Nyheder og SamfundBerømtheder

Brit Marling: biografi og filmografi

Arthouse stjerne Brit Marling vanskeligt at tilskrives bare et fag. Hun og skuespiller, og manuskriptforfatter og producer. Hun mestrer næsten alle til at skabe gode film.

Barndommen og ungdommen

Brittany Marling Hayworth blev født i Chicago, USA. Navnet hun modtog til ære for sin bedstemor, der ligesom hende selv fortæller Brit havde norske rødder.

Fra den tidlige barndom, har Marling gjort det klart for sine forældre, at voksende kreativ person i deres familie. Hun elskede at synge og danse. Og snart hendes afhængighed resulterede i skikkelse af en lille baby forretning. Hun arrangerede det rigtigt teater, hvor viste danse og sketches. Billetter til en lille kunstner fik sin første penge.

Men børns hobby forblev eneste måde at have en god tid af. Efter skole, har Brit ikke tør at knytte deres liv med filmen eller teatret. I stedet hun handlede som økonom, og så samtidigt blive endnu lære kunsten manager. Brit Marling brugt tid i biblioteket og blev betragtet som en eksemplarisk studerende, der er kommet en succesfuld karriere i en af de store selskaber.

Men snart Brit mødte to unge instruktører Batmanglidzhem Hall og Mike Cahill. De tilbyder deres nye ven til at spille i deres første film. Og hun er enig. Hvordan kan man så indrømmer hun Marling, filmen viste sig forfærdelig. Og selvom billedet ikke er succesfulde skabere og aktører, det betød en masse i livet af Brit Marling.

Student-ekonomistka besluttede, at hun ikke længere ønsker at være engageret i sirlige kolonner af tal. Eksperimentel kortfilm viste hende, at hun ikke bare kan spille, men også til at skrive scripts, der beskæftiger sig med installation og udføre hundredvis af små opgaver, der er nødvendige for at skabe en film.

Tidlig karriere

En anden arbejde i filmen var maleriet "De boksere og ballerinaer." Filmen fortæller om begivenhederne i Cuba, vist på vegne af fire unge mennesker. Den blev instrueret af mangeårige ven Brit, Mike. Men for at deltage i optagelserne af billedet, var det nødvendigt at forlade huset og gå til Cuba. Ingen forventede, at en eksemplarisk elev og kærlig datter Brit smide sit sædvanlige liv for sådan et eksperiment. Men hun gjorde det.

Under optagelserne Brit poleret deres evner til at arbejde foran kameraet og bag det. Det udfører flere roller på banen, overraskende hele vejen rundt, og selv selv.

Filmen "The Boxer og Ballerina" blev bemærket af kritikere og fans af arthouse. Denne lille sejr kun forstærket Brit i ønsker at fortsætte med at arbejde i filmindustrien. Efter der er opnået bachelorgrad, er det med Mike flyttet til Hall i Los Angeles.

Tre unge ambitiøse mennesker hele tiden beskæftiger sig med at studerede biograf. De læste bøger, biografier, og se film i lang tid på at diskutere dem. Undervejs at skabe ideer til nye film.

Brit talent blev bemærket ikke kun Batmanglidzhem Hall og Mike Cahill, men også af andre filmskabere. den meget Marling sagde dog, at det ikke kunne være en stjerne stor biograf. Gorgeous blondine blev tilbudt en rolle dumme sexede piger, der ikke udviklede over billedet og var bare dejligt baggrund. Det fik Brit at tage op skrive scripts. Hun begyndte at skrive tegn for sig selv, og derefter til andre skuespillerinder.

Over tid, de film af tre venner begyndte at invitere skuespillere, der allerede dengang at vise sig i andre projekter. For eksempel i filmen "En anden Earth" deltog William Mapother, stjernen i tv-serien "Lost". Men dette mønster blev bemærket i hukommelsen Brit Marling ved det faktum, at på grund af manglende midler i budgettet havde ulovligt skyde inde i fængslet. Mens pigen distraheret varetægt orden, hendes venner lykkedes at få i, take off alt, hvad du har brug for og flygte. For sin rolle i denne film modtog Brit flere nomineringer og priser. Hendes arbejde blev mere populær og mere mærkbar.

stjerne arthouse

Den første succes har ikke overskygget hovederne på unge filmskabere. De fortsatte med at skyde hvad de mente vigtigt. En Brit videreudvikle deres talenter, skabe nye roller, som hun ville være interesseret i at spille. Sammen med publikum gjorde hun en film "Lyden af min stemme," hvor hun spillede Maggie charlatan. Og snart efter skyderiet var færdig, blev Marling inviteret til at deltage i filmen "Twisted Passion" med Richardom Girom. Sidste af sin rolle er blevet nomineret til "Golden Globe".

Men Brit har ikke ophørt med at arbejde med gamle venner. I 2013 udgav de deres fælles med Hall filmen "øst". I dette billede, bortset fra Marling, spillet af berømte skuespillere Alexander Skarsgard, og Ellen Peydzh. Brit spillede en FBI-agent, der under dække af at blive indført i den sammenslutning af miljømæssige terrorister "Øst". Hun møder med den uofficielle leder af Benji og andre medlemmer af gruppen, der anser sig selv en familie. Og snart, hovedpersonen har at træffe et valg, "øst", hvilket betyder, at bekæmpe systemet generere et voksende ramaskrig i hendes sjæl, eller loven.

Dette billede er blevet præsenteret på festivalen "Sundance". Det bliver stadig mere populært Brit Marling. Filmografi hende omfattede både arbejder med Hall og Mike, og film lavet af andre direktører. I stigende grad i deres egne malerier hun inviteret berømte skuespillere, der er bragt i usædvanlige roller.

Personlige liv

På trods af populariteten af Brit Marling, skuespiller personlige liv er stadig en gåde. Hun forsøger at undgå spørgsmål om dette emne, og hvor en stor glæde, der taler om fremtidige projekter. Fordi journalisterne ofte tilskrives hendes affære med co-star, hvoriblandt var Alexander Skarsgård og Zal Batmanglij og Mike Cahill.

Brit er ikke kun smart og talentfuld, hun er også meget smuk. Derfor, som modellen har haft tid til at prøve sin hånd Brit Marling. Billeder pryder skuespillerinden sving og dækker af mange publikationer. Nogle af dem er præsenteret ovenfor.

Brit Marling - en af de mest berømte og succesfulde skuespillerinder i moderne arthouse. Den har etableret sig som en talentfuld forfatter og producer, og på samme tid er blevet en model af stil for mange kvinder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.