SundhedSygdomme og betingelser

Hæmorider hos kvinder: Symptomer og komplikationer

Til dato, hemorrhoid er en ret almindelig sygdom. I dette tilfælde, det meste af det der sker i rimelig halvdel af menneskeheden. Det skal bemærkes, at når de udvikler hæmorider hos kvinder, symptomer normalt ikke afviger meget fra den klinik, som er tilgængelig hos mænd.

De vigtigste manifestationer

Det kliniske billede af sygdommen involverer flere karakteristiske træk. I første omgang under handling defecation iagttages alvorlig akut smerte i perianale region. Det sker, når en traumatisk hæmorroider passerer gennem hulrummet afføring. Dette gælder især i de tilfælde, hvor afføring har også tætte struktur.

Hertil kommer, at symptomerne på hæmorider hos kvinder omfatter i deres liste med udvælgelse af blod af purpurrød farve. Dette sker umiddelbart efter den handling af afføring. I dette tilfælde betyder det røde blod ikke blandes med afføring, og er placeret på det. Desuden kan det ses på toiletpapir.

Det skal også bemærkes, at hvis der er en hæmorider hos kvinder, symptomerne ikke altid har en konstant og ensartet karakter. Faktum er, at smerten i denne sygdom generer patienten under selve afføring, og i flere minutter efter det. Endvidere er der en gradvis omdannelse af smerte i kløe og / eller brænding. I dette tilfælde, at patienten føler sig ofte et stort ønske om at tage et brusebad. Det er værd at bemærke, at det i nogle tilfælde hjælper, men kun indtil den næste handling afføring.

I så fald, hvis der er eksterne hæmorider hos kvinder, symptomer vil blive suppleret med tilstedeværelsen af patologiske dannelse i perianale region. Få denne diagnose kan kun være en læge. For dem, der aldrig har mødt sygdommen, jeg ved, hvad det ligner eksterne hæmorider hos kvinder, vil et foto hjælpe bedre end nogen historier. At finde dem er ikke så svært.

komplikationer

Hvordan man kan udvikle hæmorider hos kvinder? Ovennævnte symptomer og fremmest er kendetegnet for sygdommen i de tidlige stadier af dens udvikling. I så fald, hvis det begynder at gøre fremskridt og når betydelig sværhedsgrad, er det sandsynligt, at der opstår væsentlige komplikationer. I tilfælde af hæmorider, er det først og fremmest tale om kraftig blødning som følge af traumer hæmorroiden. Nogle gange er det så stærk, at direkte truer patientens liv. Desuden med betydelig ekspression af hæmorider kan være et tab af hæmorider fra anus. Hvori sådan uddannelse er ofte krænket anal sphincter. I dette tilfælde, at patienten føler sig meget stærke smerter.

Sommetider uschemlonny ringmusklen hæmorider ikke har tid til at frigive, så hans død begynder. I tilfælde af sådanne komplikationer bør udføres kirurgi så hurtigt som muligt, for hvis du ikke gør det, er det muligt at udvikle endnu større problemer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.