Hjem og familieGraviditet

Hvad kan ikke gøres under graviditet og hvorfor?

Graviditet er en særlig betingelse for en kvinde. Nu skal hun tage sig godt af sig selv, fordi moderens sundhed og velfærd direkte påvirker babyens fulde udvikling. Ja, der er mange forbud, men de er alle til gode.

Sandsynligvis er det ikke en hemmelighed for alle, at alkohol, rygning og især narkotikabrug har negativ indflydelse på babyens udvikling. Skadelige vaner påvirker udviklingen af hjernen, barnets generelle tilstand, fører til hypoxi og endda for triste konsekvenser. Når graviditet ikke er noget, der misbruges, og endda indånder røgen fra cigaretter og et par alkohol.

Når du er gravid, bør du ikke tage for varmt et bad. Høj temperatur fremkalder stærk blodcirkulation og forhøjet kropstemperatur. I de tidlige stadier kan dette føre til et abort, senere - til udseendet af kampe og for tidlig fødsel. Dette inkluderer vandreture i saunaen. Det er bedre ikke at risikere barnet og glemme sit besøg i et stykke tid.

Hvorfor kan du ikke rejse dine hænder til gravide kvinder? Med denne position er musklerne stærkt belastende, denne spænding kan sammenlignes med livmoderens tone, som igen kan provokere abort. På et senere tidspunkt, når barnet allerede har vendt sig til hovedpræsentationen, hæver hænderne indsnævring, begynder barnet at bevæge sig stærkt, og som følge heraf er muligheden for at bevæge sig i bekkenpræsentationen eller ledningsindpakningen ikke udelukket.

Mange mødre er meget interesserede i spørgsmålet om hårfarvning under graviditeten. Som det er kendt, er der mange forskellige kemikalier i hårfarvestof, derfor anbefaler gynækologer og børnelæger ikke denne procedure i første trimester, når foringen og formen af babyens organer er undervejs. I de følgende perioder anses farvningen ikke for skadelig, men det er dog bedre at anvende specialmalerier til dette formål og informere din frisør om din situation.

Hvorfor kan svampe ikke være gravid? Dette produkt har mange ulemper. Svampe er allergifremkaldende, de er meget dårligt absorberet af kroppen. Desuden er de dårligt fordøjet, de skaber en belastning på nyrerne, maven, og under graviditeten er orglerne og så videre en stor belastning. Det kan ikke siges, at svampe er fuldstændigt kontraindiceret, men deres anvendelse bør ikke være hyppige og moderate.

Det anbefales ikke at bære sko med høje hæle, men det er bedre at opgive det helt. Hælene giver en stærk belastning på ryggen, der forårsager træthed og jævn smerte. Der er belastning på benene, og det kan føre til åreknuder. Det kan ikke siges, at under graviditeten er det nødvendigt at helt afstå hælene, det er ikke nødvendigvis en ti-centimeter hårnål, en lille stabil hæl er mulig. Men ikke desto mindre er fraværet mere pålideligt, mor er mere behagelig at bevæge sig rundt, risikoen for fald falder.

Hvis mor gør sport, er det meget godt for barnet, han får meget mere ilt. Selvfølgelig, hvis det drejer sig om nogen kamp, ridning eller ekstrem sport, bør du ikke true dig selv i graviditeten, det er værd at stoppe for perioden med at bære barnet. Under alle omstændigheder træffes beslutningen om videreførelse eller ophør af træningen af den behandlende læge, baseret på moderens og barnets generelle tilstand. Overdreven stress kan føre til for tidlig fødsel.

Nogle mødre og daddies tror også på, at du under graviditeten ikke kan have sex. Dette er ikke helt sandt. Det fulde eller midlertidige forbud placeres af den behandlende læge i tilfælde af fare for abort eller andre indikationer. I andre tilfælde er sex endda nyttigt fysiologisk og psykologisk, og barnet er sikkert beskyttet af livmoderens vægge, blæren og fostervand. Men hvis at have sex forårsager smerte eller forårsager udledning, så er det nødvendigt at nægte det og konsultere en gynækolog.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.