Nyheder og SamfundBerømtheder

Fodboldspiller Zvjezdan Misimovic

Stjerne af kinesisk fodbold, en spiller er kendt for sine opførelser af det tyske hold, såvel som for landsholdet i Bosnien-Hercegovina Zvjezdan Misimovic er en af de bedste spillere, der spiller i den situation at offensive midtbanespiller. Pasami assists og mål, han er i stand til at fængsle selv de mest krævende fans. Zvezdan blev født i München i juni 1982.

unge karriere

Tidlig karriere berømte fodboldspiller blev afholdt i Tyskland. I perioden lykkedes op til 18 Misimovic at spille for de fire klubber, herunder "Nord Lerhenau", "Forstenrid", "Gartenshtadt Trudering" og München "Bavaria". Der viste han sig som en god spiller, som han var flere gange inviteret til den vigtigste del, mens handler i dublerede Bayern.

Senior karriere

Under den dobbelt i sin første store Zvezdan hold brugte han 102 kampe og scorede 44 mål mellem 2000 og 2004. Så var der den "Bochum" og "Nürnberg", hvor spilleren fungerer som værdig som nogensinde.

Men det vigtigste i den tyske del af karrieren for en fodboldspiller begyndte 2008/2009 sæsonen, som han har brugt i "Wolfsburg". I løbet af denne sæson Zvjezdan Misimovic spillet 65 kampe og scorede 17 mål og indstil Bundesliga rekord ved at gøre 20 assists.

I 2010 blev den midtbanespiller ikke nødvendig klub. Men han behøvede ikke at bekymre sig - kontrakten med "Bavaria" og interesse "Hamburg" gjorde det muligt at fortsætte en karriere i en af de bedste ligaer i Europa. Imidlertid har fodbold overraskede alle og gik til "Galatasaray" i Tyrkiet. Men der er det ikke et forhold til træneren. George Hadzhi straks viste, at holdet ikke har brug Misimovic.

Allerede i det næste år kom nyheden, siger, at i Rusland kom Zvjezdan Misimovic. Billeder atlet T-shirt "Dynamo" har bekræftet rygterne. I Moskva, alt gik så glat som forventet, fordi placeringen af offensive midtbanespiller allerede har spillet Semshov og Voronin. Men dette forhindrer ikke Zvezdanu finde sted i bunden, lad det og tog et år.

Min klasse fodbold vist i slutningen af sæsonen. Han alene var i stand til at lede et team for, og gjorde særdeles godt. Midtbanespiller på en usædvanlig måde for sig selv var i kamp, leverede hans kolleger klub hjælper og han scorede otte gange.

På tærsklen til den sidste kamp på "Dynamo" træner dilemma: sætte Misimovic førende hele tiden, eller Voronin Semshovym der havde problemer med disciplin. Silkin vigtigste fejl var, at han besluttede at sætte alle tre sammen. Seks måneder senere Zvezdan viste sig igen unødvendig link.

kinesisk periode

"Hamburg" venter stadig på en fodboldspiller i deres rækker, men denne gang har han besluttet på sin egen måde og var ikke tager fejl. I de to foregående hold lidt midtbanespiller chok, så Kina er blevet for ham en balsam for sjælen.

Allerede i den første kamp viste han sin klasse Zvjezdan Misimovic. Fodboldspiller straks faldt i kærlighed og journalister, som fejrede sin oprigtighed. Et salg af T-shirts med navnet på Zvezdan slå alle tænkelige rekord.

Coaches, spillere og teamledelse er heller ikke efterladt, fordi de straks gjort det klart, at i fodbold kom i teamet. Siden da, Hong Lei i start lineup, samt eventuelle straf og hjørnespark har tillid til ham.

Takket være den kærlighed af fans Misimovic åbnes helt og blive en bedre spiller, en rigtig holdleder. The China Cup finalerne midtbanespiller giver to assists og blev endnu mere elsket afspiller. Dette skyldes, at transmissionen hjælp "Guizhou" at blive den første gang i sin historie, de mestre.

Fans har endda opfundet en særlig sang, og tribunerne begyndte at hænge flag Bosnien. Træneren var meget stolt flok Misimovic-Muslimovich, i virkeligheden er det blevet den bedste spiller i ligaen som assistent, der giver 13 assists.

Men ingen der kan ikke vare evigt. Og i 2014, den fodboldspiller sagt om pensionering. Grunden til dette var manglen på en passende bolig i Kina, samt ønsket om at se mere af hans familie.

Men bare fordi han ikke kunne komme væk. Snart Misimovic fra holdet venstre, og andre centrale aktører, og klubben i toppen af mesterskabet forvandlet til en outsider. Derfor offentligheden begyndte at lægge pres på klubben, og til at kræve tilbagelevering af Zvezdan klub. Snart Præsident Van Golin bukkede under for klubben og gik til München for at overtale spilleren til at vende tilbage.

Forhandlingerne var en succes, Misimovic returneres. I lufthavnen blev han mødt af glade fans, der gjorde plakaterne "Vor Frelser!" Gav blomster og spillerne rystede hænder på.

Spil til landsholdet

Generelt har det internationale fodboldforbund karriere udviklede sig meget godt. Allerede i 1998 Zvjezdan Misimovic spillede for ungdomsholdet Jugoslavien spillede i kategorien op til 16 år. Fra 2000 til 2002 lykkedes det ham at spille yderligere to ungdomshold - op til 19 og op til 21 år.

Og i 2004 midtbanespiller var i den voksne landshold i Bosnien-Hercegovina, hvor han med succes udført indtil 2014. I denne kommando holder han rekorden for antallet af spil, der spilles i line.

Club og personlige resultater

Tysk mester Zvjezdan Misimovic blev to gange: første gang i "Bavaria" i 2002/2003 sæsonen, og den anden - med en "Wolfsburg" hold er allerede i 2008/2009 sæsonen. Tyskland Cup fodbold dukkede op i indsamling takket være spillet i den samme "Bavaria".

I Cup i Rusland kun lykkedes det ham at deltage i den endelige og at nøjes med en sølvmedalje. Kinesisk er "Guizhou" gav Zvaezdanu mulighed for at føle Cup og Super Cup i Kina i 2013 og 2014, hhv. Af personlig præstation - prisen "atlet 2013" i Bosnien-Hercegovina.

Et interessant faktum i sidste ende. Mange mennesker tror, at Zvjezdan Misimovic - muslim. Det er dog ikke. Den fodboldspiller i et interview sagde, at han er ortodoks, og gå i kirke, men sjældent.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.