SundhedKvinders sundhed

Uønsket graviditet

Graviditet - er et særligt sakramente, kald af enhver kvinde og meningen med sit liv. Desværre, graviditet er ikke altid opstår, når ventede på hende. Uønsket graviditet er et alvorligt problem for de sidste mange år. Fra gammel år, kvinder komme med bestemte måder at undgå graviditet og dens afbrydelse. Mange af disse metoder er ekstremt skadeligt og endda dødelige. I det sidste århundrede i Rusland indtil 1954, blev abort forbudt ved lov. I dag, i mange lande er kvinder forbudt at slippe af med en uønsket graviditet.

Uønsket graviditet betyder, at en kvinde er ikke klar til et barn uddannelse på fysiske, moralske eller materialeegenskaber. Desværre er dette fænomen er almindeligt, især blandt unge piger. I 80% af tilfældene af graviditeten i 16-17 år ender i abort. Svangerskabsafbrydelse må ikke påvirke sundheden for kvinden og hendes evne til at få børn i fremtiden. Derfor bør spørgsmålet om uønsket graviditet behandles mere seriøst som muligt, og om muligt undgå det.

Men hvis alle de samme skete uønsket graviditet - hvad man skal gøre? Denne situation er en masse stress for kvinden. Hvis dette sker med en ung kvinde uden for ægteskab, så opstår spørgsmålet: om den vil være i stand til at hæve barnet og holde ham? Er det mor og far til barnet for at starte en familie sammen og opdrage et barn? Hvorvidt faderen i stand til at yde bistand til kvinden? Oftest svarene på disse spørgsmål er negative. Og afhængigt af hvor længe er varigheden af en uønsket graviditet, udført en medicinsk eller kirurgisk abort.

Uplanlagt undfangelse kan ske i familien. Moderne levevilkår tillader ikke hver familie for at have mange børn. Som regel familier er begrænset til et eller to børn. Men nu er hans kone kommer uønsket graviditet - hvad man skal gøre familie? Mand og kone skal veje sit ønske om at få endnu et barn, og økonomisk kompetence. Hvis faktorer favorisere fødslen af et barn, er det muligt, at kvinden er ikke værd at risikere dit helbred og abort. Under alle omstændigheder er dette et meget alvorligt problem, at familien skal løses i fællesskab af de to halvdele. Uønsket graviditet i familien kan blive til et ønske, hvis der er fred i familien, fred og forståelse.

Alle de oftere spørgsmålet "Hvordan at slippe af med en uønsket graviditet?" Wonder unge piger, der er i en vanskelig situation, og ikke ved, hvem de gælder. Graviditet blandt unge - et almindeligt fænomen, på trods af at fremme åbenhed af forældre og børn i sager om seksualundervisning. Så sker det, at unge piger og drenge til at blive seksuelt aktive uden at have tilstrækkelig viden for at sikre deres sikkerhed. Fraværet af prævention, misforståelser om forekomsten af graviditeten - alt dette fører til alvorlige problemer, som de unge ikke er i stand til at dele med deres forældre. De føler, at deres huse venter på misforståelser og skam, ikke støtte. Derfor er de ty til andre kilder, der kan hjælpe med at løse problemet med uønskede graviditeter.

Den første ting at huske er, at konsekvenserne af abort kan være meget, meget alvorligt - op til infertilitet. En fejl kan koste en formue at være mor. Samtidig, udseendet af børn i den periode, hvor kvinden er moralsk, psykologisk stadig meget barn - det ikke ofte føre til positive resultater. Derfor er den eneste måde - er at forhindre uønsket graviditet. Moderne medicin tilbyder en række måder at forhindre det. Enhver gynækolog vil give kompetent rådgivning til enhver kvinde. De vigtigste ting - at passe på sig selv og dit helbred, fordi ingen andre var i stand til at gøre det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.