Selv-dyrkningMålsætning

Du ved ikke, hvad du kan gøre hjemme i din fritid? Hjælp!

Ofte spørger vi os selv: "Hvad kan du gøre hjemme i din fritid?". I dette tilfælde sandsynligvis kommer til at tænke tanken om at sidde på internettet eller se tv. Men herunder mirakel af teknologi, næsten ingen ved præcis, hvad han ønsker at se, se. Så bladre gennem det endeløse bånd af nyheder på sociale netværk, og skifte kanaler, folk ikke bare bruge tid spildt, men også ødelægge synet.

Men hvad du kan gøre derhjemme i din fritid, hvis du ikke ønsker at gøre noget? Selvfølgelig kan du trække på hjælp fra blå skærme. Tja, hvis du har en dvd - så vil du ikke blive distraheret af unødvendige reklamer og links i netværket. Men hvis til din rådighed en computer, så prøv at hurtigt beslutte på filmen og begynde at se.

Vælg seriøse film, undgå meningsløs visning af amerikanske komedier. Så efter filmen showet kan du tage dig selv kompilere din egen anmeldelse. Forestil dig, at du er en filmkritiker: skal beskrive de stærke og svage sider af filmen, beskrive spillet skuespillerne forsøge at identificere de vigtigste idé. Du kan gøre dette for sig selv, på en enkel notesbog, og på nogle steder - så kan du dele dine meninger med andre og finde ligesindede.

Vi så en film og ikke ved, hvad du kan gøre hjemme i din fritid nu? Selvfølgelig er det værd at huske disse menneskelige venner som bøger. For at der ikke var nogen følelse af spildt tid, vælger klassiske værker samt bøger om psykologi og selvudvikling. Ved afslutningen af læsning at gøre skrive anmeldelser igen. Og hvis man læser for eksempel skrifter buddhistiske munke, der forsøger at meditere (hvis en ny mind-control-teknik - begynde at øve med det samme, etc ...)

Meditation - generelt en fantastisk måde at slippe af med træthed og nervøse spændinger. Det er perfekt til en person, der ikke ved hvad de skal gøre i din fritid derhjemme.

Kig efter bøger eller hjemmesider med opskrifter. I dag du nemt kan finde trin for trin instruktioner med, som alle kan lave mad selv de mest komplicerede retter. Vælg hvad du synes spændende og lækker, og fortsæt. Apropos mad, jeg ønsker at understrege betydningen af en sund kost. Kig efter opskrifter, der ikke vil bringe skade på din kropsform og sundhed.

Også, hvis du ikke ved, hvad de skal gøre i din fritid derhjemme, sende deres styrker til en normalisering af vægten. Ud over at madlavning sunde måltider, få aktiv. Start med en lille mængde motion, gør dem hver dag, og snart denne aktivitet vil vokse til et nyttigt vane. Blandt andet vil det være nyttigt at have en blog om vægttab.

Og almindelig notesbog med daglige registreringer om, hvad der sker i dit liv - en fantastisk måde at slappe af, men på samme tid til at træne sindet, ræsonnement på visse emner.

I sidste ende, er der mange former for håndværk og hånd-Maida. Bind et tørklæde, posheyte skørt væve Kugler af perler, tråd floss eller hud, begynder at forme tal fra salt dej ornamenter eller plast. Tegning - også en stor mulighed. Selv hvis du ikke er meget godt - tegne. Psykologer siger, at denne aktivitet - en af de bedste anti-depressiva.

Hvis du ikke ved, hvad du kan gøre hjemme i din fritid, gå udenfor. Selv hvis du ikke har nogen at gå, kan du gøre det alene. Besøg en kunstudstilling, gå til ballet eller bare vandre gennem parken, tænker om livet. Husk nyttigt alternativ til fjernsynet og computeren er der altid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.