale valuta og i andre lande. El Salvador, Marshalløerne kunne bruge dollar sedler udstedt i den nye verden.

Regninger og mønter

På lige fod med papir valutaenheder, er landets borgere også brugt, og metal tegn. På øre præget billede af Abraham Lincoln. At være en mindre pålydende, tegnet er ikke den mindste i størrelse. Mere end en miniature skilling. Mellem disse to metal kruglyashami der og mellemliggende præget skilt - fem cent. Derudover er der mønter i omløb i dollar for kvart og en halv.

Og den næstsidste blev produceret relativt nylig - i 2011. dollar noter og er udstedt i næsten alle trosretninger data. Men der er nogle funktioner: ingen noter i 25 $ - kun 20.

Glem ikke den ekstra papirpenge. Trods tilstedeværelsen af pengesedler af forskellig værdi, den mest populære blandt de falske er et hundrede dollarseddel med billedet af Benjamin Franklin. Denne seddel er en af de mest populære i verden. I øjeblikket er den amerikanske regering er allerede i gang i verden introducerer en ny revolution, en mere sikker regning.

En anden interessant pengeseddel udstedelse, et bankkort i pålydende værdi på $ 2. Udstedelse af pengesedler data er ikke konstant, så få det i din tegnebog er ikke så let som sædvanligt 1 eller $ 5. Bill i 3 amerikanske valuta også eksisterede. Men en meget kort tid. Det vigtigste element i en tre-dollarsedler var dens ensidige "farve". I øjeblikket er den amerikanske regering overvejer mulighederne for tilbagetrækning fra cirkulation af sedler mindste værdighed. Snart én-dollar og to-dollar sedler at erstatte metal kolleger. Imidlertid har den endelige ordning for gennemførelsen af denne procedure ikke er blevet annonceret endnu.

Store sjældne sedler

Mange tror, at den største dollarseddel - er den kontante pengeseddel af tusind dollars. Kun få ved, at landet "bald eagle" havde omløb sedler denomineret i over tusind, fem, ti eller endda hundrede gange. I dette tilfælde vil kun den sidste tone aldrig falde i de brede masser. Men for at bekæmpe udstede korruption og kriminalitet pengesedler værdighed over hundrede dollars blev stoppet. Indtil nu, kan i nogle steder i USA findes i pålydende værdi på 1000, eller 500 $, og omkostningerne herved numismatists har meget højere nominel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.