FinanserFast ejendom

LCD "Vysokovo", Elektrostal: anmeldelser

Hvis du leder efter en lejlighed i Moskva, er begrænset i midler, men er ikke klar til at miste adgangen til hovedinfrastrukturen, være opmærksom på boligkomplekser nær Moskva. Nu bliver de mere populære og efterspurgte. På grund af sin egen infrastruktur og fremragende transport tilgængelighed vil beboere i sådanne komplekser aldrig føle sig fjernt fra hovedstaden. Vi vil gerne understrege LCD "Vysokovo" i Elektrostal. Dette er et fremragende projekt, der opfylder alle krav fra moderne beboere. Baseret på svar fra ægte beboere vil vi give projektet den mest objektive vurdering.

Om projektet

Projektet LCD "Vysokovo" er repræsenteret af tre 17 etages højhuse, der er opført i monolitisk murstensteknik, samt et flerhedshus af varierende antal etager. Huset med flere sektioner vil blive opført inden for rammerne af statsprogrammet på stedet for nedrivning af forfaldne boliger. Den unikke arkitektur, brugen af moderne materialer og innovative teknologier er, hvad der sætter projektet adskilt fra andre og gør det så attraktivt.

Husene viste sig at være smukke, spektakulære, og mange kalder dem et pryd og et syn på en lille by nær Moskva. Komplekset besatte et areal på 2,8 ha, hvoraf 700 lejligheder med forbedret planlægning dukkede op. Oprettelsen af udviklerens projekt var inspireret af europæiske komplekser, der var orienteret mod moderne beboers behov.

placering

LCD "Vysokovo" (Elektrostal) indtager den østlige del af byen. Til opførelsen af objektet blev krydset mellem Trudovoi og Zakharchenko gader valgt. Mange på fora henviser til nærhed af industriområder, røvning af elektriske tog. Men de virkelige beboere, der allerede har slået sig ind i lejligheden i huset, bemærkede ikke disse mangler. Desuden leverede bygherren dette på forhånd, så han brugte kvalitetsruder, der minimerer støj. Området med god økologi, helt ren luft - sådan beskrives de egentlige købere af fast ejendom, der er valgt til byggeri. Medinvestorer havde mulighed for at observere alle stadier af konstruktion gennem en cyklus af videoklip. Så bemærkede de, at begrebet maksimal mulig bevarelse af grønne områder blev lagt i projektet.

Transport tilgængelighed

Alle dem, der foretrak LCD'et "Vysokovo", henviste til den relative nærhed til hovedstaden og transporttilgængeligheden. For at komme fra komplekset til Moskva, skal du flytte i retning af Gorky Highway. Trafikken her er tæt, vejbelastning er ikke ualmindeligt, men på grund af genopbygningen af motorvejen og udseendet af nye vejkryds er det muligt at tilpasse situationen i den nærmeste fremtid. Fra metrostationen "Partizanskaya" til den nye bygning beboere komme på bussen nummer 399, afgang hver 15-20 minutter. Desuden er det muligt at nå komplekset med el-tog til Mashinostroitel station, fra det til huset kun 5 minutter i et roligt tempo.

infrastruktur

På LCD-området "Vysokovo" (RF, Elektrostal) vil der være en parkeringsplads på flere niveauer. I gåafstand fra det er de nødvendige faciliteter af social infrastruktur: børnehaver, skoler, klinikker, samt indkøbs- og underholdningscentre, cafeer, restauranter. Med hensyn til parkering: Hver beboer af komplekset kan desuden købe et bilsted og glemme vanskelighederne med at finde et tomt sæde ved hjemkomsten. Omkostningerne er ret høje, men for din bils komfort og sikkerhed kan du betale.

På LCD-området "Vysokovo" er der en børne- og sportslegeplads, blomsterbed og blomsterbed er brudt. Udvikleren tog sig af forbedringen af området, organiserede områder til gang og rekreation. Ikke langt fra de nye bygninger er et skovbælte med en stor malerisk sø: de første indbyggere har allerede udnyttet det. Hvis du vil leve væk fra trængsel og travlhed med støj, planlægger at uddanne dine børn i frisk luft, vil du helt sikkert lide projektet. Og vær ikke bange for fjernhed fra hovedstaden: Du kan når som helst komme til Moskva centrum både på personlig og offentlig transport.

Lejligheder, layout

Du er sikker på, at du er bekymret for boligfonden LCD "Vysokovo" (Elektrostal). Kommentarerne fra de første beboere bekræfter de mange planlægningsbeslutninger. Valget af købere tilbydes studios, lejligheder med en-, to- og tre-værelseslejligheder. Vi plejede at se studiosne meget små, men bygherren startede fra hver enkelt beboers komfort, så selv i studiet er der et komplet badeværelse, toilet, garderobe, et rummeligt køkken-stue og en balkon. To-værelses og tre-værelses lejligheder er repræsenteret af muligheder med kombineret og separat badeværelse, isolerede og tilstødende værelser - hver vil finde en god mulighed, baseret på smag præferencer og økonomiske muligheder.

Husene var komfortable, bygherren leverede fremragende varme- og lydisoleringsegenskaber til hver lejlighed, så selv de støjende naboer vil ikke forstyrre din fred. Samtidig lejes lejlighederne uden afslutning.

Prispolitik

Den demokratiske pris for lejligheder i LCD "Vysokovo" (Elektrostal) er noget der tiltrukker potentielle købers opmærksomhed. I øjeblikket er komplekset allerede bestilt, de fleste lejligheder er beboet, men salget fortsætter. Du kan stadig blive en glad ejer af fast ejendom. Udgifterne til lejligheder er 1,6-3,3 millioner rubler. Omkostningerne afhænger primært af det område, der indtager lejligheden. Samarbejde mellem bygherren og de største banker giver mulighed for at udstede et realkreditlån på gunstige vilkår.

Sammenfatning

Generelt var LCD "Vysokovo" (Elektrostal) fremragende. Layoutet af lejligheder, den vellykkede placering af den komplekse, tankevækkende infrastruktur, der er orienteret efter hver moderne borgeres behov i storbyen - er, hvad alle beboere noterer sig. Vi anbefaler på det kraftigste, at du lægger særlig vægt på komplekset. Sørg for at besøge det. Mange efter inspektion af territoriet og lejligheden gør en positiv beslutning. Til dato er der stadig ledige lejligheder, så alle har en chance for at blive deres heldige ejer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.