Nyheder og SamfundBerømtheder

Maykl Dzhey Foks: Parkinsons sygdom og aktivisme

Nyheden om den overhalet sin uhelbredelig sygdom i slutningen af sidste århundrede har officielt afsløret den populære Hollywood-skuespiller Maykl Dzhey Foks. Parkinsons sygdom "helbredt" ham af stjernen sygdom, men næsten gjort en håbløs alkoholiker. På siderne i en af sine selvbiografiske bøger - Lucky Man - skuespilleren indrømmede, at han forsøgte oprindeligt at drukne frygten for konsekvenserne af sin sygdom i alkoholholdige drikkevarer og altid være beruset, hvis ikke for indgriben af de nærmeste mennesker. Fælles indsats har ikke været forgæves: sygdommen bryde ikke skuespiller - Michael J. Fox for Parkinsons sygdom er blevet en del af skuespillerens rolle.

Om skuespilleren sygdom

Sygdommen, som i mange år har lidt Maykl Dzhey Foks - Parkinsons sygdom. I de tidlige stadier af sygdommen manifesterer sig som en opbremsning af håndbevægelser, øjne og hoved. I processen med yderligere udvikling af sygdommen er ved at dø neuroner i hjernen afdeling, kaldet substantia nigra. En af de store tegn på Parkinsons sygdom er en række overtrædelser af motoriske funktioner.

I de senere faser, patienter har svært ved at udføre selv de mest basale hjemmearbejde, deres muskler er ekstremt anspændt og hans ansigt ligner indefrosset i grotesk smil maske.

biografiske oplysninger

Berømte Hollywood-film skuespiller, forfatter og en uhelbredelig optimist, Maykl Dzhey Foks kom ind i denne verden i 1961, at have været født i den canadiske by Edmonton. Fødselsdag skuespiller - 9 juni måned. I dag, 56-årige Michael med en stigning i 164 cm vejer 65 kg.

Verdensstjerner Maykl Dzhey Foks begyndte efter udgivelsen af filmen i biograferne, "Tilbage til fremtiden". Men anerkendelsen og tilskuer kærlighed overhalede skuespiller i en tidlig alder - efter skyderiet i sitcom "Spin City" og "Family Ties". Disse serier har bragt Michael fire priser "Emmy" og det samme antal "Golden Globe". I referatet af skuespilleren er endda en musik award "Grammy", produceret til oprettelse af lydbøger.

Kritikere af den naturskønne billede Maykla Endryu

I øjnene af kritikere, såvel som i hjerterne hos fans, var han stjernen i "nummer et" Maykl Dzhey Foks. Parkinsons sygdom blev opdaget i begyndelsen af trediverne. Ifølge eksperter, selv spiller en mindre rolle, skuespilleren formået at være et centralt karakter i en film projekt eller shows. Desuden Fox troede det hans pligt at hjælpe kolleger i skyderiet område, der ledsager dem, og giver mulighed for at maksimere afsløre hans scene talent.

De mest succesfulde værker af skuespilleren vedrører ifølge kritikere, billedet af en kirurg - luminary af plastikkirurgi i filmen "Doc Hollywood" (handler i dette projekt, Michael var allerede blevet ramt af sygdom), såvel som roller i filmene "Livet med Mikey", "foran" "Mars Attacks!", "Concierge", "The Frighteners", "Grådighed". Når i 1998 skuespilleren offentligt annoncerede sin afgang fra erhvervet, var han i sin prime og nåede en karriere højdepunkt. Det var en periode af sit liv, når det som han troede Maykl Dzhey Foks, Parkinsons sygdom ødelagde hans karriere.

Begynder, men håbefuld

Michael Andrew fik sin filmdebut, som 15-årige. Hans første handler job var en rolle i den situation, komedie "Leo og mig". Efter udgivelsen af den seneste serie af sitcom blev Michael populære. Nogle gange blev han inviteret af lokale teatergrupper og direktører, filmet tv-film, og snart fik status af en stigende stjerne i canadisk tv.

Efter at have nået en alder af 18 den unge skuespiller har vovet på en tur til Hollywood. Til hans store overraskelse, den strenge far ikke kun gav ham tilladelse til at forlade væggene i hans hjem, men selv personligt kørte til Los Angeles. Miraklet skete ikke. For nogen tid havde Michael nøjes med episodiske roller, for hvilke indtægter ikke dækker selv de mest beskedne udgifter. Når i 1980 den unge skuespiller blev tilbudt en rolle i filmen "Midnight Madness", blev han allerede tænker på at vende tilbage til sit hjem i Burnaby, men en ny film er blevet for ham en slags "strå".

