Nyheder og SamfundBerømtheder

Sandra Roelofs - hustru til tidligere præsident Georgiens Mikhail Saakashvili. Biografi, personlige liv

Når i 1993 den hollandske statsborger i Kongeriget Sandra Roelofs mødt med en dejlig georgiske studerende Mikhail Saakashvili, kunne ingen forestille at i fremtiden venter skæbne at blive gift med formanden for Kaukasus republik. Som First Lady of Georgia, hun aldrig åbent greb ind i politik, men samtidig har altid været en pålidelig støtte for sin mand.

Uddannelse og hobbyer

Sandra Elisabeth Roelofs blev født den 23. december 1968 i den hollandske by Terneuzen. Nationalitet det - flamsk. Som barn, Sandra ønskede at være en forfatter. Udgivet hendes tidlige historier under falsk navn. Hun studerede ved Institut for Fremmedsprog (Bruxelles) og Det Internationale Institut for Menneskerettigheder (Strasbourg). Ved erhverv - en advokat og en tolk. Ud over sin fødeby hollandsk sprog taler flydende engelsk, tysk, fransk, russisk og georgisk. Han nyder at spille klaver og fløjte, er velbevandret inden for faget.

Møde med Michael og bryllup

Sandra Roelofs første besøg i Georgien fandt sted endnu før jeg mødte sin mand. Efter endt uddannelse, gik hun til at arbejde i Røde Kors og i 1992 besøgte Kutaisi på en humanitær mission, bringer med sig 20 kg havefrø fra Holland. Næste år forberedt Roelofs skæbnesvangre møde med en ung smuk georgisk. Michael og Sandra mødtes i Strasbourg i den studerende cafeteria for Institut for Menneskerettigheder. Der, den kommende formand for Georgien var en praktikant, og hun deltog i kurser, før du arbejder besøg i Somalia. Posing Sandra Saakashvili sagde, at han var kommet fra Georgien (som på engelsk er titlen på hans hjemland), men ikke den ene i Amerika. Tall og fornem mand faldt straks Roelofs at smage, og hun faldt i kærlighed med det ved første øjekast. Siden den tid, de unge næsten aldrig skiltes.

Et par måneder efter den skæbnesvangre møde fløj til New York, Sandra Roelofs. Den biografi af denne periode i hendes liv er meget rig: Det kombineret arbejdet i de grene af store hollandske virksomheder og menneskerettigheder fra Columbia University og var at få klar til brylluppet med sin udkårne. Ægteskab af unge blev registreret November 17, 1993 i New York. Ceremonien var beskeden, at bruden og gommen var almindeligt tøj. Gifte nygifte ankom i Tbilisi, på samme sted og storslåede bryllup. Bryllupsrejse Sandra og Michael fandt sted i den ukrainske hovedstad, hvor unge mand studerede ved Det Naturvidenskabelige Internationale Forbindelser University. Taras Shevchenko i Kiev.

Sandra Flytning til Georgien

I 1995, Mikhail Saakashvili blev far for første gang: konen gav ham førstefødte Edward. Et år senere, den glade far bragte en ung kone med hendes søn i Tbilisi. Der er en kvinde fik et job på den hollandske konsulat og en gren af Røde Kors Komité. Sandra lærte den georgiske sprog og hurtigt tilpasset livet i hjemlandet af sin mand. Fra 1999 til 2003 hun underviser i fransk i Tbilisi Universitet. I 2005 fødte hun en anden søn. Drengen blev opkaldt Nikoloz. Samtidig offentliggjorde hun sin selvbiografi, der fortæller om hans bekendtskab med sin mand og bor i Amerika.

Livet i status for den første dame

Efter hjemkomsten til Georgien, begyndte Michael at tage aktiv del i det politiske liv i landet. I november 2003 var der en Rose revolution i Georgien, da formanden for statens Eduard Shevardnadze trådte tilbage. Saakashvili var en af de mest aktive af arrangørerne. Det var hans 25 januar 2004 det georgiske folk valgt deres præsident. Sandra Rulofs den første dame af landet. Fra det øjeblik hun begyndte at føle den øgede opmærksomhed i medierne på hans person.

Altid elegant klædt og reserveret, ligesom hustru Saakashvilis georgierne. Hun havde ikke klatre i politik, men foretrækker at beskæftige sig med børn og velgørenhed. Forsøger at vise sin nærhed til de mennesker, gik Sandra til at arbejde som sygeplejerske på et hospital. Fra tid til anden Roelofs anerkendt Georgiens kærlighed, som hjalp hæve autoritet sin mand. Men samfundet er blevet gradvist desillusioneret med Mikhail Saakashvili. bølge af utilfredshed er steget i landet, når det blev kendt, at den første dame hviler med børn i udlandet, at tilbringe en dag på 15 tusind dollars fra statskassen. Troværdigheden af præsidentens familie begyndte at falde. Medierne begyndte at dukke forskellige ubehagelige rygter om Saakashvilis kone. Sandra tilskrives jødisk oprindelse, skydning i pornofilm, arbejde amerikanske efterretningstjenester. Tilbagevise sådanne påstande var svært, så mange mennesker foretrækker at tro på dem.

I formandskabet for hendes mand grundlagde Sandra Roelofs en velgørende ikke-statslig fond "Soho", engageret i at hjælpe børn, handicappede, pensionister og andre kategorier af mennesker med behov for beskyttelse. I 2007 gift med Saakashvili i Kiev modtog prisen "Woman of det tredje årtusinde", tildeles de mest fremtrædende kvinder i dag.

Afgang fra Georgien og skæbne

Titlen på første dame Sandra havde næsten 10 år. November 17, 2013 præcis to årtier efter hendes bryllup med Roelofs Saakashvili skrev i sin afskedsbegæring. Efter dette, den tidligere præsident for Georgien sammen med sin kone og børn fløj til Bruxelles og derefter i De Forenede Stater. I 2014, i sit hjemland Saakashvilis flere straffesager er blevet indledt, samt beslaglagte genstande og bankkonti af hans familie. Efter at have forladt Georgien Sandra skrev på sociale netværk, håber han snart at vende tilbage til det land, som blev hendes andet hjem. Men mens hendes ønske ikke var opfyldt.

I sommeren 2014 blev det kendt, at Roelofs og kolleger på WHO skulle flyve på et arbejdsbesøg til Australien på Boeing, som blev skudt ned i himlen over Donbas. I sidste øjeblik skiftede hun mening og besluttede at blive i Holland med sin søn, og det reddede hendes liv. Alle hendes kolleger, der flyver til den berygtede flyet døde. Dette Saakashvili sagde på ukrainsk tv-kanal.

Livet i dag Roelofs

Nu er den tidligere formand for Georgien forsøger at gøre en politisk karriere i Ukraine. Sandra var stadig engageret i sociale aktiviteter og støtte en ægtefælle i alle hans bestræbelser. I foråret 2015, hollandsk direktør J. Smits lavet en dokumentarfilm om Roelofs "At være med præsidenten." I det publikum præsenteres biografi af Sandras personlige liv på det tidspunkt, hvor hun var den første dame for Republikken Georgien. Efter at have set filmen bliver det klart, at på grund af denne viljestærk og ambitiøs kvinde til sin mand formået at blive præsident.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.