Mad og drikkevarerRestaurant anmeldelser

"Luce" (restaurant): det bedste valg i Moskva

Drik god vin og forkæle i afslapning kan være i forskellige steder. Til dette formål, det skabte en masse caféer og restauranter respektable. Men du behøver ikke gå til udenlandske steder at drikke et glas af høj kvalitet drue drikke. Kendere af de guddommelige vine og lækre retter venter «Luce» - restaurant, som ligger i hjertet af hovedstaden, på gaden. 1st Tverskaya-21.

Der lægges vægt på vin

Hans udseende unikke brand «Luce» forpligtet til italiensk vin hus Frescobaldi, der producerer drikkevarer startende fra det XIV århundrede. Så naturligvis, den første ting, der bør smage denne status og samtidig hyggeligt etablissement - denne eksklusive vin. Valget vil tilfredsstille både elskere af tørre sorter, såvel som kendere af søde drikke.

«Luce» - en restaurant, der serverer vin til en nogenlunde rimelig pris, på trods af antikken og prestige af brandet. Du kan vælge en anstændig indstilling for en normal middag, men hvis den begivenhed, som de besøgende prydede «Luce» - ualmindeligt, eliten vine fra Frankrig, Spanien, New Zealand, Tyskland sikkert vil dekorere det. Desuden vil en erfaren sommelier hjælpe dig med at vælge de bedste drikkevarer til de bestilte retter.

Bestil en flaske vin kan være så lav som 550 til at 25 tusind. Rubler. Den prisklasse er ganske bredt - de afhænger af den valgte løsning gæsterne. Det er bemærkelsesværdigt, at «Luce» - den eneste restaurant i Moskva, hvor der er sådan en fantastisk udvalg af vine. Kendt faktum, at de franske forbruge 200 ml tør vin på middag, og altid rød, fordi det er til gavn for det kardiovaskulære system. Det er vigtigt at drikke var en naturlig.

Restaurant «Luce»: menuen

Retter præsenteres i italiensk, russisk og japansk stil. Gourmet nemt kunne vælge selv de lækre måltider. Tandem europæiske og russiske retter er velsmagende og ernæringsrigtige retter. De mange forskellige produkter er forbløffende: Supper (fra den sædvanlige Borsch op suppe fra fisk og skaldyr), klassiske italienske retter (pizza, pasta, risotto, focaccia), fisk og kød elementer (braised oksekød kinder, kalvekød kotelet, filet af torsk, brasen, havaborre), den overflod af dessert (bær, hjemmelavede kager, syltetøj, is og småkager). Interessant er det mad tilberedt på forskellige måder: på wok, grillet, dampet. Også blandt de retter i europæisk køkken kan findes lækre østers, tandsten af laks eller tun.

Fans af japanske køkken vil sætte pris på den unikke smag af rejer og krabber. Der var restaurant menu uden sushi, ruller og sashimi.

Restaurant 'Luce »(«Luce») tilbyder også en Lenten menu. Gæsterne forudsat carpaccio rødbeder, alle former for grøntsager, ruller, stegte ris med grøntsager, quinoa med pære og andre sarte desserter. I denne hyggelige restaurant en individuel tilgang til de besøgende til at bringe tilfredshed til hver gæst.

bordreservation

«Luce» - en restaurant, hvor det er muligt at forudbestille et bord, ved hjælp af den onlinebooking. For at gøre dette, skal du gå til det officielle site og gøre simple operationer ved hjælp af enkle instruktioner. Valg den ønskede dato, et belejligt tidspunkt og det nødvendige antal mennesker, kan gæsterne ikke frygte, at formørkede deres ankomst ikke var tilgængelig i hallen.

vandpibe

Ud over den elegante udvalg af vine, restaurant behager gæster med en bred vifte af vandpiber. Bestil denne eksotiske nydelse kan være så lav som 1900 til 9200 rubler. De restaurant «Luce» vandpiber er vand, mælk, cola, champagne, cognac. Der er også særlige tilbud - en slags blanding, for eksempel en skål - melon, tobak - banan, jordbær, pære - vanille sirup. Sådan en bred vifte af vandpiber i hovedstaden ikke længere kan findes andre steder. Brug denne mulighed!

Morgenmad i restauranten

Lækker morgenmad «Luce» (restaurant). Moskva - byen er meget dynamisk, så de travle borgere, uden at skulle lave din egen morgenmad, skyndte forlade huset. Restaurant menuen har en lækker, perfekt mættede og fuldt ud at opleve de gastronomiske fornøjelser. De er lige til morgen måltid. Priserne på retter er altid lavere i forhold til resten af menupunkterne. I weekenden den morgenmad periode med forlænget til 15:00. Derfor, hvis du er vant til at vågne op sent lørdag, så fortvivl ikke - restauranten «Luce» glad for at brødføde deres gæster.

Valg af betydelig: en række omeletter, pandekager, pølser, croissanter, skinke, kylling, toast, korn, ost kager, et stort udvalg af slik og desserter. Besøger restauranten, kan du være sikker på at morgenmad der ikke vil være ensformigt. Ernæringstilskud kan være en lækker frokost bare brygget kaffe. «Luce» - en restaurant, som er altid rart at hilse den nye dag.

Restaurantens interiør

Taler om «Luce», er det umuligt ikke at beundre dens indre. Institutionens navn betyder "lys", og interiøret er fuldt ud retfærdiggør navnet. Restauranten er meget lyst på grund af de enorme, panoramavinduer. Og om natten, lyset giver de besøgende eksklusiv, designer belysning system. I restauranten alt er gennemsyret komfort: vin kabinet, vintage møbler, blød velour polstring og en pejs. Salon atmosfære blidt indhyller alle besøgende. Sommeren byder på store, rummelig veranda og inde i restauranten er opdelt i to rum, hvor rygning ikke er accepteret.

Anmeldelser af restauranten

Tilbagemeldingerne om institutionen helt positiv. Besøgende sige forholdet mellem demokratiske priser og den højeste kvalitet som mad og service. Romantisk aften bliver en uforglemmelig oplevelse takket være denne restaurant.

Mange siger, at brugte en hyggelig aften med familie eller venner.

De, der har besøgt institutionen, anbefales det kraftigt at besøge restauranten «Luce». I Moskva er der ingen mangel på underholdning og restaurant virksomheder, men «Luce» - ikke den værste løsning. Det er værd at bemærke, at som regel om aftenen alle sæder er optaget, så det er bedst at reservere bord i forvejen. Nyd din ferie!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.