Nyheder og SamfundKultur

Hvad er Khrushchev, om de vil købe det?

det sekundære boligmarked er fuld af udtryk, som kan virke forvirrende. Den Stalin forskellig fra brezhnevki og hvad Xruschevka? Højhuse bygges i Sovjetunionen, på tidspunktet for byggeriet ofte omtales, det vil sige, for nogen af herskerne i huset blev sat i drift. Dette er en forholdsvis apt definition, som man kan forudse eventuelle vanskeligheder og nuancer, der vil stå, når de køber en lejlighed.

billige boliger program

På regeringstid havde Nikity Hruschova at starte staten programmet for billige boliger for alle. Teknologier er blevet udviklet til hurtigt at bygge huse af præfabrikerede betonkonstruktioner. I det store og hvad er Khrushchev? Denne lille lejlighed med lavt til loftet i panelet eller murstenshus. Med udgangspunkt i en stålramme viste sig at være for dyrt, så et panel Khrushchev bygning lignede en kæmpe designer - med planter leveres med klar-panel vinduesåbninger, kun 'hus for at hente tegningen "forblev på plads.

Der er mange klager over boliger, der blev bygget på denne teknologi, men det er værd at hylde programmet - på grund udeshevlonnomu maksimere og fremskynde opførelsen af hundredtusinder af familier kunne få et separat hus med fælles faciliteter.

Hvad er Khrushchev?

Hvis listen over de mangler, den billige boliger er ikke særlig behageligt, men i forhold til en fælles eller arbejdstagere kaserne - ridning drømme. Alt for tynde vægge med ingen lydisolering mellem lejligheder tilbage lidt plads til respekt for privatlivets fred for personlige liv. Home-Khrushchev dårligt holdes varm, og konstruktionsfejl tilfældigvis forfærdeligt - og i nogle tilfælde var det muligt at holde sin hånd mellem paneler af ydervæggen. Selvfølgelig klodrian aktivt dømt, men at afhjælpe mangler ofte til dig selv.

Som køleskabet havde stadig at akkumulere et par år at stå i kø, det viste sig at være meget bekvemt indbygget køkken Khrushchev kaldet vinter køleskab. Under vinduet køkken var en særlig boks til opbevaring af produkter, hvor temperaturen holdes lav om vinteren. Ganske store skab i gangen blev bogstaveligt uerstattelige.

Evolution Apartments

Hvis vi sammenligner stalinka, Khrusjtjov og brezhnevki, bliver det klart: Der var ingen tvivl om komfort af beboerne. Stalin slog en lejlighed plads og en form for luksus, men de er til rådighed for et meget snævert lag af befolkningen. Højt til loftet, udsmykkede design af facader og trapper, soliditeten af konstruktionen - det blev designet til højtstående officerer, ærværdige forskere og andre hædret borgere. Derfor, når de begyndte at dukke op hjemme-Khrushchev, almindelige dødelige havde pludselig en mulighed for at komme tættere på drømmen om dit eget hjem.

Til ære for de sovjetiske bygherrer, manglerne i små lejligheder forsøgte at løse det. Kort efter deres første hruschovok optrådte lidt mere rummelig muligheder, og derefter, allerede er under Leonid Brezhnev, de såkaldte lejligheder med forbedret design. Mange eksperter er enige om, at brezhnevki værre end Khrushchev - manglerne er blevet afhjulpet kun delvist, og fordele ikke tilføjet.

planlægning Egenskaber

Hvad er Khrusjtjov og hvad hun ser ud? Det første, der fanger øjet, det er ganske smal trappe til de smalle spænd. For at løfte møbler til en stige, skal du vise vidundere manøvredygtighed.

Entré i en lille størrelse Khrushchev er også meget tæt, og det bliver endnu mindre, fordi det generelt forsøgt at gøre køleskabet, passer ikke ind i det lille køkken. Den oprindelige layout var WC; Hvis rummet er mere end én, de har tendens til at være relateret. Det vil sige, et værelse var en kontrolpost.

Da de begyndte at forbedre planlægningen, fælles badeværelse og nogle af værelserne er steget. Samtidig forblev dårlig lyd isolering, der forsøger at løse ved hjælp af vægtæppe.

Moderne renovering i Khrushchev

På trods af de åbenlyse mangler i Khrushchev s hjem, kan moderne bygning teknologi forbedre situationen betydeligt. Eftersyn af vandforsyning, ledninger og varmesystemet er suppleret med en ydervæg isolering. Selvfølgelig, højden af loftet er ikke en elevator, men klimaet i lejligheden varierer betydeligt i retning af komfort.

Hvis vi mener, at en plads i en fem-etagers lejlighed er lille, er det muligt at konvertere en lejlighed i en temmelig hyggelig studie. Skillevæggen mellem køkken og badeværelset kan let fjernes (det er ikke bærende væg), skyldes som rummet udvides betydeligt. Indgangen hall er også forbundet til beboelsesrum er rummet ikke optimeret skillevægge og designløsninger.

Er det værd at købe?

Man kan ikke sige, at det sekundære boligmarked billigere end nye bygninger. Meget afhænger af placeringen af bygningen, tilgængeligheden af udviklet infrastruktur og beboet der, bekvemmelighed trafikknudepunkter, parker og rekreative områder i nærheden. Men i gennemsnit, Khrushchev lejligheder meget billigere i dag.

Hvad Khrusjtjov ikke købe? Den første ting at kontrollere, om huset er inkluderet i genopbygningsplan for byen som en bygning med henblik på nedrivning. Foretaget i større reparation af kommunikation - en stærk plus til fordel for købet. Der bør være nogle penge på vedligeholdelse, hvis det er påkrævet, samt væg isolering. Dette øger energieffektiviteten i boliger og reducerer udgifterne til opvarmning eller air-condition i lejligheden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.