Nyheder og SamfundKultur

Bibliotek i Moskva: et nyt udseende velkendte institutioner

Nogen i dag ville aldrig skille sig af med moderne gadgets, men foretrækker at elektroniske udgaver af aviser og blade i deres papir modparter. Der er dem, for hvem der ikke er noget pænere velkendt raslen af bogsider. Mærkeligt nok, biblioteket i Moskva forsøger at tage hensyn til behovene hos både.

Den nye look bibliotek

De gør ikke kun levering af bøger, men også tilbyder en masse muligheder for en behagelig og nyttig tidsfordriv: sprogkurser, klubber, møder med forskellige mennesker, lære det grundlæggende i computerkendskab, og selv gennemføre fotooptagelser. Undergår forandringer i den arkitektoniske udseende af biblioteket i Moskva og en anden tilgang til afviklingen af event management.

Disse forskellige læsere

Tilgængeligheden af gratis tjenester, individuelt design, komfortable møbler tiltrække læsere i alle aldre, sociale og professionelle status: arbejdsløse, studerende, fagfolk, pensionister. Hver af dem finder noget for enhver smag. En separat arbejdsområde er at arbejde med særlige læsere. De, der ikke altid er i stand til at føre et fuldt liv på grund af deres helbredstilstand.

Bibliotek i Moskva - er et center for kulturel og sociale liv, der søger at give sine læsere en bred vifte af publikationer, adgang til elektroniske ressourcer, henvisning og retssystemer. Hvis det er nødvendigt, bibliotek personale yde rådgivning.

Tour de usædvanlige storbyområder biblioteker

De mest usædvanlige biblioteker i Moskva. Hvad er de? Lad os finde ud sammen. Og vi starter med institutioner, hvis primære målgruppe - unge. Moderne og komfortable interiør, computere og gratis trådløst internet, digitale biblioteker - alle de tjenester af læserne af den russiske stat Bibliotek for unge voksne.

Tjenesten BBWG bygget ved hjælp af RFID-teknologi. Når alle aktiviteter for samling af bøger i biblioteket og deres tilbagevenden er læserne selv. I beliggende i lobbyen lobby installeret kopimaskine, en scanner, en informations kiosk. Kan drage fordel af dem alle udfordrere, selv i fravær af poster i biblioteket. Hertil kommer, at biblioteket er attraktiv ved tilstedeværelsen i den af psykolog og den nuværende klub. Med hensyn til de handicappedes behov, for dem er udstyret med specielle ramper, elevatorer og toiletter.

En rigtig skat, der holder trykte manuskripter, gamle Tomes, moderne videnskabeligt arbejde og publikationer, er Lenin Bibliotek. Moskva - en by, hvor der er flere grene af dette bibliotek, nummerering i deres fond på over 45 millioner bøger. Traditionelle RSL blev involveret i programmer til formål at modernisere og genopbygning af gamle bøger. Det giver også plads til sidstnævnte til at opfylde de nødvendige betingelser.

En fuld "tredje" sted i dag er biblioteket. Dostojevskij. Blandt dens attraktive funktioner omfatter tilstedeværelsen af en behagelig og uformel atmosfære, nice møbler, personlige skabe med nøgle, Kontorfællesskaber. Men det vigtigste "chip" af biblioteket er dens virkemåde: besøger institutioner og eventuelt om natten. Kun på betingelse af betaling. I øvrigt, året for åbningen af biblioteket - 1907 th. Åbning den efter renoveringen fandt sted i 2013. Og institutionen er blevet et helt andet format.

I biblioteket, vil byen tilbyde besøgende historierne læse bøger, der afsættes til by- temaer, deltagelse i diskussioner, dialog med gæst fortællere, brætspil. Periodisk der er organiseret filmforevisninger, foredrag hørt.

For yngre læsere

Søg at diversificere fritid læsere og børnebibliotek i Moskva. For eksempel i "Gaydarovke 'arbejde studios, klubber, klubber. Deres antal anslås at nå 20. Chuck og Huck - så kalder to bibliorobotov - hjælpe bibliotekarer. I øvrigt blev det første bibliotek fond i "Gaydarovke" præsenteret personlige bibliotek V. O. Klyuchevskogo (russisk historiker). Han testamenterede det til byen. I dag er der et stort antal fuzzy og bløde bøger, bøger, rangler og legetøj, bøger, musik og bøger til badeværelset.

Besøg biblioteket i Moskva er ved at blive et fashionabelt tidsfordriv beslægtet med marchere i anti-café. Det er usandsynligt, at disse institutioner vil snart blive fortrængt af andre. Efter alt, da den store skærm ikke erstatter teatret atmosfære, og e-bøger ikke fortrænge verden af bøger og biblioteker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.