TravelingRejsetips

Ferie i September på Krim-kysten

For at tilbringe deres ferie i september på halvøen Krim - den bedste belønning for dem, der havde hele sommeren til at strejfe den urbane "junglen". I begyndelsen af september, med lokale strande forsvinder hovedstrømmen af turister, solen er ikke at slå ned. Men på samme tid vejret er stadig varm glad for, at tillader svømme i havet og for at få en spektakulær blød tan. Priserne for mad og en række forskellige tjenester betydeligt reduceret. Indretning og resorts også falde i pris flere gange, såvel som for private erhvervsdrivende.

Når man planlægger en ferie i september, kan du forbedre deres ældre forældre eller børn i førskolealderen, det er den mest gunstige for dem. Ulempen ferie i September er blot, at børn i skolealderen på dette tidspunkt er det nødvendigt at køre til skole. På grund af dette, fans af fred og ro er ikke i stand til at tilbringe deres ferie i september, på kysten af Krim-halvøen.

Men ikke desto mindre, at feriesæsonen er stadig i gang. Hvis du foretrækker sandstrande, hvor bedre til at hvile i september, men i Jalta? I denne lille hyggelige by mange resorts, hvor på denne tid af året priserne for overnatning er reduceret betydeligt, og kvaliteten af den service er fortsat høj. Hertil kommer, at i Jevpatorija mange attraktioner. Elskere af historie og religion har mulighed for at lære mange nye ting for mig selv. Shallow havet langs stranden lige for dem, der forgiftet på ferie i september, med mindre børn. Et lignende billede tegner i Feodosiya denne tid af året.

Hvor kan hvile i september, de sande kendere af Krim romantik? Naturligvis skal du besøge Yalta, Alushta, Alupka, Livadia, Massandra og andre feriebyer, som ligger på den sydlige kyst Krim. På dette tidspunkt, gaderne er undtaget fra turist skarer, og du kan få sand fornøjelse fra at gå i disse byer. Desuden er antallet af tour ruter i august stadig ikke reduceret, så du kan besøge alle hjørner af Krim.

Behage feriegæster i september, og en overflod af frugt og grøntsager til lave priser. Det bidrager til denne lokale modnet afgrøde.

Offer overstiger efterspørgslen, og derfor priserne er faldende. Hertil kommer, Krim frugt er meget mere nyttigt import, der normalt pakket med madboder i sommermånederne.

Når man planlægger en ferie i september, sammen med børnene, du vil ikke fortryde det, hvis du går til Krim. September - den bedste tid for svømning og solbadning.

Hertil kommer, at tiden er gunstig for en romantisk tur. Par i kærlighed vil finde en masse smukke steder at være i stand til at gå på pension. Luften er fyldt med romantik.

Og for dem, der kan lide at rejse med din egen bil den bedste tid for resten ikke fundet. I september, er Krim veje ikke så proppet som om sommeren, så rejser på dem er ikke svært, og at finde en gratis parkeringsplads meget lettere.

Krim - er ikke kun hav, sol og strand. Dette sted har en utrolig historie, en afspejling af, som kan findes i lokalområdet. Enhver person mindst en gang bør besøge på halvøen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.