SundhedSygdomme og betingelser

Hvordan kan man lave igle terapi derhjemme.

Det er nu en af de mest populære metoder til at komme af med en flerhed af hudsygdomme er brugen af behandlinger med igler. Denne metode til behandling kaldes hirudotherapy. Og, til behandling af patienter, der anvender konventionelle flod igler, og særlig behandling. Lad os betragte den grundlæggende proces med forberedelse og agterliget terapi derhjemme.

Fremstilling af igler til sessionen hirudotherapy.

Begynde at forberede proceduren hirudotherapy er primært at forberede sig til behandling af godartet og igler at behandle huden af patienten et særligt værktøj før starten af sessionen. Men straks bør advares om, at alvorligt syge patienter til at sætte lægeiglen Kun kvalificeret girudoterapevt, der skal ikke kun lære historien om patientens sygdom, men også være i stand til at etablere en igle i den ønskede zone.

I tilfælde af pulmonal sygdomme behandling af igler i hjemmet resulterer i bedre sundhed og accelereret recovery-mode. Oftest formuleringen af lægemidler igler bærer sygeplejerske. En selvstændig iscenesættelse af igler er kun tilladt i de simpleste tilfælde, når smerten område er på hænder og fødder, og hvis sundhedspersonale tidligere trænet sin patient med alle de nødvendige bestemmelser for denne procedure.

Under visse lidelser og sygdomme igle terapi hjemme ved dig selv er strengt forbudt. Der er også de grundlæggende krav før og efter behandling med igler. På dagen for starten af installation og implementering af igler session, skal patienten ikke tage den præ-bad og bruge sæbe og diverse kosmetik. Inden for 3-4 timer før sessionen, skal patienten også afstå fra at ryge og drikke.

Før starten af sessionen læge typisk lå i butikken alle de nødvendige udstyr til at udføre denne procedure med, tidligere alle enheder prospirtovany. Installationsprocessen er igler, der tager girudoterapevt ren alkohol og glas med koldt vand og derefter begynder at smøre det syge område af patientens før montering af igler. Fremgangsmåden til behandling af huden udføres for at fjerne alle bakterier, som indeholder resterende lugte, fanget af igler, og får dem afsky og uvilje mod at holde sig til manden.

Også især påvirker både igle behandling i hjemmet, som vil finde sted på en regelmæssig basis, vil knytte sig til mennesker. Oftest patienten er i liggende stilling, og sidder kun i de tilfælde, hvor de igler er sat til mastoid ører. I alle andre tilfælde er patienten lov til at ligge. Girudoterapii hele proceduren varer normalt i området fra 30 til 90 minutter. Igler når monteret på den menneskelige krop er taget fra særlige banker for deres konserveringsmiddel opbevaring, med sine bare hænder. I dette tilfælde bør sundhedsarbejder få fat i en igle med to fingre i spidsen for afdelingen, og prøv så hurtigt som muligt at overføre det til huden til suge zone.

Ofte læger bruger lægeigler i fastende tilstand, som de sunde og velnærede igler kan være fuldstændig uegnet til behandling. Disse igler er ofte tilbageholdende med at knytte sig til det ønskede område af den menneskelige hud, så de ikke føler sult. Det er grunden til, igle terapi derhjemme kræver særlig overvågning af den professionelle sundheds- og patientprøver igler. Godartede medicinske igler viser tilstrækkelig permanent fodring adfærd, så du straks kan afgøre, hvorvidt de er sultne.

Leech terapi i hjemmet er stort set smertefri og proceduren er en god måde til hurtigt at komme sig efter sygdom.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.