Hjem og familieGraviditet

Kunstig fødsel.

Vi hører ofte, at det er nødvendigt at bruge midler til prævention for at undgå uønsket graviditet, og hvis besluttet mod graviditet, så gør en abort i de tidlige stadier, for at undgå alvorlige komplikationer for kroppen og for din psyko-følelsesmæssige tilstand.

Men der er tilfælde, hvor graviditeten og velkommen, og fortsatte godt og glad, og forældre glade, men ... opdaget defekten uforenelig med barnets liv på den næste planlagte eftersyn. Ja, det sker. Desværre er det ikke ualmindeligt i dag, som vi gerne ville.

I sådanne tilfælde, traditionelle metoder til abort er ikke længere muligt på grund af den lange sigt. Og lægerne har tyet til snarere grusom metode kaldet kunstig fødsel.

Hvad er kunstig fødsel?

Denne kunstige opsigelse af intrauterin liv i fosteret og dets bortvisning fra livmoderen. Denne procedure udføres i form af op til 20-22 uger af graviditeten.

Men for sådanne procedurer er strengt reguleret medicinske indikationer er udarbejdet af Ministeriet for Sundhed.

Indikationer.

- alvorlige misdannelser af centralnervesystemet (anencephalitis, goloprozentsefaliya, spinal brok, etc.)

- misdannelser af hjerte-kar-systemet, der er uforenelige med liv

- invaliderende misdannelser af bevægeapparatet

- alvorlig arvelig sygdom

- graviditet er en trussel mod en kvindes liv

Disse er ikke alle de vilkår, som tillader den udvej til disse barbariske metoder til abort, som kunstig fødsel.

Dernæst vil jeg gå direkte til beskrivelsen af denne ekstremt brutale mord.

Der er flere måder at fremkalde kunstige fødsel:

- "frugt påfyldning" eller saltvand abort, når posen af vand, der omgiver barnet og beskytter det, at nålen indføres hypertonisk saltvand. I dette tilfælde barnets død lang (24-42 timer) og frygtelige. Som i en længere periode frugten er næsten fuldt dannet, føler han og opfatter følelsen af smerte ligesom enhver anden person. Efter at hælde frugt slider og hun føler det er op til udbrud af sammentrækninger. For forekomst af sammentrækninger desuden administreret lægemiddel oxytocin som stimulerer uteruskontraktioner og føtal afvisning.

- accept af prostaglandiner og Mifegin. Denne fremgangsmåde er mindre pålidelig, da der er tilfælde af levende fødsel af fosteret, som derefter må dræbe ved fysisk (køling) eller kemisk (kaliumchlorid) metoder.

Omkostningerne ved kunstig fødsel er meget varierende afhængig af den valgte metode, og klinikker, og afhænger også udgifterne til medicin.

Konsekvenserne af kunstig fødsel.

Konsekvenserne kan være meget uforudsigelig, som det forekommer i de senere stadier af graviditeten, og en kvindes krop har længe været rekonstrueret og tilpasset til livet "for to", der efter fjernelsen af fosteret alle systemer og organer er "forvirret". De ved ikke, hvad de skal gøre nu. I det øjeblik en kvinde udsættes for en række patogene faktorer i miljøet. Resultatet kan være både umiddelbare komplikationer efter levering og langsigtede konsekvenser.

I en kvindes krop begynder hormonelle ændringer og immunsuppression, nedsat tolerance over for patogener af bakteriel infektion. Der kan føre til udviklingen af infektiøse og inflammatoriske sygdomme, såsom kønsorganer og ethvert andet organ, indtil udviklingen af sepsis (inflammation af hele bughulen).

For fjerntliggende konsekvenser inkluderer sekundær infertilitet.

Under alle omstændigheder, før planlægningen af næste graviditet bør undersøges nøje for begge parter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.