SundhedSygdomme og betingelser

Hvis et barn srygnul springvand: hvad er årsagerne og hvad de skal gøre

Processen med at fodre din baby er altid en masse spørgsmål. Det vigtigste øjeblik kommer, da hans mor for første gang sætter sit skattekiste. Amning vil hjælpe med at holde barnets helbred. Men meget ofte i færd med fodring er der én vanskelighed, der forårsager angst hos mødre. Det er rigeligt i regurgitation. Hvis et barn srygnul springvand én gang - det er ikke så skræmmende. Meget værre, hvis det sker jævnligt under fodring tid. Men fortvivl ikke, og bekymre sig, fordi barnet overføres moderens tilstand.

Som knappe og rigelige opstød er baseret på den samme grund. I virkeligheden er der masser af dem. Måneder gamle baby spytter op primært på grund af den svage peristaltik, uformet fordøjelsessystem, muskelsvaghed samt forkert beslaglæggelse af patten, der fører til luft synke. Ofte sidstnævnte opstår under modermælkserstatning, hvis brystvorten ikke er helt fyldt med mælk. Hvis på tidspunktet for fodring baby suger grådigt, så maven og kommer ind i luften, så søger. Ved opstød i øvrigt kan føre og forkert kropsholdning under fodring, især hvis barnet bevæger hovedet.

Hvis du forsøger at erstatte en blanding eller overføre deres barn til en anden fødevare, skal du ikke blive overrasket over, at barnet spytter op blandingen. Det er i dette tilfælde sker. Men der er mere tungtvejende grunde, forårsaget af neonatale sygdomme i fordøjelsessystemet. Læger mener, at forsinkelsen i fosterudviklingen, præmaturitet, hypoxi også bidrage til den hyppige opstød. Hvis et barn srygnul springvand pludselig, så mest sandsynligt, at barnet har lidt en krampe af pylorus. Med regelmæssige udbrud af fødevarer krummer bedre vise børnelæge.

Hvad skal man gøre, hvis et barn srygnul springvand

Især bør være opmærksomme på, hvordan du lægger barnet til brystet. Du skal sørge for, at mens fodring baby indfanger sammen med brystvorten og areola. Arranger praktisk at den øverste del af kroppen af barnet blev rejst. Ved vejrtrækningsbesvær har chips, er du nødt til at rense hans næse. Før servering, anbefales det at sprede sig på hans mave. Og hold "kolonnen" ville være godt efter baby, blidt strøg og klappede rygsøjlen. Meget nyttigt det vil være at foretage en let massage maven. Anvendt på brystet anbefales til det første barn ønsker, at man undgår lange pauser mellem fodringer. I dette tilfælde vil barnet ikke grådigt sluger mælken, og med det i luften. Det under søvn barnet kvalt at gylpe mælk under madrassen vedlægge den foldede ble eller håndklæde, og leder af barnet, tænde flanke.

Når du har brug for seriøs hjælp

I de fleste tilfælde, opstød til sidst ophøre, hvis du følger reglerne ovenfor beskrevet eller er blevet mindre hyppige. Men det sker, og så barnet srygnul springvand på grund af neurologiske eller mave-tarmsygdomme. I dette tilfælde, skal du konsultere en børnelæge. Og jo mere er der opstød, jo mere sandsynligt er det nødvendigt at besøge en læge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.