FinanserKreditter

Repo-transaktioner. En repo værdipapirer

Repoforretninger kan kaldes en ny fase i udviklingen af udlån. De er mere praktisk og pålidelig løsning i sig selv. Formålet med denne type generelt udføre operationer værdipapirer, da de har en høj likviditet og visse andre fordele. I nogle tilfælde er genstand for transaktionen kan være en fast ejendom eller anden ejendom. Desuden er repos udbredt i løbet af børshandel.

Det er værd at bemærke, at loven om værdipapirer ( "På værdipapirmarkedet" Lov) har truffet de nødvendige tilføjelser, der regulerer udførelsen af sådanne operationer. Dette gjorde dem endnu mere pålidelig og fjerne muligheden for konflikter mellem parterne.

definition

REPO transaktion - en procedure, hvor salget finder sted nogen værdier, ledsaget af deres tilbagekøb gennem en bestemt periode til en pris, der er fastsat i transaktionen. Tilbagekøb er obligatorisk, der repræsenterer den endelige (andet) trin af transaktionen.

Omkostningerne værdier, som hælder side i det første trin af transaktionen, er sædvanligvis forskellig fra værdien hvorefter vil være det andet trin. Modsætning måske i større og i mindre side. Denne forskel udtrykkes i procent, kaldes reporenten. I alle tilfælde, omkostningerne ved begge indspillet i transaktionen og ændrer ikke senere.

ansøgning

Omfang af transaktioner omfattende repo. Bruges for første gang i begyndelsen af det 20. århundrede, de i dag er et stort antal af personer og organisationer overalt. De er blevet meget populære på interbank-niveau, kan også være en række organisationer med banker eller andre institutioner.

Kendte eksempler, hvor REPO transaktion indgået med andre mål. Nemlig - at modtage lånet, forpligtelser, der ikke er relateret til kredit og gæld er ikke kumulative med hende på en dokumentarfilm niveau. Det vil sige, at underskrive en række tilbud, kan organisationen få deres hænder på en stor sum, men ikke har kredit gæld (i overensstemmelse med dokumenter).

den udlån

Udlån er hovedformålet med de genkøbsforretninger. Sådanne procedurer er et bekvemt alternativ til udlån på den sædvanlige måde. Faktisk sælger tager den midlertidige brug af kontanter betyder at kunden ved at sælge ham værdi. På det andet trin af transaktionen, efter en vis tid, sælger køber tilbage de samme værdier, genvinde ejerskabet af dem, og køber - hans kontanter.

I så fald, hvis sælgeren ikke har den nødvendige mængde for indløsning værdier, vil de forbliver ejendom køberen. Det er grunden til disse procedurer anses for at være den mest pålidelige udlån mulighed. En yderligere fordel er den faste pris, som er sat i gang for transaktionen, og som vil have til at ske indløsning værdier af sælger på det andet trin.

Til gengæld virksomhed

I løbet af handel, er nogle af deltagerne undertiden udsat for nødvendigheden af et salg af aktiver, som de ikke har på lager. I dette tilfælde kan det konkluderes repo transaktion med den person i besiddelse af de nødvendige aktiver der. Han Byder køber disse aktiver og videresælge dem efter behag, åbne en "kort" position. Som tiden går, er en "kort" position lukket, med det resultat, at de værdier, der er vendt tilbage til budgiveren, og han bringer dem tilbage til den oprindelige ejer, færdiggøre genkøbsforretning.

Originale ejere normalt handle børsmæglere. Sami REPO transaktion bestod i første omgang kun i værdipapirer, men nu måske deres adfærd i forhold til de varer og værdipapirer mæglere, da disse operationer er den mest bekvemme måde at give de handlende med mulighed for åbning "korte" positioner.

typer

Der er mange variationer af denne procedure. For hver gruppe af sager, kan parterne vælge den mest egnede aftale. De grundlæggende betingelser, hvorunder man kan skelne mellem forskellige typer af transaktioner er timing og retning.

I henhold til forståelse af tid, hvorefter de bliver nødt til at blive udført forpligtelser af den anden fase af transaktionen. Under ledelse af - karakteren af de handlinger hver part på første og andet trin i proceduren.

i retningen

Ved en sådan operation retning kan betragtes som direkte eller omvendt. Det afhænger af, hvilken rolle spilles af hver af parterne i den første fase af transaktionen. Det er, for en af parterne er en lige linje, og for en anden - tilbage.

  • Repoforretninger: party fungerer som en sælger, forpligter sig til at udføre den efterfølgende indfrielse af at sælge værdier.
  • Omvendte genkøbsforretninger: party fungerer som en køber, hvor sælger accepterer at tilbagekøbe værdien tilbage til den anden fase.

efter forfaldsdato

Term ydeevne er den periode, hvor forpligtelsen skal opfyldes anden etape. På dette grundlag af sådanne transaktioner kan være intradag, påtrængende eller åben.

  • Åbnet: kendetegnet ved, at nogen af vilkårene ikke er indstillet, indstilles kun den faste pris, som indløsningen skal foretages af værdier.
  • Haster: have et sæt sigt for tilgang af den anden fase af mere end én dag betragtes som gyldige indtil udløbsdatoen.
  • Idag: den nominelle værdi skal ske den næste dag.

Egenskaber

En af de funktioner, er, hvordan bogføring af repoforretninger. På trods af, at der i løbet af proceduren er udført to gange til salg (første sælger til køber, og derefter tilbage igen), skattepligtige kun indkomst optjent af en af parterne på grund af de forskellige beløb, der udbetales til de samme aktiver i de første og anden fase af transaktionen.

Desuden funktionerne i tilbagekøbet tidligere været en vis tvetydighed, som parterne bør være opmærksomme. Efterfølgende børsret er korrekt udfyldt, således at disse uklarheder blev elimineret.

fordele

Den største fordel er minimal risiko. Hvis den ene part ikke opfylder sine forpligtelser i anden fase, til rådighed for den anden part vil eller kontanter eller andre værdigenstande i nøjagtig samme beløb. Den eneste kilde til fare kan være unødvendigt høje dynamik ændringer i værdien af disse værdier. Afhængigt af situationen, kan denne faktor bringe ligesom nogle ekstra indkomst, og visse tab.

Hertil kommer, at blandt de fordele, at repo-transaktion - hvad angår fleksibilitet. Parterne kan vælge det rette tidspunkt, og de er enige om en pris, der vil være acceptabel for hver af dem.

for køberen

For den del af tjener på den første etape i rollen som den køber, den fordel er evnen til at anvende den erhvervede ejendom til egne formål, før begyndelsen af anden etape. Denne proces kaldes undertiden at give lån værdipapirer. Takket være denne fordel, de repoforretninger med værdipapirer og andre aktiver som udbredte i udvekslingen forretning.

Hvis formålet med operationen er at udstede et lån af penge - køberen til fordel for långiveren. Den omstændighed, at værdien af ejendommen overdraget til det, er forsikring mod låntagers misligholdelse.

til Sælger

For den part giver den første etape af salget værdi, fordelen er at have muligheden for at anvende midler, der modtages, efter eget skøn, forud for den anden fase af operationen. På grund af denne fordel, har denne type procedure bliver et glimrende alternativ til en klassisk udlån.

Når det kommer til at yde lån værdipapirer, vil sælgeren være långiveren. Flytning midler til hans rådighed, vil tjene som forsikring i tilfælde af misligholdelse af Køber værdier.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.