Den finansielle spørgsmål blev ikke kun lukket, men også generelt ophørt med at ophidse fremtidig stjerne efter premieren på den multi-film "Family Ties". Talent Michael udgang understøtter tegn i forgrunden dukkede op i fuld: tv-serien blev utroligt populær, og Fox obzavolsya multimillion hær af fans, med tre priser "Emmy" (1986, 1987 og 1988) og "Golden Globe" (1989).

Maykl Dzhey Foks: Interessante Facts of Life

Fremtidig skuespiller blev født i en militær familie og skuespiller. Ud over Michael William og Fillis Endryu havde flere fire børn - tre døtre og en søn. Rhode fars besættelse fastsatte hyppige rejser, og i 1971, da William Andrew pensioneret, familien bosatte sig i British Columbia, mere præcist i forstæderne til Vancouver. Her i Burnaby, Michael eksamen fra high school (mange år et af de teatre denne skole vil blive opkaldt efter den berømte elev).

Med sin anden halvdel, skuespiller Treysi Pollan, 27-årige skuespiller mødte under optagelserne til sitcom "Family Ties". Bryllup elskende spilles i 1988, et år efter premieren på den nyeste film-serien. Deres ældste søn blev født i 1989, blev datter af tvillinger er født i 1995, da den yngste datter - i 2001.

Fans af skuespilleren ved, at det rigtige navn på deres kæledyr - ikke Fox. Maykl Dzhey Foks - er den fase navnet Maykla Endryu. Præfikset «J» blev tilføjet skuespiller i beundringsværdig Michael J. tegn. Pollard. Da Michael spurgte, hvad medicin tremmera, efter hans mening, den mest effektive, sagde han - meditation. På kampen mod Parkinsons sygdom, skal den person, der er nedsat fonden og detaljer vedrørende hans karriere og hans personlige liv, Michael fortalte fans på siderne i hans tre biografiske bøger.

Maykl Dzhey Foks: Parkinsons sygdom - ikke en grund til at bekymre sig

En dag, taler med journalister, skuespilleren sagde, at ville allerede har rejst i en kørestol, hvis i sin ungdom ikke tog beslutningen om at tage kontrol over sygdommen. På sin frygtelige diagnose Michael J. Fox (Michael J Fox) fundet i 1991, da han stadig var ung og blev betragtet som en lovende skuespiller. Han nød familieliv, bragte den første-fødte, medvirkede i tv-serien "Doc Hollywood" og bygget store planer for fremtiden. På sin sygdom han officielt meddelt fans kun i 1998.

I dag, på trods af de forudsigelser af læger, profeterede starten af handicap fra 2001, Fox stadig formår at styre angrebet af hans uhelbredelig sygdom, og som grundlæggere af den velgørende fond til at hjælpe med at håndtere en forfærdelig sygdom for andre. Konstant forbedring i professionelt arbejde, Maykl Dzhey Foks (Parkinsons sygdom er ikke domineret i sit liv) finder tid til sin egen fond, oprettet i 2000 for at hjælpe mennesker hærget af sygdommen.

"Tilbage til fremtiden!"

I første omgang rollen som Marty blev godkendt af de øvrige aktører - Erik Shtolts. Efter det blev erstattet af Michael, billedet netop vundet. Denne meddelelse alt, herunder executive producer Steven Spielberg filmprojekt.

Arbejdet med den første del af billedet "Tilbage til fremtiden!" Michael havde at kombinere med skyderier i en tv-serie film "Family Ties". Den systematiske mangel på søvn og træthed forhindrede ham (som han troede) for at åbne helt, men alle frygt blev bortvejret efter premieren på skuespillerens fantasy-film. tidsmaskine filmen blev anerkendt som den bedste blockbuster fantasi og har vundet mange prestigefyldte priser.

aktivisme skuespiller

Takket være den fond, der er skaberen af skuespilleren Maykl Dzhey Foks har Parkinsons sygdom været genstand for videnskabelig forskning. Som en del af denne forskning er at identificere årsagerne og udvikling af forebyggelsesmetoder, der tillader udvikling af langsom uhelbredelig sygdom blev gennemført.

Kun i de sidste seksten eller sytten år, ifølge oplysninger offentliggjort på internettet, på studiet af Parkinsons sygdom gennem Maykla Endryu finansiere det er blevet indsamlet omkring seks hundrede og halvtreds millioner dollars.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.