HjemlighedHavearbejde

Når at plante frøplanter af tomater?

Når at plante frøplanter af tomater? Foråret er kommet - og gartnere og avlere er igen fuld af bekymringer. Allerede siden januar og februar er der valg af arter og sorter af tomat, agurk og andre vegetabilske afgrøder til plantning. Og, selvfølgelig, hver gartner reflekterer over temaet: når at plante frøplanter af tomater og andre afgrøder? Forudsige, hvad året vil skille sig ud, er det meget vanskeligt. Det springer kold eller varm, sommeren er tør eller regnfuldt? Det endda meteorologer usandsynligt at bede dig.

I dag vil vi tale om de frøplanter af tomater, som i vores haver er en af de mest populære kulturer.

Den novice gartner nemmest at navigere vejledningen på frøpakningerne. Selv, selvfølgelig, det er ikke et universalmiddel for alle dårligdomme. Hvornår plantning frø af tomat kimplanter optimale, når frøplanterne er plantet i jord, som modning der er omtrentlige og i en meget bredt område. Så det er altid en risiko for at plante for tidligt eller for sent.

I det første tilfælde, de planter peresidit 'vil i potter i vindueskarmen udvides og sandsynligvis' vil flytte til et fast bopæl "er ikke først efter pick, men med blomster. Bush bliver nødt til at vænne sig til en seng i en mere moden alder, og gartner tage sig af rekvisitter.

Når soen frøplanter af tomater du kan komme for sent, mister du dyrebare varme dage. Andre har stærke buske pryder tomater i haven, og du stadig fuld af vindueskarmen potter.

Hvordan kan det være? Her kommer vi til de støtteordninger tips erfarne gartnere og opdrættere videnskabsfolk. For eksempel er den berømte Oktiabrina Alekseevna Ganichkina anbefaler når at plante tomat frøplanter. I sine mange års erfaring, for den midterste bandet Rusland optimale tidspunkt at plante frøplanter af tomatfrø - midten af marts, at antallet af omkring 10-15. Det var på dette tidspunkt blev hun inviteret til at udfylde den forberedte, forarbejdede vitriol og befrugtede de jorden tørv potter. De plantes et frø og anbringes i et varmt sted (22-25 grader Celsius).

Postemergent produceret vernalisering planter - et par dage de holdes i lyset, men ved en lav temperatur (ca. 16 grader Celsius). Derefter blev temperaturen hævet, kravet om høj lys tilbage. I potter eller kopper spirer tilbringer 50-60 dage afhængig af sorten og vækstbetingelser. Strøelse foretages samtidig med pick, hvor planten har nået en højde på 20-25 centimeter har ikke kun de 5-6 løvblade, men ofte har brancher (suckers former) og har en blomsterknop eller en børste.

Selvfølgelig, for hydroponic (balkon) tomat kultur, samt de nordlige regioner af ordet, når at plante frøplanter af tomater, skiftede til en tidligere - i slutningen af februar og begyndelsen af marts. Samtidig plantning af frø af tomat kimplanter til de varmere regioner ændrer sig ikke væsentligt, er det stadig den samme midten af marts. Skift kun hastigheden af modningen, og de sorter, vil sandsynligvis være mindre kulde tolerance.

Vores bedstemødre og mødre også var beslutte, hvor at plante frøplanter af tomater til midten eller slutningen af marts. Men talen var ikke om tørv potter. Oftest i løbet var de pakker af mælk til at skære væggen eller blomsterkasser (hvis frøene sået, og ofte hele pakken). Også ikke mindre populære plantning frø af tomat kimplanter i kopperne fra yoghurt eller creme fraiche. Men her, oftere det blev plantet et par frø i et hul, og derefter foretaget udtynding. Fartøjer med kimplanter afregnes først på tavlen på batteriet i lejligheder eller andet varmt sted. Så, vindueskarme, vindue og ofte med forskellige hylder, "forvoksede" unge planter.

Nogle bruger for, hvornår at plante frøplanter af tomater, kan udvindes fra "månekalender". Nu selv den elektroniske udgave af denne trofaste assistent gartner dukkede op. Bare glem ikke om sund fornuft, selvfølgelig. Beslutningen - når at plante tomat frøplanter - stadig op til dig. Kun du beslutte, hvordan og hvornår du lader dette spændende eventyr med alle de ubekendte.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.